ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 35 272
  • 753
  •   2
Отговори
# 555
  • Sofia
И аз го имам тоя проблем  Mr. Green
До скоро не ми се ядеше, пък сега от около седмица озверявам, ама само вечер... Гледам да вечерям към 19ч. и към 22ч. вече умирам от глад и обикновено тогава ям/пия таратор с повече вода и ми минава май....

# 556
Изпивайте по 500 мл до 1 литър сок от цвекло. То засища а и е полезно много. Засилва имунната система както и изхвърля много от отровите от организма ви.

# 557
Modifite , моля те освободи място в кутията си .Искам да ти пратя ЛС!!!

# 558
Ей, мазници  Mr. Green, аз имам огромен проблем:)
Следвам режима, тъпча мас, но не мога да се заситя  Crazy  Без въглени съм умряла...какво да правя не знам, само за ядене мисля, а след тренировка докато не ям не мога да говоря даже!!!
Тази сутрин закусвах  3 яйца, по 50гр сирене и кашкавал,1 домат. На обяд около 300гр месо със сметана и 100гр.кашкавал.......Минали са 2 часа от обяд ами и ще озверея ...и глава ме боли от глад...СЪВЕТИ? Confused

пробвай отново с кашкавал, обилно намазан с масло
30мин след това - плочка Линдт 90% (това е 10гр, с 14%В, т.е. само 1.4гр В), но без да я гълташ, а я оставяш да се разтопи в  устата
надявам се да ти помогне

може да ти е зле, ако си започнала от скоро режима и това е просто реакция на мозъка ти - стачкува и си иска дрогата
инат, повече вода и движение помагат
тези неразположения за няколко дни отшумяват постепенно

мечтателю, благодарим за съвета
аз лично сок не пия и не препоръчам на никого тук да го прави

липсата на фибрите от самия плод покачва много ГИ стойността на сока и действа като изпиване на глюкоза на инсулиновите нива, т.е. скачат до небето
да не говорим, че самото цвекло е подземен плод и като такъв има високо съдържание на В, нещо, което ние тук се опитваме да избягваме

# 559
W'A'S'P' , мерси! Може би приемам малко храна.... А наистина усещам как ми се бунтува телцето за картофчета и хлебче  Mr. Green

п.п Излишно е май д апитам мога ли да втрия едно плодово кисело мляко  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 15:48 от Witchy

# 560
да, излишно е млекцето  Mr. Green

но виж, малко квасена сметана с ванилия е ОК

друга причина за този глад може да е ову или ПМС

при мен този глад преди беше около ПМС
сега постепенно се премести към овулацията

ако трябва, увеличи храната
после количествата спадат от само себе си

# 561
Благодаря за вниманието. Точно ОВУ-то е на линия Crazy
Увеличавам храната, но в дниете в които не съм на фитнес имам чувство ,че качвам 2 кила на ден  ooooh!

# 562
Ха, тъкмо се чудех какво не ми е наред. И аз преди М озверявах от глед, а сега е в дните преди ОВУ.
Най-хубавото от цялата работа е, че от как намалих въглените до минимум спря да ме боли главата по 6 пъти месечно, не се уморявам, не съм гладна, свалям килограми, нямам киселини. От вчера вечер сме на гости. В блок с 5 етажа (4 жилищни) и сме на последния етаж. До сега правех почивка на втори и трети етаж, а сега нарамена с детето и багаж дори не се задъхвам. Просто съм много щастлива.

# 563
Ей, мазници  Mr. Green, аз имам огромен проблем:)
Следвам режима, тъпча мас, но не мога да се заситя  Crazy  Без въглени съм умряла...какво да правя не знам, само за ядене мисля, а след тренировка докато не ям не мога да говоря даже!!!

