Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 860
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Аз имах същия проблем с тях миналия месец. Получих един счупен продукт и им писах за рекламация. Получих празен мейл, след което писах отново и пак получих писмо без съдържание. Писах и на станицата им във ФБ - нищо.  #2gunfire

# 106
  • Плевен
И аз да попитам защо в Ягодка не ми приема плащането с Visa? Вие с какви карти плащате?

# 107
Момичета, получавам празни мейли от ягодка..направих една поръчка и те ми изпратиха празен мейл, а в заглавието само някакви букви и цифри...пратих им мейл, че не го чета техния и пак получих празен от тях  ooooh!
Дайте отговор и ще видите писаното.

# 108
  • Варна
densi, пробвах, но не се вижда за жалост...

# 109
Момичета, получавам празни мейли от ягодка..направих една поръчка и те ми изпратиха празен мейл, а в заглавието само някакви букви и цифри...пратих им мейл, че не го чета техния и пак получих празен от тях  ooooh!
и аз получвам постоянно такива мейли от тях, празни и само в заглавието букви , цифри и т.н...
иначе съм абонирана за новини от тях за промоции

# 110
Момичета, отдавна не съм пазарувала от ягодка и искам да ви питам, поръчка за 20.45 долара къде ще отиде? Мога ли да се надявам да отида в пощата, а не в митницата? Rolling Eyes
Благодаря предварително за отговора! Hug

# 111
Момичета, отдавна не съм пазарувала от ягодка и искам да ви питам, поръчка за 20.45 долара къде ще отиде? Мога ли да се надявам да отида в пощата, а не в митницата? Rolling Eyes
Благодаря предварително за отговора! Hug
Независимо от стойността отиват на митница ако е под левовата равностойност на 15 евро плащаш такса от 1,50лв само ,ако е над плащаш и ДДС и 3,50 или 4,50 лв такса.
С около левче надвишаваш 15 евро.

# 112
Мерси много за отговора! Hug
Почти бях сигурна ,че е на митница, но се изкуших от предложението.
5 лева ще прежаля. Grinning

# 113
Вече наистина не знам какво да правя..с такова нетърпение си чаках поръчката , а тя стигна до София и от там ми се губи нещо ..Някой ако може да ме посъветва : поръчката ми е пристигнала на 08.01.11г в София и до сега чакам известие от някъде .......звъннах в митницата да проверя ,нямам пратка ..е къде ще е тогава ??В пощата също не знаят къде е.......как да я потърся или къде?

# 114
Аз днес си взех поръчката от митницата. За покупка на стойост $38 ми взеха 15лв  Sad Май ще се отказвам вече от Ягодка, че така не съм доволна.

# 115
Вече наистина не знам какво да правя..с такова нетърпение си чаках поръчката , а тя стигна до София и от там ми се губи нещо ..Някой ако може да ме посъветва : поръчката ми е пристигнала на 08.01.11г в София и до сега чакам известие от някъде .......звъннах в митницата да проверя ,нямам пратка ..е къде ще е тогава ??В пощата също не знаят къде е.......как да я потърся или къде?

mini mani  , съветвам те да отидеш до митницата. Там на място ще можеш да провериш, за да си по-сигурна.

# 116
Mnogo iskam da otida ,no sam ot dr grad i ne moga da hodq prez sedmicata ,zaradi malkiq ....no pak 6te se opitam da napravq ne6to po vaprosa ..mersi za saveta:)

# 117
Pak i ako e v mitnicata ,vse 6tqh da polu4a izvestie ,te pra6tat po 3 ako nikloi ne otide da si vzeme pratkata ....taka razbrah pone:)

# 118
Не знам дали винаги пращат известие, но аз така и не получих. А пратката ми беше пристигнала още на 20ти януари  newsm78

# 119
  • Варна
Здравейте момичета. Вчера направих поредната поръчка от Ягодка, но първата след Нова година. Може ли да обобщим за ДДС-то, дали съм разбрала правилно. Поръчката ми е на стойност 77 USD.
1. Поръчката пристига на митницата.
2. Плащам ДДС + 3.50 лв.
3. Трябва да попълня митническа декларация? Струва ли нещо?
4. Попълвам формата за възстановяване на ДДС от Ягодка http://www.strawberrynet.com/vat_refund.aspx, пращам ли нещо друго (митн. декларация, например)?
5. Чакам да си получа ДДС-то.

Има ли още нещо? Моля, момичетата, които вече са си получили пратките да се включат. Предполагам, че информацията ще е полезна и за другите.

ПС: Забравих да допълня - ако все пак имам късмет, пратката пристига в пощата Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 12:35 от Jenito

Общи условия

Активация на акаунт