Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Уау, Елдра, НИКОГА вече няма да се оплаквам, че нямам време  Peace

# 481
  • Sofia
Здравейте тумбачета,

Добре дошли на новите мами.
Времето беше супер и дано да сте се разхождали и забавлявали.
Аз лично предпочетох да си остана у дома и да почивам, четох за разни изследвания и се спинках, последните 3 дни не ми де отдаваше да спя нощем заради нещата за които имам да мисля. Събирам сили за утре, утре влизам пак в болница за няколко дни за Амнио и да видим после какви ще са резултатите. Ще пусна паралелно и в частната клиника та за целта ще трябва да ми източат малко повече:  Cry
Insaid:
За консултация с генетици съм с 2 ръце за, Кременски – много го хвалят но аз само по мейла комуникирах с него, и въпреки това съм много доволна. Също Важарова, но не и Георгивеа. ... и с други съм се срещала и съм доволна но те не дават консултации... абе като цяло съм изключително изненадана от желанието да помогнат и да обяснят всичко, няма да си изгубиш времето.
За храните : На мен в началото ми се ядяха само зеленчуци и то в съвсем натурален вид, яко ръбах моркови и зеле като не видяла и каквото ми попадне сурово , дори не си правех и салатки.  По малко плодове заради захарта предполагам и почти нищо готвено. Лошото е че почнах да си позволявам пържено, докато преди не.
Но към 14 – 15 седмица малко по малко започнах да си ям нормално. Мисля че стария ми вкус се върна и пак си хапвам готвеничко. Даже и режима на хранене си върнах и почти като количество.
Основно на мен ми се хапват картофки, пресни салати, препечени филиики. Ям също много паста,варива и готвено кисело зеле (... което много ме изненадва това определено не любимите ми храни, направо си ги ядях преди с нежелание). Но като цяло гледам изобщо да ям все нови и разнообразни неща и да не повтарям повече от веднъж. Дори започнах да ям неща които не обичам само и само заради бебо за да не му предам моя вкус а аз съм много злояда и съм слушала истории как родителите ми едвам са намирали какво да ми дадат да ям като бебе, абсолютно всичко съм отказвала – само прясно мляко.
На вас какво ви се дояжда, не мисля че ще има голяма разлика за момче и момиче но знам ли... след като вече не ям сладко, може и да има нещо вярно?

Елдра: честно, благородно ти завиждам как се справяш с всичко това. Аз нямам сили за такъв режим, и ме е страх че никога няма да мога да имам. Сигурна съм че имаш прекрасно семейство щом черпиш такива сили.  Hug Hug Hug
Чин : и аз бях така,  бележка с задължения. Всеки трябваше да допринася с каквото може, бях го забравила  newsm78

(ей пак се престарах с писането)

# 482
Ама, милички, не изках да ви изплаша.Това си има и добрите страни:
-страшно е весело и забавно,
-веднага след раждането сваляш поне 20 кг (за която ги е качила),
-научаваш се да се гримираш и оправяш косата за отрицателно време,
-цениш всеки миг, прекаран с мъжо, защото се броят на пръсти за последните 5 г.
-каляваш си нервите,
-подпомагаш индустрията за производство на бои за коса,защото от около 10 г. вече се боядисваш редовно, защото твоята е бяла... Laughing

# 483
dagi, благодаря за подробното инфо Hug Ако нямаш нищо против, изпрати ми мейла на този лекар - Кременски... Аз ще посетя д-р Кръстев, защото той ми изнесе цяла лекция при вземането на кръв... Мисля, че не съм споменала, че изследванията си правя в Пловдив  - УМБАЛ "Св.Георги"...
eldra, направо се възхищавам на енергията ти...  bouquet

# 484
  • София
Елдра, какъв режим само...  Grinning Grinning Grinning
Ние също сме 3 деца, породени сме с братята ми - близнаци  Crazy Майка като ни е родила е била на 19 и на 20 г. Вкъщи имаше страхотна организация. И ние имахме доста задължения домашни, освен ученето. Искам да ви кажа, че сега аз не мога да се оправя с едно дете. Ще видим с две. Ама явно аз съм си виновна, че не създавам организация  Confused

Ние бяхме при свеки вчера. Моят мъж, също като на Бюти беше рожденик  Grinning Тортата аз я правих.. тирамису. Чудна стана, ама на мен малко ми беше  Crazy
Днес ходихме да купуваме на мъжа ми подарък и на хлапето ТВ с парите дето си събра от суровакане. Като се прибрахме установихме, че ТВ-то нещо криви образа в едната част. Утре ще ходим да видим дали ще го сменим... Търсих в КЗП дали пише, че можем да връщаме стоки до 3 дни в магазина и не го намерих  Confused Ще видим, дамо от Технополос не се направят на интересни  Tired

И на мен от толкова тичане цял ден ми натежа корема, та ще ида да се хоризонтирам  Wink

# 485
  • Sofia
Insaid: мeйла му е kremensk@yahoo.com
Той пише активно и в форума : http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … mp;sb=5&part=
Но най подробна информация ще получиш лично, много са отзивчиви всички, и ще ти отговорят на всички въпроси най изчерпателно. Peace

# 486
добро утро мамчета и добре дошли на новите. Hug

# 487
Добро утро, мами!
Аз почнах закуската без вас  Laughing!

Ние този уикенд бяхме много активни...то времето беше много слънчево в събота. Цял ден не се прибрахме, после неделята трябваше да реанимирам и следобед - имахме гости...Аз май чакам работната седмица, че да си почина  Joy. Няма как, трябва да се наслаждаваме сега на всяка минута заедно с мъжо, че после...ще има по-важни членове на семейството   Wink.
Аз днес съм на ЖК, ще докладвам довечера!
Приятен ден и лека седмица на всички   bouquet!
П.П. Добре дошла на зорето!

# 488
Добро утро.
Съншайн, благодаря за закуската.

Ваче,  #2gunfire ако не стане с добро, то с грандиозен скандал ще стане.

Като сте се заговорили за кореми...понеже нямах комп. тези два дни, реших да се разхождам в мола и явно доста съм повървяла, защото ме заболя корема и като че ли се измести на една страна... бутнах го и си се върна на мястото... Simple Smile

# 489

ейй,ще си умрем гладни тая сутрин  Laughing Къде сте всички?Да не ви е погълнала мъглата?  Mr. Green В Бургас нииищо не се вижда от мъгла....
Режима наистина е много важен,за да не ни завладее хаоса,уви,и аз като Vache нещо не мога да създам организация...  newsm78
А тази сутрин четох,че Виктория Бекъм чака 4то дете!Елдра,тази те копира ми се струва   bouquet
Аз вече ежедневно усещам движенията на бебето,особено в покой...припомних си стари,позабравени емоции  Heart Eyes
Ей,sunshine,миличка,не видях,че си сервирала закуската   bouquet Нищо.... 2 пъти ще хапнем Simple Smile

# 490
  • София
и като че ли се измести на една страна... бутнах го и си се върна на мястото... Simple Smile

Joy Joy Joy Joy
Таман ми беше сдухано и ти ми оправи настроението. Ето защо лаптопа винаги трябва да е изправен  Crazy Crazy Crazy

Дидолинка и в София не се вижда нищо  Wink Сашата сутринта ме попита "Мамо, по цялата ли планета има мъгла?"  Laughing Laughing Laughing

# 491
  • София
Добрютро!

Ей то уж няма закуска, а накрая ще вземем да преядем с тези вкусотии дето ни предлагате Laughing

чин, голям майтап това с преместването Laughing 

Ваче, според мен няма да имате проблеми с подмяната, само касовата бележка си носете.  Не съм го чела някъде със сигурност, но според мен не би трябвало да подлежи на коментар newsm78  Нали имаше рекламна кампания за потребителските ни права в ЕС, та едната реклама беше, че са длъжни да отремонтират или подменят продукта в някакъв определен срок, иначе са длъжни да ти върнат парите...може да потърсиш нещо на тази тема, за да си подготвена Crazy

елдра, направо си страшна с тази организация Shocked Успокой ни, че се е установила с времето.  Така и за нас ще има надежда  Laughing А тази Виктория Бекъм...да не види нещо  Mr. Green

даги, успех, дано това е последната неприятна манипулация Hug

# 492
  • Sofia
Здрасти!
И аз вчера ходих до мола, но половин етаж не обиколихме и се изморих.  Crazy Е, помоткахме се още доста, но аз с една бааавна крачка, като охлюв се мъкнах.

Ваче, до 7 дни може да се връща уред, доколкото знам, само трябва да си е в кутията и т.н. Ама те в магазина не ви ли го пробваха, преди да го продадат? Да искаш сега да ти го отворят и да го включат.
Моята пък фръцла си изхарчи парите от сурвакането за официална рокля.  ooooh! Не, че ще има къде да я облича, най-много за някой рожден ден или като ги водят на балет/опера...

Аз отивам до поликлиниката за изследвания, стискайте палци да не се затрия по пътя (500 м, но ве пак...)  Joy

# 493
  • София
Шунка, те го включиха и мен това ме притеснява, че в гаранцията пише, че уредът е пробван там на място. Добре ама там като ти пуснат кабелна и тя беше на широк екран. А ние взимаме за Сашата за ДВД да гледа и като пуснахме диск той е на цял екран. И се видя дефекта на самия кинескоп. Там в магазина не беше забележим изобщо, Мъжът ми вика, че е от някаква настройка на кинескопа. Просто не е настроен добре. И това се появява повече или по-малко като се сменя картината. Абе ще го носим, ама аз някак исках да ми го подменят, а не да го ремонтират, щото ми се струва, че кинескопа е дефектен. То и без това ме е яд, че вече рядко се намират кинескопни ТВ, ами и дефектен... Аз за нищо не заменям моят CRT монитор. Засега от плоските не съм видяла нещо да ме удовлетворява като качество на картината и държа да е кинескопен ТВ.  Crossing Arms

Бюти и аз за таз реклама се сетих...  Mr. Green

# 494
Здравейте и от мен, мамчета!
Покрай тези празници, не успявам нито да чета, нито да ви пиша!
Нека първо ви пожелая една много ЩАСТЛИВА нова година, изпълнена с много положителни емоции и най-прекрасните и неповторими мигове на света!
Добре дошли на новите мами!
За останалите бъдете все така активни!

Общи условия

Активация на акаунт