Здравейте аз пък имам обратния проблем. Не мога да огладнея цял ден вчера. Закусих с едно яйце, смесено със една плочка сирене, една лъжица краве масло и една майонеза + една чаша прясно мляко. След обяд 5-6- кръгчета шпеков салам. Ей до вечерта няма огладняване. Сега се притеснявам, че не мога да си стигна дневното количество калории от 1600 за мен, а нали казвате, че организма започва да се паникьосва като не си ги получи и така почваме да шишкавеем. Даже ми се струва че кантара показва повече вече с кг, два. Иначе ми е трета седмица вече и горе долу разбрах какво трябва и какво не. Значи оказа се че една ябълка да включа и въглените скачат над 10%. Дори и от грепфрут. Значи плодове никак не трябва да се консумират. Гледах тук някой портокал ял, грейпфрут-значи нищо не е направил него ден. Аз само за експеримент ги включх в таблицата да видя как ще се отрази на дневния баланс. Въглените ми скочиха над 25%. Което е неприемливо в този режим.

# 564
Имаш предвид на това хранене за днес ли? Защото когато аз се храних ограничено и съвсем не по режима (просто нямах никакъв апетит) ядях грейпфрут. Всъщност ям и сега, не мога без него. Но въглехидратите ми никога не са били повече от 15%. Мазнините и тогава преобладаваха, но не бяха в добро съотношение спрямо протеина.

# 565
Значи оказа се че една ябълка да включа и въглените скачат над 10%. Дори и от грепфрут. Значи плодове никак не трябва да се консумират. Гледах тук някой портокал ял, грейпфрут-значи нищо не е направил него ден. Аз само за експеримент ги включх в таблицата да видя как ще се отрази на дневния баланс. Въглените ми скочиха над 25%. Което е неприемливо в този режим.
Глупости.
свински бут- 400гр.
полумаслена извара- 300гр
свински черен дроб- 300гр
1 грейпфрут- 300гр

протеини- 52%
мазнини- 37%
въглехидрати- 11%
Менюто днес.

# 566
Аз не споря не ме разбирайте грешно само експериментално ги вкарах в разкладката за днес и въглените ми скочиха на 20%. А тук някъде ми се мярна, че за да действа режимът, се спазват подобни съотношения: 70%М, 20%П, 10%В. А аз предполагам, че с 20% В всеки ден вероятно всичко ще става по-бавно. Само преполагам и събирам инфо.  newsm78 ако нещо не правя както трябва да го коригирам. Но щом като казвате, че не е толкова от значение един плод на ден да взема да вкарам. А колко грама  въглени са считат за малко по принцип? Например в орехите гледам са 4г, в спагетите дори и в "здравословните" са 25г, в прясното мляко са 12г пък.

# 567
Според статия, която четох скоро на организма са му необходими 50 гр въглехидрати дневно. Това за балансирана диета, без да се изключва хранителна група. Ако статията е достоверна мисля трябва да са под това количество. Това с уговорката, че съм "боса" на тема хранене все още.

# 568
Здравейте,момичета,приемате ли нови попълнения в редиците ви?От 2-3 ви чета и се запознавам с принципите на диетата.Знаех за тази диета,но не се бях запознала до сега по-обстойно с нея.Продължавам да чета,но тъй като разполагам с по-малко време за пред компа/имам бебче/имам няколко въпроса към''ВЕТЕРАНКИТЕ'',за да мога да я почна/диетата/веднага. ooooh!Ще съм ви много благодарна ако ме насочвате  bouquet!Вече знам,че е много важно съотношението бъглех:белт.:мазнини,но ми е трудно все още сама да си ги определя.Молбата ми към вас е да ми направите примерно меню,имайки впредвид ,че мн.обичам млечни/използвам домашно кисело и прясно мляко/.Мога да използвам по малко месо,за сметка на яйца и мляко.Очаквам вашите напътствия Hug

# 569
Малко глупав може би въпрос Embarassed:за каква течна сметана говорите във форума-сладка или солена?

Общи условия

Активация на акаунт