Съвестта и изневярата

• 24 455
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
Бронте - това, което ти се е случило -  доста от наблюденията ми го потвърждават - след невъзможна, силна любов - се събираш с някого - заради съвсем други чувства...

# 181
Какво по грозно от това,една жена да нарече сексът със мъжа си-клатене Crazy
Ами като е клатене за теб...не се клати.Но,не изключвай вероятноста други жени да обичат секса и да им е нужен както въздуха...та и удоволствие да изпитват от него чак.И в никакъв случай да не го приемат като нещо досадно. Crazy

# 182
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм дърта консерва. Пред мен този  проблем не стои. Когато  бях млада консерва, пак не стоеше, щото  съм моногамна  до  мозъка  на костите си- до  степен, в която  нито  един чужд мъж не може  да ме накара  да   го възжелая Simple Smile За мен  е чужд и точка. За последно  се влюбих преди десет години. Невъзможна любов. Докато ме тресеше  тя, се запознах  с мъжа ми. В него  не се влюбих, обаче  откакто  се  събрахме, нямам очи  за друг. Не щото милото е перфектно, далеч не. Просто   сексът  за мен е  нещо   толкова досадно, че  не  си  струва  цялото  хабене  на енергия покрай влюбването  заради едното клатене.
Мъже.Абсолютно еднакви  са ми. Не ме вълнуват. Ама изобщо. Може  подсъзнателно  да съм  обратна, ама  да не съм го разбрала още hahaha
Затова пак те цитирам да си прочетеш поста.

Подкрепям, че това изказване граничи с... хм... фригидност или прикрита хомосексуалност.  Rolling Eyes
Без да се обиждаш.  Confused

# 183
Айде...вие си пишете...аз отивам да се...поклатя Laughing Mr. Green

# 184
Какво по грозно от това,една жена да нарече сексът със мъжа си-клатене Crazy
Ами като е клатене за теб...не се клати.Но,не изключвай вероятноста други жени да обичат секса и да им е нужен както въздуха...та и удоволствие да изпитват от него чак.И в никакъв случай да не го приемат като нещо досадно. Crazy

Въйййййййй, да, забравих - трябва да се нарича правене на любов единствено  Joy
Как пък ти попречи дали друга се клати или жули с нейния....

# 185
Бе не ми пречи бе човек...жулете се,чукайте се,клатете се...и дано не случвате вие мъжете на фригидни жени които смятат сексенето с вас за досадно Crazy
Те тогава...по добре сами се оправете в банята hahaha

# 186
Джейн всички разбрахме каква нимфоманка си. Моля те спри да съжаляваш ходещите трупове и отивай да изпитваш удоволствието на живите.
Аз приемам, че преобладаващите жени са такъв тип като теб, харесва ти, правиш го.
Но айде да не ме анализираш дали съм труп или не. Включвам се към групичката на труповете, защото секса за мен е свързан с любовта. Та дали съм фригидна, умрела или нещо друго, ще те замоля да се въздържаш да анализираш, след като дори и не ме познаваш...

# 187
Бе не ми пречи бе човек...жулете се,чукайте се,клатете се...и дано не случвате вие мъжете на фригидни жени които смятат сексенето с вас за досадно Crazy

Сега и в оправянето в банята ли виждаш нещо гнило  Thinking
Първото изречение го прочетохпоне три пъти, ма нищо не разбира...

# 188
Тука се е смразило, та кръв се  е разФърчала разнопосочно. Кво толкоз се разлютяхте, всеки има своя истина и философия
Толкова ли е страшно на някой жени секса да им харесва и да го практикуват с удоволствие..не само с мъжа си, и всъщност на никой,ама на никой  не му влиза в работата кой с кого,нали така?
И защо другите, които могат и без секс и/или са моногамни се чувстват толкова засеганати и обидени? Никой не налага на никого мнение, е, и аз съм моногамна (за момента Mr. Green), ама не се обиждам, че някой си изпитвал нужда да бъде с други мъже извън връзката си Laughing Камо ли да съдя....

# 189
Тука се е смразило, та кръв се  е разФърчала разнопосочно. Кво толкоз се разлютяхте, всеки има своя истина и философия
Толкова ли е страшно на някой жени секса да им харесва и да го практикуват с удоволствие..не само с мъжа си, и всъщност на никой,ама на никой  не му влиза в работата кой с кого,нали така?
И защо другите, които могат и без секс и/или са моногамни се чувстват толкова засеганати и обидени? Никой не налага на никого мнение, е, и аз съм моногамна (за момента Mr. Green), ама не се обиждам, че някой си изпитвал нужда да бъде с други мъже извън връзката си Laughing Камо ли да съдя....

Проблема не е налагането на мнение, а обидните квалификации от типа на "ходещ мъртвец" и прочие. Сексуалността няма нищо общо тук, а само възпитанието.

# 190
  • София
Я някой да обобщи, че не ми се чете всичко.
Госпожицата психоложка, пуснала темата, има ли вече някакви систематизирани анализи, че ми е любопитно.

# 191
Ма то последните страници не са ич по темата...

# 192
Бееее, ако кажа, че за мен фригидността и примиренческото отношение към липсата на секс ми е маааалко в тази квалифиция....хм,без да влагам обидности, просто идентификация.
По същата логика и аз може да съм, да съм... неква там, бе де да знам, нещо обидно за някой друг. Ама аз не се засягам лесно Mr. Green
Така като гледам никой не е обиждал никого, ами сами на себе си са си лепили етикети.
И защо нимфоманка да е обидно? Има жени с такива нужди, какво толкова изумително има, нали хората били уж различни?
Малко и аз не у темата пописах Whistling

# 193
Против съм поставянето на рамки или граници.Щом не се плющя на ляво и на дясно съм труп,ако пък си развявам гордо тефтер4ето с имена на мъже,с които съм си легнала-тогава съм па4авра.
Всеки е свободен ако има желание,вле4ение,нужда..да прави каквото,когато и с когото поиска.
Да се обсъжда и най-ве4е осъжда избора на другите е грозно и невъзпитано.
И ако поискам друг и имам ли възможност-защо не.ако не поискам-няма да го правя и толкоз.
И все пак говорим за съвест и за това какво би ни сложило спира4ките в главите.
п.с. Има нимфоманки,фригидни,асексуални...и за двата пола важи.Безмислено е да си лепваме етикет и да си ходим като коне с капаци.Този месец може да съм свръхсексуална,следващия даже да не се сещам за секс...това в коя категория ме слага....

# 194

Сега и в оправянето в банята ли виждаш нещо гнило  Thinking
Първото изречение го прочетохпоне три пъти, ма нищо не разбира...
Пак не слушаш в час Laughing
Аз съм ЗА 'оправянето в банята' сам. WinkПо добро е от колкото да знаеш че клатиш някоя само за да я поклатиш а после да я питаш....''Значи и снощи се преструва"...а тя-Не бе,наистина спах! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт