РОДЕНИ 2005

• 45 637
  • 452
  •   1
Отговори
# 285
Споделете с колко зъбчета са се разделили малките Wink
Още нито един не й е паднал. Много тежко преживява този факт, защото масово децата около нея сменят зъби и тя им завижда за паричките, които получават от феята на зъбките  Crazy
Joy Не знаех,че феята на зъбките дава парички!Много си хитрички тези дечица,ей Crazy

# 286
  • София
Ние също сме с пълен набор зъбки  Laughing.

Merry, ами то си е за плач без парики  Mr. Green.

pepelyashka, някакви специални ли са тез ранички  Thinking?
Браво за зелената светлина  Peace.

# 287
При нас имаме едно паднало зъбче ... Това за статистиката Simple Smile И поради инфлацията, феята на зъбчетата оставя 5 монетки по 1 долар, вместо една като едно време  Crazy

Ами какво да ви кажа момичета, да Косето работи, аз гледам децата. Тук масово майките си остават вкъщи да си гледат децата. Едно време сигурно е било по-лесно, сега по-трудничко се справяме с един работещ вкъщи, но бива ...

А Мая сега има едно зъбче дето й се клати и точи зъбки за следващите 5 долара и само го чопли за да падне  Laughing

# 288
Алекс е с три паднали зъбета, има два нови, а единия още не е пораснал. За силанизиране и аз се замислям, защото има вече 3 пломби и още 3 кариеса, които обаче зъболекарката каза, че нямало смисъл да прави, защото щели скоро да паднат. И при нас идва феята и слага пари под възглавницата  Rolling Eyes

# 289
Здравейте и от мен
Деничка е родена юли месец.
И ние ще тръгваме на училище, но септември. Нямаме паднали зъби..
Не можем и да четем, нито на български, нито на немски...те първа започва да се опитва да говори на български.... който само преди 2 години говореше перфектно.
Дени е добричка, много мила и грижовна и си има доста приятелчета в градината..
Спортува по малко, засега тенис и гимнастика...но първото не съм сигурна, дали й допада и ще го продължи.
Ами с 2 думи е това...
Пожелавам на всички: живи и здрави дечица, само това е важното!  Two Hearts

# 290
Здравейте, аз съм мартенска мама ... отдавна не съм писала, но да се отчета. Митко  с всичките си млечни зъби (пет-шест от тях са пломбирани), няма нови и не са поникнали постоянните отстрани. На училище ще го пращам живот и здраве като навърши седем, т.е. не тази есен, а догодина. Тези, които са с едно детенце, моля споделете как гледа то на възможността да има или не братче или сестриче ... моят не иска.

# 291
  • София
Моята пък мн. иска.  Peace В краен случай можело и коте или куче...  Laughing

# 292
Моята пък мн. иска.  Peace В краен случай можело и коте или куче...  Laughing

По-добре братче или сестриче  Grinning

# 293
  • Sofia
Тези, които са с едно детенце, моля споделете как гледа то на възможността да има или не братче или сестриче ... моят не иска.

Нашата от много време искаше, първо брат, после сестра, окончателно реши 7 братя и 7 сестри  Joy
И отпреди да се сбъдне желанието й, си заплю бебето да спи в нейната стая, да му сменя памперсите и да му чете приказки за лека нощ. А дано, казвам аз, щото ми изглежда невероятно!  Laughing

# 294
  • София
Anita_79, баткото миналата година по това време беше щастлив, че ще имаме бебче. Първо искаше сестричка, ама и на братче се съгласи  Laughing.
Сега пак му се радва и се надявам занапред да е така Peace.

# 295
При мен каката (5г.) чат-пат мрънка за ново бебе, докато бях бременна с Боян постоянно ми се радваше на корема, но след като се роди въобще не е щастлива от този факт. Гнус я от брат й, ако нещо е пипано от него не иска да го докосва (за лапано - въобще н коментирам), ако случайно той й легне на възглавницата си сменя калъфката и т.н. Само се чуди как да го напердаши.... Да смени паммперс? Абсурд, дори не би си го и помислила  Naughty

# 296
  • Sofia
Рали много искаше сестриче, но вече свикнаха един с друг. Далеч по-забавно им е като са двамата.
За дрехите - от тази година не носим вече анцузи, киприм се всеки ден, по възможност с полички, роклички.. Simple Smile
Да се бъркат госпожите кой какво облича според мен е неуместно...

# 297
Алекс много се радваше докато бях бременна с Рая.Като дойдоха да ме взимат от родилното,гушна сестра си и се разплака CrazyАз изобщо не очаквах такава реакция и много се изненадах.Интересното е,че никога не е проявила и капка ревност.Сега пак много я обича и й го казва,но същевременно и много се дърпат и бият за играчки и книжки.Да изясня,че малката тупа кака си ooooh!
Лошото е,че сега Алекс и татко й са ме подхванали на къси пасове за трето-братче по възможност Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 11:52 от roni.k

# 298
  • Габрово
Тези, които са с едно детенце, моля споделете как гледа то на възможността да има или не братче или сестриче ... моят не иска.

Мишо първо много искаше батко  Mr. Green. Сега е навит и на братче  Whistling.

Вече има един паднал долен зъб + един клатещ се/пак  долу/. Няма изникнали постоянни кътници, но  когато това стане смятам да ги силанизират. Временните му кътници и четирите са с пломби, даже на единия има ваден нерв  ooooh!... въпреки, че и той не яде много сладко, яде много плодове и зеленчуци, мляко и млечни, вечер аз най-щателно му мия зъбите/сутрин той/, ама ей на.

# 299
  • Разпиляна във въображението
Днес записах Вики на рисуване. Дано да й хареса.

Каката не яде пресни плодове в никакъв вид. Зеленчуци само в готвено. Засега нямаме проблеми със зъбите, но определено ме заинтригувахте с този селант.

Общи условия

Активация на акаунт