РОДЕНИ 2005

• 45 638
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде на път....
От днес е на градина,ама не се чете до кога,пак са в сборни групи.Но и аз не издържам,няма и кой да я гледа,а накрая и ще ме уволнят от работа  Confused
При мен на практика се получи точно така...
Ту единия в къщи, ту другия и  накрая... ме съкратиха, през ноември.

# 271
  • Разпиляна във въображението
И при нас няма изискване за дрехите Peace

Споделете с колко зъбчета са се разделили малките Wink

# 272
И при нас няма изискване за дрехите Peace

За дрехите-и при нас няма подобни изисквания; ако имаше, сериозно щях да повдигна въпроса #2gunfire

За зъбите-пълен набор си има Mr. Green, може би и защото е роден декември Whistling-има още време Laughing

# 273
Ние почнахме да сменяме от миналата година. Вече четири, петия е на път да падне всеки миг.

# 274
И ние си имаме всички зъби все още!Стига ми,че бебето още изкарва  Mr. Green

# 275
  • Sofia
И при нас всички зъби са налице. Тя само се попипва дали някой й се клати Simple Smile
Нейната приятелка, която е родена през март, вече е без 4-5 зъба.

# 276
А като отворихме тема за зъбите, някоя от вас ще слага ли силант на новопоникналите? Thinking
Онзи ден реших да прегледам зъбите на Тити-оказа се с 5кариеса ooooh!-всичките са м/у зъбите (никога не е смукал биберон, не налита по сладки неща, почти 3г е кърмен, храним го уж здравословно, мие си зъбите-от де се пръкнаха #Cussing out), та се чудя какви мерки да взимам Tired

# 277
  • София
На Дара вече и е силанизиран първия постоянен кътник. Моята стоматоложка, каза че при появата на цялата дъвкателна повърхност веднага се слага силант и после след като поникне целия зъб се гледа за по-изразени гънки по страните му. Дара за сега е с паднал само един долен зъб /вече почти и порасна новия/. Гледам, че и от другата страна е започнал да излиза още един кътник. Не бързам с новите зъби. Предполагам, че за първия учебен ден ще е покъртителна гледка   Mr. Green

# 278
  • София
Ние сменихме 4 зъба и вече имаме една пломба,ама такъв абцес ми направи че не е истина,Сега трябва да и ги следя редовно,оставете всичко друго ама ме и одрусаха за тоя абцес  Cry

# 279
Преди малко падна и петия зъб Laughing

Простете невежеството, но какво е силант?

# 280
  • София
Ето какво е силант http://totishev.com/questions/06.html#1

# 281
  • Германия
Мартин си носи още всички млечни. От вчера има и зелена светлина да става ученик. Мина предучилищния преглед при лекарката, от март ще има и няколко пъти ходене на пробно училище за по 2 часа сутрин и....да ни е яко портмонето после с купуването на раницата  Crazy

# 282
  • Sofia
Пепеляшке, вярно тези раници тотално ме втрещиха откъм цени, гледах в mytoys.de преди 2-3 седмици.
Какво е това чудо...  #Crazy

# 283
Ритка, успех на ученичката ти, а сега разбирам защо на теб ти е толкова некомфортно, че я няма денем. Wink
Относно дрехите - никой нищо не ми е казал, само да са удобни на детето, без разни колани, много копчета  и прочие....
За зъбките - има сменени 2 долни зъба, които вече пораснаха и един кътник изцяло излязъл и друг само 1 връх от него се подава.

# 284
  • Bristol
Още нито един не й е паднал. Много тежко преживява този факт, защото масово децата около нея сменят зъби и тя им завижда за паричките, които получават от феята на зъбките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт