Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,само при мен ли има проблем?Където и да се опитам да вляза(в сайта)ми иска потр. име и парола и то по няколко пъти,а иначе съм си влязла в  профила.Лентичките ми също ги няма Confused
Това изобщо не е моята лентичка.

# 91
Момичета,само при мен ли има проблем?Където и да се опитам да вляза(в сайта)ми иска потр. име и парола и то по няколко пъти,а иначе съм си влязла в  профила.Лентичките ми също ги няма Confused
Това изобщо не е моята лентичка.
При мен е по същия начин.
(някои мами усещат след 20та седмица, така че не се притеснявай за нищо.  Hug)

# 92
Ох,незнам за вас,но аз се изнервих с тези нередности.Стига ми за днес.Приятна вечер ви желая.
Дано утре няма проблеми със сайта Praynig Hug
Благодаря за успокоението,Чинче.Много сладък бебок си сложила да нанка в подписа ти Heart Eyes

# 93
да честитя на всички с рождени и именни дни-да сте живи и здрави:)  bouquet
добре дошли на новите мами  Hug
чинче благодарско за хубавата темичка,но да ви кажа ми отне бая време да ви изчета и един пакет слънчогледови семки #Crazyподу ми се езика Joy Joy Joy
и на мен ми е много шах и мат как ще се справям с беба,но живи и здрави няма да сме първите;)
sisi_dac аз като бях на 4Д и докторката почва прегледа и оглежда главичката на бебето и на втората минута ми вика момиче newsm78и аз се разочаровах,защото искам момче,но....само всичко да е наред с бебоците,пък каквото ще да са:)ма ще ме шашнат ако другия месец тука ми кажат момче #Crazyняма да знам какво да купувам Thinking
и аз от днеска съм на работа и деня ми се видя цяла вечност Sad и всички ми казаха че ми е пораснал корема  Grinning
лека вечер и  Hug по тумбаците

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 08:50 от Vache

# 94
  • Sofia
Здрасти, и аз едва ви изчетох, че цял ден бях на работа, а после ми се чупеше форума. Явно заради новостите, които са сложили. Голям бебевалеж е паднал във фирмата, трима колеги ще стават татковци.  Crazy

И аз да кажа, че няма за какво да се притеснявате, като родите. Аз първия ден след раждането също гледах бебето като натресено  Laughing и стисках палци да не ревне, че не знаех как да го подхвана и какво да го правя. После ми обясниха всичко, вкъщи пък докторът ни показа как се къпе и т.н. Бяхме избрали доктор, който идваше всяка седмица вкъщи и така лека-полека всеки път показваше по нещо ново. За мен най-големият ужас са бабите (още повече, че живеехме тогава при свекърите) и изтръпвам, като ви чета как си ги резервирате отсега.  Laughing Според мен по-добре вижте как ще се справяте, ако не успеете сами, чак тогава викайте подкрепление, защото иначе трудно се отказва "помощ". Wink
Свекърва ми тотално беше обсебила бебето, много се ядосвах тогава, а най-ужасно ми беше, като седне да ме гледа (т.е. гледа бебето де, не мен), докато кърмя - сраааам, а не мога да я пропъдя! Естествено, много бързо приключих с кърменето.
Иначе малко след като се роди бебето, мъжът ми започна работа и го пратиха за 2 месеца в чужбина, аз сама (през деня) се оправях, вечер също бързах без да ме усетят да я изкъпя  Mr. Green, но едната вечер от бързане изпрасках главата на бебето в чучура, щях да се гръмна. Но са им здрави главите на малките!! Тъкмо я бях научила на 3 месеца да спи по цяла нощ, мъж ми се върна и се почна глезункането и й развали съня. Та от този момент нататък беше негова отговорност да се оправя нощем Mr. Green, независимо от работата. А детето до към 4 - 4.5 г се будеше по хиляда пъти на нощ.  Crazy

# 95
Много ви благодаря момичета за топлото посрещане!Желева ми каза,че утре мога да си запиша час за ФМ.Не знам точно къде да си избера да отида.Вие какво ще ми препоръчате?Лек и весел вторник Simple Smile

