Име за бебенце с букви "Д" и "Р"

• 10 255
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, страшно много ми помагате с вашите идеи- но има разни странни предложения( за които благодаря все пак, които изобщо не ми харесват Simple Smile ) Иначе ехографа показа момиче, но аз не бързам да се навивам, защото може после да се окаже друго!!!!! Май ще започна да търся нещо с Д  newsm78 за момиче.........  Simple Smile

# 61
  • София
Ами тогава ще предлагаме още женски име с "Д":
Дон(н)а, Деница, Детелина, Добромира, Доброслава, Дениса, Денислава, Донатела (Версаче  Laughing)

Предлагаме понякога много "интересни" именца, защото на всеки му хрумва по нещичко и независимо колко откачено звучи се предлага - никога не се знае какво може да ти допадне Simple Smile

# 62
Диляна, но съм много пристрастна.

Отдавна не бях попадала в тема за имена, пълна с толкова необичайни, да не кажа абсурдни, предложения Grinning

# 63
Някой каза ли Доника?

# 64
  • Бургас
Щом ще търсим име вече конкретно за момиченце и то с буквичката "Д",предлагам Даяна,Деница,Диана/което и ти си беше харесала/,Далия,Доминика,с ударение на 2то "и" Heart Eyes.Последното много ми харесва,макар че е по-рядко срещано.

# 65
  • София
Добра.
Добрина.
Дафина.
Детелина.
Дарина.
Девина.
Дана.
Деспина.
Дена.
Дея.
Димана.
Дилмана.
Димитрия.
Драгия.

# 66
# 67
  • България-Швейцария
Донита Simple Smile

# 68
Гласувах за Дамян. Името е много хубаво.

А за женски имена: Даниела, Десислава, Дария, Ралица, Рая.

# 69
 Деспина
 Дафне
 Дориан
 Димана
 Диляна гласувах за това.

Радина
 Рада
 Равена
 Радостина

# 70
Дария, Далия, Дамяна, Деница, Десислава, Димана, Даяна

# 71
  • У дома !
Давид,Руслан,Доминика Peace

# 72
 Далия и Доротея ми харесват. Деян, Драгомир, Димитри. С "Р" - Росита, Радостина, Ренета. За мъжки нещо не се сещам. Харесва ми галеното Ради.

# 73
Авторке,избрахте ли име вече? Grinning

# 74
  • Бургас
Доколкото съдя по лентичката,бебчето май ще е момиче.Значи мъжките отпадат Simple Smile. Но нека се включи авторката да каже спряла ли се е на нещо Peace.

П.С.Естелче,забелязала съм,че все ние двете питаме дали е избрано името и къде е авторката Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт