Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 802
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Чакам един парфюм от Ягодката обаче в статуса  от две седмици  пише само
Order in transit  newsm78 Това нормално ли е  или да почвам да се притеснявам?

# 136
Ji, когато има парфюм е по-сложно. Тогава трябва да се попълва и митническа декларация, за която плащаш още 15 лв. Ако няма парфюм на място плащаш само ДДС-то.

zlatttka, ти не им ли писа на ягодка да питаш защо ти е отказано плащането? В банката нищо ли не казаха?
На мен не ми се е случвало до сега. Плащам с visa electron, чрез pay pal. Може да пробваш пак.

# 137
  • Айтос/Бургас
Ji, когато има парфюм е по-сложно. Тогава трябва да се попълва и митническа декларация, за която плащаш още 15 лв. Ако няма парфюм на място плащаш само ДДС-то.

zlatttka, ти не им ли писа на ягодка да питаш защо ти е отказано плащането? В банката нищо ли не казаха?
На мен не ми се е случвало до сега. Плащам с visa electron, чрез pay pal. Може да пробваш пак.

Писах им,но ми върнаха празен мейл,после писах отново,но повече не ми отговориха. Cry

# 138
Искам да попитам ако си поръчам парфюм за 32лв пак ли трябва да платя ДДС?

# 139
  • София
Искам да попитам ако си поръчам парфюм за 32лв пак ли трябва да платя ДДС?
Да, би трябвало.

# 140
Здравейте,влизам да докладвам ! Получих си пратката вече ....след 2 мес чакане ,голям късмет изкарах по пощата я получих и нищо не съм плащала Simple Smile
Благодаря на тиера ,за съвета -наистина колетчето ми беше на митницата,странно защо като звъннах нямаше информация ..но чрез позната си я получих ..тя провери с кода и каза че е там...
та както и да е имате ли впечетления от този крем за очи ,търся си нещо за около очите ,ако някой го е ползвал да сподели за каква възраст е ?http://bg.strawberrynet.com/skincare/guinot/eye-lifting/18560/#DETAIL мерси предварително

# 141
Здравейте искам да ви попитам дали когато изписва в сайта на български пощи че е пристигвнала поръчката на 29 януари и е изпратена на тази дата къде да я чакам ,би трябвало щом я изписва в пощата да я чакам там така ли е защото още не е дошла поръчката е за 24 долара.

# 142
  • Хасково
Здравейте, на 31.01 пуснах поръчка и ми дойде меил,че поръчката е пусната,но след 2 дни получих друг от Post Express Service, в който пише-Вашият пакет е бил върнат до пощата Express.
Причината за връщането е "Неправилно адрес за доставка на пакет"

Към етикета писмо пощенски съдържа подробна информация за доставка на пратки.
Имате право да отпечатате пощенски етикет, и дойде в пощенски клон Express, за да получат пакетите. В този имеил никъде не пише ,че пакета е от ягодка или пък да има тяхното лого.Има и някакъв прикачен фаил, който като искам да отворя компютъра ме предупреждава,че файла съдържа вирус и мен ме е страх да го отворя. На вас случвало ли ви се е такова нещо,и моля да ме посъветвате какво да направя.

# 143
Някой който е запознат ще ми отговори ли

# 144

ITEM n° RB297290873HK    new search
Local Date and Time    Country    Location    Event Type    Extra Information
1/29/2011 10:17:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/29/2011 10:52:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Insert item into domestic bag       

O6te ne sam go poly4ila ,v po6tata  li da go 4aKm.

# 145
  • София
Виолета, виж на 3-та страница, там има същото питане като твоето, както и отговор.
Ще получиш известие откъде да си вземеш пратката.

# 146
Моля някой да ми помогне - на checkout-а на "Ягодка" не откривам опцията за плащане чрез PayPal  Praynig

# 147
  • Варна
Amrita_, на payment type от падащото меню PayPal е последната опция

# 148
Amrita_, на payment type от падащото меню PayPal е последната опция

Благодаря! Видях го  Peace

# 149
Моля някой да ми помогне - в събота пуснах поръчка, получих потвръдителен мейл и оттогава статусът е Your order is being packed for shipment.
Каква е причината да не я изпращат още?

Общи условия

Активация на акаунт