# 96
Здравейте момичета! Благодаря за топлото посрещане! Hug Ама вие наистина сте много активни Laughing Доста време ми отне да ви изчета, но ми беше приятно и забавно...
iani87, и аз имах проблем с влизането в сайта...
За килограмите - на мен ми е болна тема Thinking Според моят лекар съм качила 1 кг и това било нормално / от 49, направо каза, че си било напредък/...Ама аз си мисля, че съм качила повече, а не ми се иска Crazy
Днес особено такъв глад ме гони Embarassed
Момичета, в граници ли е хемоглобина ви...Питам, защото след последните изследвания моят е 100 - след цял месец пиене на лекарства от 99 ми се вдигна на 100 ooooh! Притеснено ми е!
Приятна вечер!  bouquet

# 97
  • София
Всички или повечето от вас усещат вече бебоците,а аз-нищо още newsm78Започвам да се филмирам и до петък(ще ходя при док) ще съм във филма окончателно Simple Smile

Ей затова говорех в предната тема  Laughing
Не се филмирай. Дори и аз дето съм раждала и досега се чудя дали това дето усещам е бебето. Нормално е за първа бременност към 20 г.с. дори са де усети.
А относно предната плацента... днес се поинтересувах за това и гледах доста картинки. Това ми обясни защо се усеща по-късно бебето при предна плацента. Просто тя е преграда на самата матка. Това е...

Шунка, как така ще те гледа, ужас.. тотална нетактичност  Shocked

За форума.. спокойно, момичета. Явно още се работи  по новия облик. Ще се стабилизират нещата  Wink

# 98
За много години и от мен  Hug
Инсайд, моят хемоглобин е 119, и ми изписаха желязо по 2 таблетки дневно поне месец. На мен много ми се вижда и на своя глава го пия по една  ooooh! Оправдавам се, че вече всеки ден ям месо, не е като преди  Peace
Аз влязох в сесия и почти нямам време за форуми, обаче така не ми спори ученето  ooooh! А имам мнооого  ooooh!

# 99
Олчи, на първа страница има информация за ФМ и центровете. За лекар две еднакви мнения няма.
Шунка, вярно и на мен ми се струва доста нетактично. Обсебващи са често бабите. На мен на Нова Година свек ми пожела : и да ни родиш здраво бебе. (на кого го раждам това бебе?  newsm78)
 И моя хемоглобин беше 119 последно, въобще не го взеха под внимание.

# 100
  • София
Моят хемоглобин е 113  Laughing. Референтни стойности 110-180. аз го смятам за добре, въпреки, че с първата бременност под 123 не паднах  Wink Ще го покажа на лекарката след 4 седмици, ама не вярвам да пия сега нещо. Т.е. така или иначе си пия витамините, в които има желязо  Wink

# 101
  • Sofia
Чин, ужас!  Laughing
Аз по едно време определено мислех, че искат да ми я вземат.  Crazy И аз се бях чалнала доста (сега като погледна назад), чувствах се като крава за разплод, виждах, че единствено важно им беше да им родя бебето... Бабата понякога взимаше дъщеря ми и се затваряше в спалнята да си я гледа. А аз от тактичност не смеех да вляза там и кършех пръсти пред вратата.  Crazy

# 102
  • София
На мен на Нова Година свек ми пожела : и да ни родиш здраво бебе. (на кого го раждам това бебе?  newsm78)

Как на кой.. на тях!  Laughing

Шунка, какви работи пишеш...  Shocked Shocked Shocked Добре, че нямам подобни случки  Confused

# 103
Моят хемоглобин е 136 Crazy сега ще видим на вторите изследвания  Simple Smile

# 104
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Не съм писла отдавна, но да се отчета че в 16 седмица, много ясно го усетих бебчето да мърда на няколко пъти. Дори на пипане по корема се усещаше.
Пола още не ни се знае. В края на месеца ще ходим на 4Д, та тогава ще пиша пак да ме отразите и мен ма първа страница.
Иначе за бабите, казах на свекито че само ако ми се наложи по здравословен проблем бих я извикала, иначе не. Веднъж съм и сърбала попарата, втори път- не. Много обсебваща жена, все едно детето не мое, а нейно. А мойта майка така или иначе не може да дойде.
За кг съм качила 3-4 до сега. Не се тревожа особедно. С каката бях минала с 30 отгоре, та затова сега ми е песен. Нямам и много апетит.
Иначе за гледането на бебчо нищо не ме притеснява, само да съм здрава, че всичко се случва в тоя живот.

Общи условия

Активация на акаунт