До тук съм въвела тиква и картоф. Но в много малко количество - вчера изяде най-много - около 25-30 гр.
Понеже е време да въведа нова храна, се чудя дали мога да въведа слива? Купих вчера слива и мислех да комбинирам с тиква. Но и двете пюрета имат оризово нишесте и не знам до колко ще е разхлабващ ефекта. Другото което мога да въведа е пащърнак (катроф и пащернак смесено). По принцип не исках да почвам още плодовите , но с тоя запек
Дали сливата и тиквата ( с оризово нишесте) ще имат ефект? Щото ако не, да не бързам с плодовете, мисля си, 4е сливата е много сладка и може да не и хареса, а по4на ли я, поне 4-5 дни ще трябва да я давам, Онзи ден ядох банан, и съвсееем малко на върха на лъжичката и дадох да опита. Май и се стори доста силен вкуса, малко се потресе
Може би и е много сладко.Чудя се още дали да дам слива, заради запека? Ако не дам, как да го оправям, знам, че с термометър никак не е добре, ама...
Дори и аз се чудех след двата зеленчука дали е удачно да въведа слива или круша или да дам домашна оризова каша