Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
На новите мами-добре дошли!Леко бременеене Simple Smile

Еldra бебока е разкошен,прилича на леля на малкото злато Simple Smile
Между другото гледах снимките в албума-голям бонбон си.И тази страхотна коса... Simple Smile

Аз искам да ви се "оплача".Слагам го в кавички,понеже си е и доста комично.

Вчера имахме гости.Но понеже пиели само безкофеиново кафе,половинката отиде да купи от магазина.Изпратихме ги много щастливи,че си заминават (роднини на половинката,дразнители поне за мен).Това се случва в 19:00 вчера.Днес,преди половин час,изпращам любимия до магазина,при което след като отваря вратата се чува един жален стон...ключовете му висят на вратата отвън...Не знаех да се смея ли,да плача ли...
А той,като ходил до магазина ги забравил на вратата,като сме изпращали гостите не сме ги забелязали.Дадохме хиляди пари за врата като на банков трезор,уж с надеждата да не ни влизат неканение гости в къщата (опитваха се навремето да ни обират докато спим и имам голям страх и настоях да се купи стабилна врата).А ние сами си ги каним.Господ ни пази.Сега ми е смешно вече,но ми се подкосиха краката.И с бременния си акъл тръгнах да гледам дали тв и лап топ и пари са пипани,нищо че цял ден съм на лап топа и 2та тв работят...изкукала работа Simple Smile

# 466
Момичета, попаднах на това е друг форум. Мисля, че не е обсъждано тук. Гледахме го с мъж ми и се чудихме как трябва да се възпита дете, така че едновременно да е достатъчно образовано, но и да запази детското в себе си. Аз се потресох от тази книжка. Вярно, че децата бързо се развиват и много знаят, но книжка с приказки за вагини за 2 до 6-годишни ми дойде в повече  Naughty
http://vbox7.com/play:878119ca

# 467
Момичета не знам ама аз не мога да спя много.Таза ме боли на която и страна да се обърна.

# 468
Мамчета, намерих нещо да се посмеете. Май моята депресия започна бавно да отшумява. Благодаря за предложението, Чин, май ще се възползвам на по-късен етап.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=733885

# 469
  • Sofia
Теди, определено големи глупости има по книжките. Тази наистина е бая брутална. Нещата на тази възраст могат да се обяснят доста по-просто и внимателно. Не знам кому е нужна чак такава натуралност.  ooooh!
Ние доста избираме книжките, а по едно време купувах от антикварна книжарница. Скоро не съм се сещала да преглеждам дали има нещо интересно там...

# 470
Здравейте и от мен момичета. Мене може да ме номиринате за най-несериозно присъстващата в тази хубава тема.
Тези дни прочитам по малко какво сте писали, но свекито е у нас. Правиха й операция и сега докато се възстанови малко ще ни гостува. Според мен щом цял ден беше на гости у брат си е добре, ама какво да кажа. Та така сега търпя малко капризи и да ми се месят, но съм дала последен шанс, щото почвам малко да се изнервям. Мъжа ми гледам да не му натяквам за нея, щото и той не може да й понася част от капризите и да не стане по-лошо. Но така поне имам повод да ходя и аз на гости, инъче все не мога да се организирам.
Та това са от мен новините от утре ще гледам да съм по-редовна във форума.

# 471
  • софия
Здравейте тумбачета.
eldra, бебока е страшен Simple Smile, да не би да не си виждала бебо скоро и да ти е напрегнато заради това, кажи ми как се справяш с такова голямо семейство имаш ли помощ, аз още сега си мисля че няма да ми остава време за нещата който обичаме да правим с мъжа ми, но това да е.
Вещи аз все още си мисля как си имала късмет да попаднеш на твоята докторка на Нова година и си мисля аз никого не познавам там да не ме претупат, затова е хубаво да те следи специалист от голяма болница при който после да си родиш, ама като не намерих такъв.
Чин страхотна снимка на малкия твоя доктор голям фотограф Heart Eyes
Ние днес се качихме на Витоша, накарах мъжа ми да се качи възможно най горе и като за боксува 2 час са го дърпали, това ни беше разходката.Момичета не се обездвижвайте, ходете то сега сезона е гаден, но на мен с Дани ми беше много трудно накрая почти не излизах, то ми беше и забранено де.
Хубава вечер Hug

# 472
Здравейте мацки!

Елдра страхотен е тоя бебок! Не се притеснявай и аз по някога съм така! Ама търпят ме (поне привидно!) Mr. Green
Днес ходихме с малкия на разходка!
zory2305  welcome
Теди направо съм възмутена! #2gunfire
Вещи аз най- редовно го правя тоя номер. Излизаме с малкия, заключвам и оставям ключа да си виси на вратата. Embarassed

# 473
Здравейте, мами!  bouquet
Добре дошла и на новата мама Hug
В неделя активността тук е доста ниска  Thinking, но закуската както винаги - страхотна...Жалко, че аз успявам да се включа чак след вечеря Joy
Мамчета, хайде споделете какво ви се хапва...чудя се дали всички сини щъркелчета имат еднакви предпочитания към храната newsm78
Аз мисля във вторник да отида при генетик, за да ми разчете резултатите от БХС и разчитам на стиснатите ви палци Heart Eyes
Лека вечер!

