Суперхраните на Аквасорс - 4!

• 209 593
  • 938
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета моля да ме посъветвате какъв медикамент да си купя за косопад?
Вчера фризьорката ми спомена, че има нещо конкретно за косопад, но не му запомних името - таблетки били. И ако може някой да ме насочи за цената!

# 571
Това е продукта(не е медикамент, а хранителна добавка): Грижа за косата и ноктите - 1 опаковка (60 капсули)
- съдържа полски хвощ, витамини от група В, калций, цинк, йонни минерали, водорасли АФА.
Цената е 68 лв.
В момента пия цялата програма "Здраве и красота", която съдържа следните 4 продукта:
1 бр. Грижа за кожата - 60 капсули
1 бр. Грижа за косата и ноктите - 60 капсули
1 бр. Колаген плюс - 60 капсули
1 бр. Супер Антиоксидант с пикногенол™ - 60 капсули
Горещо препоръчвам  Peace

# 572
  • София
Това е продукта(не е медикамент, а хранителна добавка): Грижа за косата и ноктите - 1 опаковка (60 капсули)
- съдържа полски хвощ, витамини от група В, калций, цинк, йонни минерали, водорасли АФА.
Цената е 68 лв.
В момента пия цялата програма "Здраве и красота", която съдържа следните 4 продукта:
1 бр. Грижа за кожата - 60 капсули
1 бр. Грижа за косата и ноктите - 60 капсули
1 бр. Колаген плюс - 60 капсули
1 бр. Супер Антиоксидант с пикногенол™ - 60 капсули
Горещо препоръчвам  Peace
Благодаря, а каква е цената на цялата програма?

# 573
  • Ямбол
Здравейте момичета, имам въпрос и не намирам отговор в темите. Детенцето ми пие коластра и ЗЕ от един месец, от една седмица насам е с много червено гърло и малко налепи и НЕ вдига температура и общо взето няма никакви симптоми на болно дете, гърлото го видях случайно. Едва от вчера започна да диша по-тежко и предполагам е заради възпалената 3та сливица. Лекарката ни е в отпуск и не съм я водила, но взех да се притеснявам какво е това нещо и ако са налепи защо не вдига Т? Възможно ли е заради коластрата да не вдига Т (да се подтискат симптомите) и изведнъж  да слезе надолу, защото ми се случи веднъж това, когато и давах изопринозин и направо стана пневмония? Ако някой има обяснение, моля да ме посъветва какво да правя!

# 574
Коластрата е много по-различна от изопринозина. Не подтиска симптоми, но е възможно детето да изкара заболяването по-леко от друг път.
За да сте спокойна, заведете детето на преглед при друг лекар  Peace
Може да давате повече коластра и Зелена енергия, докато се оправи - по 2-3 капсули дневно.

# 575
Здравейте!

Това за което искам да получа мнение не е супер храна, но се предлага от Аквасорс и се надявам някой да има отзиви. Става въпрос за Soladey-eco - йонна четка за зъби.
Премахва ли плаката и почиства ли зъбите действително?

Благодаря предварително!

# 576
Да, в къщи сме с такива повече от година. Рядко мием с паста за зъби, използваме разтвор на хималайска сол (Соле). Усещането след измиването с такава четка е много по-различно  Peace
Зъболекарката ни също е впечатлена Simple Smile

# 577
  • sliven
Моите деца са постоянно боледуващи. Пием зелена енергия и коластра най- редовно от почти година и половина. Дори станах дистрибутор за да ги вземам по евтино.
Тази година март месец бяхме  с пневмония в болницата юли с гнойна ангина и в момента сме с ужасен бронхит, а вече е  на 5 години.   Всеки казва ще го израсте.
Боледуването му не се промени въпреки Супер храните. Така че аз лично не съм видяла ефект от добавките.

# 578
Да, в къщи сме с такива повече от година. Рядко мием с паста за зъби, използваме разтвор на хималайска сол (Соле). Усещането след измиването с такава четка е много по-различно  Peace
Зъболекарката ни също е впечатлена Simple Smile

Може ли малко повече инфо?

Иначе аз давам на синът ми Коластра и Водорасли през зимният период почти всеки ден преди градина. Доста се разредиха заболяванията и минават много леко.А като усетя първи симптоми на заболяване давам освен сутрин и вечер по 1 капсула.   Чудя се обаче дали да не сменя водораслите със зелена енергия?      Иначе не съм дистрибутор,но май ще трябва да стана,защото ми ги поръчва една приятелка и ми е сложно.....

# 579
Това е четката: http://www.anhira.com/aquasource/produkti-akvasors/chetka-za-zabi-soladei

Зелената енергия е много подходяща за деца, но избягвай да я даваш вечер  Peace

# 580
  • varna
Коя е по- добра за малки деца слънчева или зелена енергия ?

# 581
Слънчева енергия е бързоусвоимата форма на Зелената енергия, но в нея има и някои допълнителни съставки. На вкус е кисела. И двете са подходящи за малки деца, но лично аз предпочитам Зелената енергия, а Слънчевата я ползваме за "спешни" случаи.

# 582
  • varna
Благодаря за отговора.Давам слънчева енергия 3 по 1 лъжичка по предписание на хомеопата, а доста майки използват зелена енергия .Затова попитах .

# 583
  • Mонтана
здравейте ,може ли да се дава без прекъсване ЕМК на дете на 4 год и половина.може ли да му навреди по някакъв начин и как е правилно да се дава има ли почивка.

# 584
Привет момичета,

интересувам се от цените на lighten up! и Зелена Енергия. Може ли някоя от вас,която е дистрибутор да ми пише на лични с предложение? Могат ли двете да се пият заедно?

Ако някой има желание да ми продаде на по-прилични дистрибуторски цени, ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт