Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм с нормална плацента, моя бебок на 200 % ще е мъж, вчера пак показахме на ехо-то пишлето!
и ние сме с нормални, нищо че са предни  Wink

Ваче, плацентата нали е на предна или на задната стена, защо пък да не оцелеем?

# 721
здравейте мамчета:)не съм писала скорко,но се лепвам за компа веднага щом се прибера или стана сутрин:)
Честит рожден ден на Дидилинката и мунди newsm59 newsm38  bigdance2
желая ви да сте живи и здрави,за да се радвате на бебоците си Hug
и аз съм с предна плацента и не знам как точно трябва да усещам беба,но понякога все едно имам топче в корема,което си се върти newsm78няма какво друго да е и е приятно:)
и аз имам червен конец,два пъти ми се къса и мъжо ми върза на бъдни вечер и оттогава си го нося-аз си вярвам в тея неща за добро или за лошо незнам #Crazy
на втори скан тук в англия съм чакккккк на 9ти февруари,но се надявам времето да мине бързо:)
аз вече имам снимка във фб,но една приятелка я е качила и на нея корема ми изглеждаааааа огромен и всички ме бъзикаха след това hahaha
лек и усмихнат ден на всички,а на празнуващите да внимават с купоните newsm81

# 722
misi, честит рожден ден и на теб! Май много Козирози станахме. Аз съм на 14 януари.
Шунка, според терминът ти, който видях че е на 11 юни, болничният 45 дни преди раждане ще започне от м.април. Значи за база за майчински ще е периодът м.октомври 2009 - м.март 2011. Месеците, в които си била на граждански договор, за база ще се взема минималната работна заплата (240 лв.). Бонусите ще се включат, ако са давани като премии, и са внесени осигуровки за общо заболяване и бременност. Това най-добре го виж, ако имаш фишове.
Аз Ви оставям, че днес не съм свършила много работа, а имам доста задачки Grinning

# 723
  • София
Аз съм с нормална плацента, моя бебок на 200 % ще е мъж, вчера пак показахме на ехо-то пишлето!
и ние сме с нормални, нищо че са предни  Wink

Ваче, плацентата нали е на предна или на задната стена, защо пък да не оцелеем?

Е, така е думата де...  Mr. Green

Козирози бол, а Водолеи има ли?  Sunglasses

# 724
newsm67 newsm38 Gift ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на двете мами, пожелавам ви най-леките месеци от бременността ви да са тези, които ви остават до юни, а след това още по леко да си се радвате на бебчетата си.
Ваче, има водолеи, но ако се приемат татковци  Simple Smile

# 725
Misi честит рожден ден и на теб и всичко най-най.

Знаете ли аз пък за какво се сетих: как ще живеят куче и бебе в двустаен апартамент?(кучето е от малка порода)
 newsm78

# 726
  • София
Ваче, има водолеи, но ако се приемат татковци  Simple Smile
Тц! Само мамки  Mr. Green
Фея на зъбките. Когато родих Саша имах немска овчарка. Живеем в по-голямо жилище. Не виждам проблем. Още повече, противно на очакванията малко бебе и куче са си ОК, защото не им се кръстосва живота  Sunglasses Когато детето отрасне и почне да лази, тогава идва момента на по-стриктна хигиена.
Само ще кажа, че когато забременях мислех да дам кучето на някой. После прецених, че никой няма да го гледа така като мен и го оставих. Саша се роди и отрасна с него. Миналата есен той почина  Sad

# 727
Аз първото дете го гледах с заедно с котка. Живеехме под наем в гарсониера. Уж котката щеше да е само в кухнята и на терасата, но на втората седмица сме я изтървали и влязла в спалнята. Намерих я да спи в кошарата заедно с двуседмичната бебка. Ужасих се. Нищо не се случи на бебката де. После започнаха да си спят заедно в кошарата, и така до днес. Е, не правете това у дома си, всъщност. Сега живеем в 5 стаи, и не мисля котката да стига до спалнята, но не знам дали и котката мисли така.

# 728
Vache много съжалявам за кучето, но благодаря че ме успокояваш че кучето ми е като бебче и без мен май няма да оцелее, само трябва да ги отделя като за начало а пък после ще го държа на страна да не влиза там където лази детето.

Мама Звярка тази история съм я чувала и друг път и е много забавна, а пък съм и чувала че така детето си придобива имунитет към животното.

# 729
Ами може и да си права, котката е сред малкото животни, към които детето сега не е алергично... Във всеки случай, не е добре да спи животно в кошарата.
Сигурно има и други такива случаи де, не вярвам само нашата котка така активно да се домогва до всичко, що е в памперси и издава мяукащи звуци Grinning

# 730
  • Sofia
но не знам дали и котката мисли така.
Joy

По този повод с животните, онзи ден свекърва ми ме шокира, като се произнесе, че трябва да махнем заека, като се роди бебето. (Ох, сега се сетих за кралицата от Алиса в страната на чудесата  hahaha) Имаме достатъчно място и за двете, а и не знам защо реши, че трябва да се налага в моята къща, но в едното ухо влезе, през другото излезе.  Mr. Green

Вова, значи се взимат пълни месеци... Това е кофти, излизам 45 дни на 26ти април,  за 4 дни и можех да "спечеля" още 1 месец на заплата Simple Smile Бонусите са като премии, да, а ако ЗО е общо заболяване и майчинство, значи и върху тях го начисляват.

# 731
Чин ,това с колата го четох тук в бг мама из форумите.Не знам дали е вярно,но аз и без това си обичам мнооого количка,та още един "основателен" повод да си пийна не е излишен. Laughing

# 732
И ние имаме куче и малко се притеснявам от факта как ще приеме бебето защото нас много ни обича и само целува и се гуши но друг човек дойде ли в нас или да ни доближи започва да ръжи и напада.И всичко е в косми  ooooh! но след някой месец ще слагаме вратички на стълбите да не се качва в нашите стаи и дезинфекция на всичко.Иначе всяка година има имунизации и през 3 месеца му даваме хапчета за паразити и червеи.

# 733
  • Sofia
Бъни, кучето на нашите също е доста ревниво. Дъщеря ми като е там, принципно не я напада и ръмжи, но нон-стоп се бори за внимание  hahaha или отива сърдит в другата стая. Но 2-3 пъти я е ръмжал, като иска да го погали и сигурно щеше да я гризне, ако не бяхме я дръпнали навреме, защото и тя не се усети да се махне, като не му е приятно. Към останалите не е такъв, явно тя просто отнема вниманието на нашите от него и затова реагира така.

# 734
Миси, честит рожден ден и на теб! Да си жива и здрава и весел празник днес.

Общи условия

Активация на акаунт