# 474
Здравейте, аз в неделя не се вкл. защото и вчера и днес нямам комп. Simple Smile
Добре дошли на новите момичета, леко бременеене Simple Smile

Вещи, това с ключовете го правя и аз и то доста често.
Елдра, много хубав тоя бебок.. напълни ми душата.
Цветич,  Hug
иИнсайд не мисля че вкусовите предпочитания имат значение за пола. Казват, че ако ядеш кисело- момче, ако ядеш сладко- момиче, е, аз неведнъж споменах, че обичам да ям течен шоколад с туршия.  Flutter За генетика- в ген.  лаборатория при проф. Кременски, препоръчвам аз.

# 475
Привет, 3ти път почвам да пиша и си затривам писанията без да искам  Mr. Green

На адашката - добре дошла  Hug

Вещи, най-редовно го правим това с ключовете или пък забравяме да се заключим през нощта, макар че на мен това ми е голяма фобия.

Елдра, много сладък бебко Simple Smile

Ние бяхме на гости на свекъра в Пловдив, много приятно време улучихме, добре се поразходихме. Посетихме и мола с Карфур - той по-голям от в София и има стена за катерене. Едва удържах малкото зверче - много е мъничък още, за да успее да се покатери, но щях да го пусна да се пробва, ако нямаше опашка от 10 деца пред нас:) следващият път може би.

Хайде, лека нощ от мен  Hug

# 476
tzvetihc,направо позна.Точно месец не съм виждала бебо и малко се притеснявам.Утре съм при док.Нямам помощ, мила, даже и свекър,и свекърва гледам, по цял ден съм на работа с мъжо и малката е с нас.Всичко е въпрос на организация.Сутрин ставам около 8 (приготвям закуска на момчетата от предната вечер, те се будят сами и отиват на у-ще)Със ставането слагам кафето и тенджерите на печката.Готвя (за 7 човека) Около 8.30 става малката,приготвям й млякото.След това я оставям да си гледа детските и довършвам яденето. Пиша си с вас и си пия кафето.Около 10 става мъжо.Сервирам му кафето.В 11.30 слагам масата с яденето на бабата и дядото, пакетирам нашето ядене, обличаме се и отиваме на работа.До 19.30 съм там с малката, после се прибираме.Сядам да уча с момчетата (междувременно отново готвя) и т.н. Лягам си около 1.30 и така всеки ден.Честно казано не ми остава време да скучая.Е, след няколко месеца, предполагам, че лудницата ще е пълна.Сори,стана страшно дълго.само исках да ви кажа, да не се плашите.Всичко е въпрос на правилна организация. Wink

# 477
Елдра, спомних си аз когато бях дете. Ние сме три деца  и в нас винаги е имало голяма организация. Сутрин в коридора имаше пари, разделени на три, отиваме на училище, след училище се прибираме- мама е вкъщи и е сложила масата за обяд. Заминава на работа, а на хладилника има три бележки, на които пише задълженията за деня на всеки един от тримата. Спомням си, че сядах да уча, след това свършвах това, което мама е написала и я чакам да се прибере от работа. Малко казармен режим- всеки си има задължения, всеки има отговорности, но май така е било най-добре и за нея и за нас, иначе не знам какъв хаос щеше да настъпва вкъщи.

# 478
tzvetihc,направо позна.Точно месец не съм виждала бебо и малко се притеснявам.Утре съм при док.Нямам помощ, мила, даже и свекър,и свекърва гледам, по цял ден съм на работа с мъжо и малката е с нас.Всичко е въпрос на организация.Сутрин ставам около 8 (приготвям закуска на момчетата от предната вечер, те се будят сами и отиват на у-ще)Със ставането слагам кафето и тенджерите на печката.Готвя (за 7 човека) Около 8.30 става малката,приготвям й млякото.След това я оставям да си гледа детските и довършвам яденето. Пиша си с вас и си пия кафето.Около 10 става мъжо.Сервирам му кафето.В 11.30 слагам масата с яденето на бабата и дядото, пакетирам нашето ядене, обличаме се и отиваме на работа.До 19.30 съм там с малката, после се прибираме.Сядам да уча с момчетата (междувременно отново готвя) и т.н. Лягам си около 1.30 и така всеки ден.Честно казано не ми остава време да скучая.Е, след няколко месеца, предполагам, че лудницата ще е пълна.Сори,стана страшно дълго.само исках да ви кажа, да не се плашите.Всичко е въпрос на правилна организация. Wink
Това звучи направо успокоително hahaha Живот на скорост  Hug Не е чудно, че нямаш време за депресии...
Гарли, Румен е роден в Родилно в Благоевград - преди 4 години нямаше голям избор. Сега съм в чуденка дали да не раждам в Дупница - има за и против и за двете места. Имам още време за мислене, току-виж родя на трето място. А иначе не се настройвай - страшни истории се разказват за всяка болница и във всяка болница има живи и здрави дечица. Кой лекар ти следи бременността?
Деската, дълготърпение ти пожелавам - знам колко е трудно с възрастен човек, тази зима баща ми е при нас, кофти работа...
Вещи, аз съм си разсеяна и също съм оставяла ключове на външната врата веднъж - добре, че сме на последния етаж и няма голямо движение. На няколко пъти съм оставяла ключовете и от външната страна на кабинета в университета - не знам кой ден студентите ще ми погодят номер и ще ме заключат Mr. Green

zory2305, добре дошла! С един и същ термин сме.

# 479
Много точно го каза, Чин Peace.При нас е абсолютно така.Всеки си има своята бележчица със задължения (е за сега само момчетата, малката е много малка)Те са силни и оправни и много ми помагат, и в къщи и на работа събота и неделя.Научени са да работят и сами да си изкарват джобните.

Общи условия

Активация на акаунт