РОДЕНИ 2005

• 45 650
  • 452
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!Аз напоследък само ви чета,нямах време да пиша.Алекс ми донесе някакъв ужасен вирус от ДГ.Висока температура и ужасяваща кашлица.Пиеше АБ,а след ден се тръшна и малката.И тя на АБ до вчера,но вече са добре и двете.
На есен с песен ще е предучилищна в ДГ.В голяма чуденка съм за училището,в което да я записвам после newsm78 За сега знае всички букви.Пише и ги чете,но още й е трудно да ги свързва в думи.Предполагам,че и това ще стане до есента,но не я натискам много.Все пак има толкооова време да учи Simple Smile
Много са ви хубави децата Heart EyesМойте се виждат на аватара.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 09:28 от roni.k

# 226
  • Sofia
При нас учат ръкописните букви. Следобяд също имат някакви учебни занимания, затова не спят.
Пиша и в темата за предучилищна 2004, защото с този набор ще я пускаме в първи клас - там останах с впечатлението, че в една градина учат ръкописни, в друга печатни букви.

Ръкописни букви или елементи от буквите?
Целите букви. Някъде в началото на годината писаха елементите и после започнаха малко по малко да вземат и буквите.

Ирка, "нормалното" е да тръгват в 1ви клас на 7 год.
Аз я преместих в предучилищната тази година, защото така или иначе бяха заедно двата набора и другата година просто щеше да повтаря същите неща, което ми се стори излишно. А и тя много сериозно приема ученето, чак сама си измисля домашни вкъщи.  Crazy

# 227
  • Разпиляна във въображението

Прекрасна е. Ти ли си я снимала?

# 228
# 229
Страхотно. Ех, да можех и аз така

# 230
  • Sofia
Ние ще си караме ПГ в детската, защото училището, което харесах няма ПГ, аи разбрах че ПГ е само до обяд. В детската си има и много добра приятелка и ще гледаме да си тръгнат заедно и в 1клас. Иначе вече чете отделни изречения и пише печатни букви. С цифрите сме по-назад, по начало не ги долюбва. Тя сама си диктува темпото, нито я карам, нито я спирам.
Флейбъл, снимките ти са като от списание  Hug

# 231
  • Bristol
Та чуденката ми е дали да я пусна 1ви клас и в Българското училище от есента, или да я оставя Предучилищна още една година там?  Струва ми се малка за 1ви клас, ама като ви чета и се пообърках малко.
Irka, зависи и колко е натоварена програмата в българското училище. Моята сега е първи клас тук, няма проблем с четенето на английски, ако е фонетично. По-сложните думи я затрудняват, ако никога преди това не ги е виждала. Дори и на български вече чете, ако разпознае буквите. Ние нямаме бг училище и каквото аз я науча, това ще знае. За съжаление с бг азбука не сме много напред, пък и практика няма много и я бърка често с английската  Crazy  Tired

# 232
.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 16:28 от кукла

# 233
Кукла, редактирах поста ти, тъй като призивите за гласуване в конкурси са забранени от правилата на форума. За нерегистрирани във Фейсбук снимката не се отваря. Ако искаш, редактирай  Wink

# 234
# 235
Извинявам се, бубанка!
Ето друга снимка тогава:

6/24 Days till Christmas by gorgonbg (кукла), on Flickr

ivap, благодаря ти!

# 236
  • София
кукла, страхотна принцеса Simple Smile

# 237
  • София
Здравейте  Hug.
Дани също ще е в ДГ предучилищна.
Той познава всички букви, пише ги печатно, опитва се да чете, но засега само някои къси думички успява. Цифрите също ги познава, брои до 100, а след 100, започва за по лесно да брои: 100, 200, 300 и т.н. Събира и изважда без проблем до 10.
Момичета много са ви хубави децата.
Ето снимка на моите хлапета:

http://bebobebo.snimka.bg/children/koleden-praznik-dani-2010.558420.21837780

Снимката е от коледното празненство на Дани.

# 238
Чудесни са, Марти Peace

Как са децата? Здравички ли са? Каката остана сама в групата си, всички или се разболяха от шарка, или уж се предпазват от зараза, въпреки че са били в досег със заразно болно, или от грип.

# 239
Ей че красиви дечица си имаме Heart Eyes
Момичета,кога свършва "дървената ваканция"?Алекс трета седмица си е в къщи и се чудя дали да не я пускам на ДГ от утре,че ми стопиха лагерите със сестра й Crazy Обаче ме е страх да не ми донесе някоя нова разновидност на грипа Sick

Общи условия

Активация на акаунт