Лидл 3та тема

• 107 085
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Вчера бях на косъм да взема възглавница. Защо ли се отказах...между другото, в Надежда беше пълно.

# 136
  • о`майна лунна нощ е
Нормално е стоките в промоция да се повтарят, ако ще да е през 2-3 месеца. Иначе къде ще отиде реномето на магазина, когато в даден момент всички продукти от него се извъртят.

# 137
Днес купих от кремвиршите на промоция - 6 бр. за 1.99лв - вкусни са!
Колкото до стоките на промо - съгласете се ,че 4 магазина не могат да обслужат София!!!!!!!!!
И нехранителните стоки се повтарят периодично.
Купих от аргономичните възглавници 1 бр./защото трябва да се пробва/ и при следващото
зареждане ще взема няколко бройки за вилата.
Това се наблюдава и в "Пени" - през 2-3м.стоките се повтарят.

Какви са тези аргономичните възглавници ,може ли някой да ги покаже?

# 138
Това, че стоките на промоция свършват бързо не ме учудва. Тук не съм посещавала Лидл, но в Англия ми се е случвало да пазарувам вечер  и рафтовете да са тотално опразнени, не само промоциите, незнам защо не зареждат по повече стока.
Тц, само рафтовете с промоциите бяха тотално празни. Не знам защо оставам с впечатление, че в неделя вечер не ги зареждат, за да не си създават излишни главоболия, нали и без това след като магазина затвори, ще трябва да зареждат промоциите за понеделник.  Twisted Evil
Ред, то във Варна все още е само един ЛИДЛ-а, така че нямаме особен избор.  Simple Smile

# 139
Промоции Лидл 13.01.2011:

Свински ребърца 600 гр 2,99лв
Охладено пиле 1,4 кг      2,99лв/кг
тиквички                          1,79лв/кг
чесън  опак.200гр            1,49лв
Кисело мляко с дражета 135гр 0,49лв
Бира 3% 500 мл                0,44лв
Млечен шоколад 100гр    0,44лв
Лайт салам 100гр             1,11лв
Кордон бльо 1кг                3,99лв
Джин                       0,7л    4,99лв
Компот ананас 565 гр       0,99лв
Кафе нес   250 гр              6,99лв
Пастички 10брх30гр         1,79лв
Храна за кучета 1,24кг     2,39лв
Мини франзела 110гр       0,17лв
Млечна напитка Пилос      0,79лв
Млечен плодов десет 125гр 0,39лв
Ароматизатор спрей 300мл  0,99лв
Птичи пастет 160 гр            0,59лв
Шунка св.месо 455гр           4,49лв
Пастет 300гр                       1,19лв
Свинско варено 300гр        1,86лв
Месо в собств.сос 400гр      1,49лв
Пилешка наденица 2х200гр 2,24лв

Махален прободен трион 79.99лв
Мъжки чехли                     12.99лв
дамски чехли                       9.99лв
Мъжки пуловер                  19.99лв
Мъжки потник/тениска        5,99лв
Дамска пижама                  11.00лв (същата като от предишна промоция)
Дам.корсаж                           5,99лв
Дам.бельо                              7,99лв
Дет.бельо от 2 ч.                  4,99лв
Часовници ръчни                 12.99лв
Мъжки и дам.чорапи, стелки, аксесоари за кола,инструменти"Домашен майстор".

# 140
в Надежда имаше много от нещата на промоция - ''суетшерт''-и  Grinning , дълбоките гащи , сушилници , тигани от тефлон , хавлии , свещите и други ,които не разгледах
всичко от хранителните промоции също имаше , не беше пълно с народ , биваше като цяло .

В Надежда вчера (09.01.) е имало суетшърти, така ли? Че съм си харесала за бебо, ама не мога да намеря.
имше от дамските само , изобщо не бяха хубави

# 141
  • СТАРА ЗАГОРА
аз успях да взема жълт суетшърт, в стара загора бяха останали само 2 жълти 1 син и 2 зелени,хубав е, хубава материя Simple Smile

# 142
Нормално е стоките в промоция да се повтарят, ако ще да е през 2-3 месеца. Иначе къде ще отиде реномето на магазина, когато в даден момент всички продукти от него се извъртят.

Дано, щото тази вана за крака я сънувам вече  Laughing Още ме е яд, че не си я взех Simple Smile Ако някой я види някъде другаде, моля да пише тук или на лични.

# 143
От нехранителните нищо не ми допадна този път.  Rolling Eyes

# 144
Грахът в буркани е много хубав, аз бях скептична, предполагам, както всички български домакини, че грах от буркан не струва, ноо добре че го опитах и затичах за още.
Оризът, който е изостанал от някоя от предните промоции, също е хубав, успях да го зърна, на някои пакети, като повдигнете залепеното на гърба има прозрачен процеп и се вижда качеството.

Ама в колко часа разграбват киселото мляко - в 14.00 нямаше Pilos никакво, а от прясното в обикновените пликчета само вднъж до сега успях да взема, зареждат ли го изобщо.

# 145
  • София
Цитат
Ама в колко часа разграбват киселото мляко - в 14.00 нямаше Pilos никакво, а от прясното в обикновените пликчета само вднъж до сега успях да взема, зареждат ли го изобщо.

аз ходих преди 2-3седм. и имаше мляко Pilos колкото искаш. Да не е на промоция сега, че се граби  newsm78

# 146
Грах в буркани на "корона" - чудесен.
Сготвих и се изяде.
Прясно мляко в пликче изобщо не съм виждала,
но след 14.00ч. е опоскано,а след 17.00 и събота и неделя - блъсканица.
От новите промоции нищо не ми хареса.
Шоколадът,който ще е на промо за 0.46лв - не е хубав.

# 147
  • София
я, кажете марката на шоколадът, който единодушно беше обявен тук за страхотен newsm78

# 148
 купих мляко в пликче оня ден и се разтече , мъжът ми естествено  - казах ли ти ? ,
а въобще не видях къде е пукнато , дори и след като течеше ...
киселото мляко не ни хареса, както и ония ''чудесии'' за мазане - солени и гадни.

относно шоколада - сигурно се има предвид оня в по-тъмните опаковки - пишеше Премиум шоколад , deluxe , но  коя марка не знам .

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:37 от rush_rush

# 149
  • София
купих мляко в пликче оня ден и се разтече , мъжът ми естествено  - казах ли ти ? ,
а въобще не видях къде е пукнато , дори и след като течеше ...
киселото мляко не ни хареса, както и ония ''чудесии'' за мазане - солени и гадни.

относно шоколада - сигурно се има предвид оня в по-тъмните опаковки - пишеше Премиум шоколад , deluxe , но  коя марка не знам .

мерси, аз взех някакъв и незнаех същият ли е. Хич не беше лош. Не беше и нещо неповторимо, но беше вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт