Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
tzvetihc аз също се притеснявам за тези пусти антибиотици и аз пия от една седмица Zinat бях с гноина ангина но сега лека полека се възтановавам,но имам ужасни афти с които не мога да се справя вече незнам кои пореден ден с какво ли не пробвах и какво ли не правих.Ако някой зная ефикасен начин за премахването им нека сподели ще му бъда благодарна.
Chin успех на прегледа чакаме те с хубави новини.

# 361
Афти мажа с Dologel - съдържа лайка, прополис и валериана, не пише да има проблем с него по време на бременност. Зинат не е опасен. Аз пих Клиндамицин Confused Пий също поне седмица някакъв пробиотик - Саностол е добър например.

# 362
  • Sofia
Здравейте!

Честит имен ден на всички празнуващи, здрави и щастливи да сте!!

Елдра, Чин, супер снимки!

Аз днес бях на ЖК, оказа се, че имам контракции и ще пия Магнерот, както и имам "малко по-ниска" плацента.  Confused Днес пак пуснах изследвания, а предните ми били супер, хемоглобина ми е 133, само с 3 единици е паднал - много съм щастлива от това. А кг са +1.5.

Красчето, дъщеря ми точно след Зинат получи гъбички в устата, цялата й беше бяла и я болеше. Мазахме тогава с Дактарин гел, но предписан от педиатъра. Не знам дали ще става за теб.

# 363
Шунка аз се мазах и стова но то е направо приятно в сравнение със всички други гадости дето пробвах,вчера се мазах няколко пъти с него но май нямам много ефект вие за колко време се оправихте с него.Той е безобиден дават го и на новородени бебета.Ще пробвам сега с това което ми е написала мама звярка

# 364
Здравейте мили мои, честито на всички именници.  bouquet
Аз да ви кажа снощи какво ми се случи и много се стреснах.Засърбя ме едната гърда отдолу и аз като за последно си е почесах , и преди ми се е случвало , не беше много грубо , но като е погледнах от чесане какво е станало Shocked Направо както са ми минавали ноктите имам малки кръвоизливчета , изглежда като смучка  #Crazy .До толкова ли са чувствителни? Намазах го с крем и днес е по добре но си седи.Друг път ще внимавам.
А за витамините , питах акушерката колко да ги пия и тя ми каза до края  newsm78 мойте са тези:

но се чудя дали да си купя другият път същите само че с омега 3 киселини.Вие как мислите?
Ето тези.:

# 365
Абе,знаех си аз,че сме се събрали най-готините мацки тука!   bouquet  Hug
chin,е нашето екзотично цвете  Hug
eldra,пусни една снимчица по-отблизо! Hug
bunny, не мога да повярвам!!!! Тъкмо вчера щях да ви пиша как след събуждане,намерих едната си гърда( но от горна страна) цялата в едно като засмукано,точно кръвоизлив!  #Crazy Даже успях да обвиня мъжа ми,че нещо ми е направил,въпреки че не ме е докосвал,защото знае,че са ми много болезнени сега.. явно през нощта ме е засърбяло и съм се разчесала,ужасно грозно е,като просмукано!  newsm78
красчето,можеш да ползваш Дактарин орал гел,става и за кърмачета дори.Но ако афтите са ти концентрирани(обособени),можеш да пробваш да ги тушираш с неразреден р-р Елудрил!
Честит празник на всички днес!  bouquet
Vоva,Ани е много хубаво име!Дъщеря ми е Анна  Heart Eyes тя пък иска ако има сестричка да се казва Роза или Клара,а ако е момче - Джейсън!  Joy Аз какво да кажа.... Laughing

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 14:16 от didolinkata

# 366
  • Sofia
Красчето, не помня, беше преди 2-3 години. Всъщност освен това й бърках в устата с пръст, увит с памук и натопен в сода да изстържа всичко. Това беше май голяма гадост, но не може без него. Сигурно си го пробвала де.

И мен от време на време ужаааасно ме сърби лявата гърда, нищо друго! И веднъж като почеша, няма спиране, хем боли, хем сърби  Laughing. Отвратително е. Единият път ми се получиха червени точици навсякъде, където бях чесала, но минаха за 1-2 дни.

# 367
Благодаря ви за стиснатите палци! Подействаха много добре  Peace
Ани, завърших бакалавър и сега продължавам с магистратурата. Но нямам търпение да свършва вече. Rolling Eyes

# 368
здравейте мамчета:)
честито на всички,които празнуват  Party Time
честито и на мамите видяли пола Hug
говорите за чесане-аз си бях слагала компрес на гърлото и си бях изгорила кожата и от чесане ходех като просмукана и на работа ме гледаха мноооггооооо странно #Crazyма какво да им обяснявам:)
чин сигурна съм ,че всичко ще е наред днес и ще ни зарадваш по късно,а относно твоята история с мъжо и острова на изкушението май беше си е направо за филм Heart Eyesаз с моя мъж съм учила и в основното и в средното и никога не съм си представяла,че ще сме заедно ,но уви Simple Smile
аз си спя на страни и по гръб,че по корем отдавна не ми е комфортно:((((((а много обичам
Ваче за името-много странна история,но нали казват че малките деца до определен период имат връзка и с някакъв друг свят и може би за това Саша иска така да се казва бебето newsm78аз бих го кръстила Ани:)
тука ако знаете какъв сняг заваля,а така ми се излизаше по магазините Thinkingма все пак ще отскоча:)че съм чак в понеделник на работа и ако си седя вкъщи  #Crazy
елдра поне си видяла малко свят,заради тази кола:)много ти се кефя Hug мисля ако не съм много голяма април или май да отскочим до гърция-много ми е на душата,работила съм на Халкидики и много ми харесва техния темперамент Flutterохххх размечтах се нещо
усмихнат ден на всички и  Hug по тумбачетата-мърдащи или не Wink

# 369
Здравейте, мамчета! Не зная какво се случва днес с ПС-то, но май не успявам да публикувам нищо  Confused
ЧЕСТИТО на именничките и пожелавам на тях и на мъничките съкровища, които растат до сърцата им, здраве, спокойствие и много щастие!
Chin, стискам палци за най-добрите резултати!

# 370
Честит празник на всички празнуващи,бъдете много здрави и усмихнати   remybussi
но пусто любов към колите...
Елдра  newsm10 и аз обожавам колите,някой ден дано да имам тази,която истински обичам Simple Smile за сега само на кратинки си я гледам  Grinning
Вова мисля,че има време дъщеричката ти да свикне с твоята идея или може би да измислите нещо средно м/у двата вариянта.Иначе и аз имам проблем с името,но защото няма такова мъжко,което да ми харесва наистина много,освен това на мъжа ми де  Simple Smile
Бъни и аз пия тези с омега 3

# 371
Здравейте!
Честит имен ден на празнуващите!Живи и здрави да сте и всички около вас!  Hug
Честито завършване теди !
Да ви кажа и мен ме сърбят гърдите,но не смея много да ги пояесвам,защото нямам спирка и ще направя някоя пакост завършила с кръв.Междудругото мен ме сърби цялото тяло напоследък и не знам какво да правп вече.

# 372
bunny и аз пия същите витамини и много се замислям дали да не си взема следващия път тези с омега 3,ще питам моя гинеколог при следващата консултация

# 373
А от кога ги пиете тези витамини,защото на мен не са ми изписвали такива.Ще питам моят док да ги пробвам,като гледам сте доволни Simple Smile

# 374

Ваче, пускам и една снимчица отблизо.Качих още две в албума. Ех, спомени... Wink

Общи условия

Активация на акаунт