РОДЕНИ 2005

• 45 640
  • 452
  •   1
Отговори
# 255
  • Bristol
Да, добре си направила с българския. Аз изпуснах фронта. Само предупреди учителките, че може в началото да бърка кирилицата и латиницата, да не се чудят от къде ги измисля тези звуци  Laughing

# 256
Ритка, а досега Мая не е ли ходила на детска градина?

# 257
  • София
ritka, на добър час на Мая във водите на училището  Laughing  Hug.
След като сега започват учеб. год., кога свършва? На 2-срока ли са пак?
Интересно ми е и затова питам.

didolinaa, скоро Ади да е редовна в детската градина  Hug. На теб успешна сесия  Peace.

# 258
  • София
От днес е на градина,ама не се чете до кога,пак са в сборни групи.Но и аз не издържам,няма и кой да я гледа,а накрая и ще ме уволнят от работа  Confused

# 259
Сиска, ами тук такова нещо като бг детските градини няма. Има нещо подобно но са само частни и са много скъпи ... Иначе Мая ходи 1 година на така наречената 4 годишни предучилищна градина. Но ходят 2 пъти в седмицата за по няколко часа.

Иначе учебната година има 4 срока, започва началото на февруари и свършва края на декември. Между всеки срок имат по 2 седмици ваканция. И голямата ваканция е месеца и малко ... Която е от Коледа до началото на февруари. Горе-долу това е Simple Smile

Благодаря пак момичета Simple Smile

Дидолина, уфф разбирам те много добре. Дано скоро да се оправят нещата с тези сборни групи !

# 260
Добро утро Hug
И аз не издържах и от понеделник пуснах Алекс на градина.Луда станах 3 седмици с двете в къщи Crazy
Като й спомена за училище и става война SickЗапочва да се тръшка,че още не знаела всички букви и цифри,не можела да чете и т.н.Децата щели да й се смеят!Снощи пак обяснявах надълго и нашироко,че буквите и цифрите се учат в първи клас и дано да се е успокоила вече.
Момичета,да ви питам нещо за ДГ.При вас имали изискване децата да са всеки ден с различни тоалети?Не говоря за бельото-чорапи,гащи и потници-за тях е задължително естествено.
ritka,браво на голямото момиче!Дано да й върви по вода в учението Peace

# 261
  • София
roni.k, при нас няма.  Peace

# 262
И при нас няма такива правила!

# 263
  • София
roni.k, при нас също няма изискване за тоалетите  Peace. Кой налага това правило при вас  newsm78?

# 264
При нас учителките правят проблеми,ако изпратя Алекс два поредни дни със едни и същи дънки и туника например!Не мога да й смогна на пране,сушене и гладене!Да не говорим,че всеки ден се коментира кой с какво бил облечен,на кой му били къси ръкавите и тем подобни глупости!Направо съм им бясна на учителките и им се чудя на какво точно иде да ги научат с тези коментари newsm78При положение,че всички знаем колко са скъпи детските дрехи и колко бързо им умаляват Crossing Arms

# 265
  • Габрово
При нас учителките правят проблеми,ако изпратя Алекс два поредни дни със едни и същи дънки и туника например!Не мога да й смогна на пране,сушене и гладене!Да не говорим,че всеки ден се коментира кой с какво бил облечен,на кой му били къси ръкавите и тем подобни глупости!Направо съм им бясна на учителките и им се чудя на какво точно иде да ги научат с тези коментари newsm78При положение,че всички знаем колко са скъпи детските дрехи и колко бързо им умаляват Crossing Arms

Е това направо ме втрещи. Що за педагози имате в градината!
Ако горните дрехи на сина ми са чисти /което се случва рядко, особено ако излизат на двора Whistling/ го пускам с едни и същи всеки ден, по моя преценка. Момичетата в групата на сина ми също си сравняват дрехите, коментират се и се кипрят  Wink, това го намирам  за нормално, но учителките да го правят  ooooh!.  ... Хубаво беше едно време, всички с еднакви манти  Mr. Green

# 266
  • Sofia
Рони, за пръв път чувам за такава простотия!  Shocked
Като искат да са всеки ден с различен тоалет, да вземат те да ги купят. Mr. Green

# 267
Рони, за пръв път чувам за такава простотия!  Shocked
Като искат да са всеки ден с различен тоалет, да вземат те да ги купят. Mr. Green
Ами и аз това казах!Ако й кажат,нещо да предаде на учителката от мое име,че съм казала тя да й купува дрехи!
При положение,че са чисти дрехите,не мога да разбера какъв им е проблема?!И на следващата родителска среща ще попитам в прав текст!

# 268
  • София
Това не би трябвало да е коментар на един педагог. Ама хора разни  Rolling Eyes.
Все пак дрехите са чисти.
Определено децата (по точно момичетата) сами коментират собственото и на учителките облеклото  Laughing.

ritka, при вас добре уплътняват времето на децата  Laughing. Така и родителите не се чудят какво да правят децата си 3-4 месеца през лятото  Peace.

# 269
  • София
За Канада знам, че нямат ДГ, защ. считат, че децата трябва да имат контакт с майките си.  Peace Но там говорим за съвсем друг стандарт - не е проблем бащата да работи и да издържа жена си и децата, докато са малки. Ритка ще потвърди дали това, к. съм чела, е вярно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт