по една бира за повече кърма http://www.youtube.com/watch?v=TLduLJFSJn4&feature=related - ето тази позиция в слинг май е за кърмене
по една бира за повече кърма

Сложиха ни ваксина - втори прием за хепатит б; и имаме направление за профилактичен преглед за луксация на тазобедрената става. Това е. Сега съм по-спокойна и не се обвинявам, че нямам достатъчно кърма за мишлето - това че е на смесен режим, спокоен е, расте и се развива ми е достатъчно и се радвам много 

.
,но май не съм се изразила правилно аз искам да знам кой трябва да ми корегира болничния от 42 дни,този който ми е от болницата и ако е педиатъра дали трябва да го нося при нея или мога направо да го предам в НОЙ така и със следващия 3 болничен да корегираме този.

Чудесно наддаване за седмица, надявам се това да помогне за повече увереност, че бебката ти се справя чудесно. Мога ли да попитам колко кърмения имате в денонощие и сега с колко АМ и по колко пъти дохранваш? Даваш ли друго освен кърма и АМ, например вода или чай. Предлагаш ли на бебето си биберон-залъгалка?

, 

,ще гледам да давам само от едната гърда ,макар че бебка се изморява и не суче много ефективно.Иначе глюкоза и давам между храненията или когато се разхълца,слагам 100мл в шишето за 24 часа изпива около 70 - 80 мл .А за акитата на цвят и мирис са си нормални, само дето е като сопол,звънях и се консултирах със педиатърката ,каза че е нормално,ще видим до понеделник какво е положението ,ще ходим да ни теглят тогава и ще занеса мостра да види как е.Препоръчани теми