LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 183
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София...........
Моля, който е попълвал бланката за изгубена поръчка да помогне???

Понеже  искам ново пращане на същите артикули незнам кои цени да пиша в дясно и какво да се пише в графите Prix de l'unite и Montant???

Имам още един проблем, че съм използвала код 20/34 и сега в тези полета коя цена да пиша - от сайта или след намалението от кода?

# 676
Момичета, въпрос?
http://www.laredoute.fr/vente-top-en-satin-de-soie.aspx?producti … =1&pos=93_n_n
От това хубаво нещо само големи номера ли има останали ........
Да,големи номера са,ще са ти огромни,щом вземаш най-малките номера .Пусни си размерите,да ти определят номерата Wink

Трапезица, как така да ги пусна? Къде?

# 677
  • София
Момичета, въпрос?
http://www.laredoute.fr/vente-top-en-satin-de-soie.aspx?producti … =1&pos=93_n_n
Да,големи номера са,ще са ти огромни,щом вземаш най-малките номера .Пусни си размерите,да ти определят номерата Wink

тук  Wink
напиши си талия, ханш и гръдна  Grinning

# 678
  • Враца
момичета, обадих се пак в ДХЛ и се оказа, че този въпросен колет е моят!

не бил написан правилно адреса, чете ми го- ми това е моят адрес Shocked
какво толкова странно им се струва на тия куриери в ул Драгшан?
каквото пише- това е, защо влагат мисъл някаква, да не съм измислила аз името на улицата?!?
 още повече, че съм получавала от дхл и други пратки, знаят улицата и т.н , пък и тя не е малка, нито забутана. Laughing

та така, в понеделник ще дойдат, най- после.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОМОЩТА ВИ, И НАЙ-ВЕЧЕ БЛАГОДАРЯ НА АЛА-БАЛА!

БЕЗЦЕННИ СТЕ, ДА ЗНАЕТЕ!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 679
Момичета, въпрос?

тук  Wink
напиши си талия, ханш и гръдна  Grinning

Добре....
Ханш - 90 см, талия - 60 см, гръдна 81 см, висока съм 166 см. Тегло?  Laughing

# 680
  • Карлово

Добре....
Да позная ли 50-52 кг Grinning

# 681
  • София
faschion_girl според мен си за 34, даже някои връхни може да са ти големи  Peace (относно кг. надали има 50  Wink )
аз да попитам някой има ли отзиви за това http://www.laredoute.fr/vente-manteau-col-claudine.aspx?producti … &pos=1_n_2two или въобще за марката, как е като размери?

# 682
Момичета не съм поръчвала около месец и сега не ми приема Визата. От МКБ Юнионбанк е!!! Някой може ли да ме ориентира защо набързичко Simple Smile. Много 10х! Laughing
не трябва да имаш проблем, ако е синя или златна. ако е с кредитен лимит виж кога ти е сетълмента и дали имаш достатъчно парички

# 683

Добре....

Право в целта - 51 кг  Laughing Иначе, не съм изобщо хилавка (костите ми са леки). Да разбирам в такъв случай, че нямам шанс за потничето?
А да попитам за намаленията... Четох темата и все пак това нещо (пък и други, които съм харесала) от Les Aubaines няма да бъдат повече намалени от това, което са в момента, така ли?
И се чудя също за спортните стоки, понеже една приятлка ми каза, че на намаления купувала неща на Пума за по 5-6 евро, а аз в момента съм хвърлила око на една невероятна блузчица за 28, та се чудех дали тя ще бъде намалена?

Благодаря за инфото предварително   bouquet

# 684
  • Пловдив

Добре....

Право в целта - 51 кг  Laughing Иначе, не съм изобщо хилавка (костите ми са леки). Да разбирам в такъв случай, че нямам шанс за потничето?
А да попитам за намаленията... Четох темата и все пак това нещо (пък и други, които съм харесала) от Les Aubaines няма да бъдат повече намалени от това, което са в момента, така ли?
И се чудя също за спортните стоки, понеже една приятлка ми каза, че на намаления купувала неща на Пума за по 5-6 евро, а аз в момента съм хвърлила око на една невероятна блузчица за 28, та се чудех дали тя ще бъде намалена?

Благодаря за инфото предварително   bouquet

34 (34/36) ще ти е идеално Peace А за намаленията - никой не може да каже кое точно ще е намалено и с колко. Всеки път ни изненадват Crazy Тази година обаче изненадата май няма да е много хубава. Този линк, който са ни пратили никак не ме радва, пък и кодовете за БД над 29Е. Ми че аз на предното намаление общо похарчих толкова Mr. Green Дано поне повече хубави попадения има Joy

# 685
Кое колко ще е намалено, само ларедутци знаят! Няма много логика в намаленията според мен или поне аз не съм я намерила. Ако нещото много ти харесва и ти се струва изгодно, може и по-добре да е да го вземеш, за да не свърши! Може и да го намалят доста и да те е  яд после.
Ако си го виждала в реален магазин и цената тук е много по-ниска...

# 686
  • София

В сектора Les Aubaines по време на намаления артикулите са доста евтини, стигали са и до 90-95%, дори съм виждала веднъж и 99% на един килим -от 225 евро на 1 евро  Mr. Green ето картинка .Но както са написали момичетата по-горе, никой не знае кое, колко и как ще бъде намалено. Блузката на Пума, която си харесала може да стане 5-6 евро, може дори 1 или 2 евро, но е възможно и да я видиш увеличена на 35 евро например  Laughing Също така трябва да се следи и в основния сектор, защото някои неща може там да са по-евтини  Peace

# 687
Кое колко ще е намалено, само ларедутци знаят! Няма много логика в намаленията според мен или поне аз не съм я намерила. Ако нещото много ти харесва и ти се струва изгодно, може и по-добре да е да го вземеш, за да не свърши! Може и да го намалят доста и да те е  яд после.
Ако си го виждала в реален магазин и цената тук е много по-ниска...
Определено е по-ниска цената.
Мерси за информацията, ще зареждам картата и в понеделник оаквайте да се похваля с поръчка  Grinning

А по въпроса с картите и плащането... да споделя и аз моя опит. Реших да си плащам с Виза електрон на Прокредит, хиляди нерви, хиляди ядове, не стана, реших да пробван с Виза електрон на Пощенска, ама и да ме питате защо пробвам, като няма пари, пак няма да мога да ви кажа  Laughing

Накрая грабнах на майка ми кредитната карта и с нея платих без проблем, но не ми се ще пак да я ползвам, ще заредя моята на Пощенска банка да видя какво ще стане и ще пиша. Тия на Прокредит картите маи хич ги няма...

П. С. без да знам, че вече не може с пейпал да се плаща, и там си направих регистрация  Laughing

# 688

В сектора Les Aubaines по време на намаления артикулите са доста евтини, стигали са и до 90-95%, дори съм виждала веднъж и 99% на един килим -от 225 евро на 1 евро  Mr. Green ето картинка .Но както са написали момичетата по-горе, никой не знае кое, колко и как ще бъде намалено. Блузката на Пума, която си харесала може да стане 5-6 евро, може дори 1 или 2 евро, но е възможно и да я видиш увеличена на 35 евро например  Laughing Също така трябва да се следи и в основния сектор, защото някои неща може там да са по-евтини  Peace

А да не говорим за онези чаршафоци ... мммм ... още ги ползвам ... по 50 цента парчето ... Simple Smile сега като ги гледам по 20 E...  #Crazy и все се скъпя, да му се не види ... Sad

Заредила съм всичко аз - кредитни, дебитни карти, мои, на мъжа, на децата ... в пълна бойна готовност съм ...

# 689
  • Русе
На Рийбок маратонките как са като номера, отговарят ли си? Интересува ме този модел http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-de-sport.aspx?productid= … mp;pos=6_n_reebok - 46 номер. Някой ако има би ли ми премерил стелка или въобще на Рийбок маратонки. А и дали са широки като модел, че поне така изглеждат?

Общи условия

Активация на акаунт