Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 555
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
според мен в момента я въвеждат, защото сайта не може да се зареди. До днес сутринта инфото беше да чакаме.

# 121
  • Варна
Ммм, да това е инфото, по радиото 100 пъти го казаха днес.
Надявах се докато се прибера да са по-ясни неща , но уви...
Пак е "мижи да те лажем", докато го напишат черно на бяло...

# 122
Да ви следя и аз,малката прави 3 на 17.01,после какво следва???

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:42 от Vania_84

# 123
Здравей и аз се включвам да следя темата:)
Имам едно въпросче.

Някой знае ли служебната бележка от работата на майката и бащата дали има давност. Примерно ако сега я взема, до 1.03 дали ще е още валидна?

# 124
  • Varna
Здравей и аз се включвам да следя темата:)
Имам едно въпросче.

Някой знае ли служебната бележка от работата на майката и бащата дали има давност. Примерно ако сега я взема, до 1.03 дали ще е още валидна?
Не би трябвало да има проблем с валидността на документа, но защо да бързаш още от сега - изчакай инфо-то от сайта все пак, макар че в тази си част едва ли ще има промяна.
Относно томбола във всяка градина - това смятам е по-добрия вариант, иначе ще се получи като миналата: резерва ли си в едната, си резерва и в останалите 3, в случай че не си приет; така шанса се увеличава с отделните томболи.

# 125
няма нищо лошо децата в риск да са с предимство, но при всички предимства събрани на куп не остава място за другите деца, който ще участват в томболата уж Twisted Evil, миналата година в ДГ светулка местата бяха около 50, от които около 27 деца бяха приети с предимство, а подадените заявления над 250 е какъв е смисъла от томболата newsm78

# 126
Здравейте мамета ! Моето момче  на 19 август навършва 3 години,изключително се притесних като прочетох написаното,че децата от второто полугодие нямат равен шанс като децата от първото,значи за да вкарам детето си има 2 възможности : или да търся яки връзки (уж не можело за градините с връзки да става) или да си изкарам детето болно.Нямам баби да го гледат,работим и двамата с мъжа ми,няма кой да го гледа,това значи ли,че ще остане в ясла след 19 август,до влизане в градина,тъй като прочетох,че с бележка за трудова заетост на родителите може?Правилно ли съм разбрала...всичко е толкова объркано,трябват им яки размирици на тия хора,които мислят наредбите и законите ! Жалко,че не сме с гръцкия манталитет,досега да сме им видяли сметката.

Лек ден ви желая дами !

# 127
  • Варна
Kushito, какво имаш в предвид че няма равен шанс? Даже са облагодетелствани  Grinning Ако детето ти на 31,05 е класирано за детска градина, като го изпишат на 19ти август от яслата, отива си в детската градина и толкова. Е, има вероятност градината да е затворена за ремонт примерно, но така или иначе най-късно на 15ти септември всички тръгват.

# 128
нямат равен шанс децата, родени първото полугодие, най-зле сме с деца, родени януари и февруари, ще ни изпишат от яслата и после половин година ще чакаме да ни приемат в градина, но нямаме право да кандидатстваме по-рано, от годината на навършване на 3 години. тази наредба трябва да се промени

# 129
  • Варна
нямат равен шанс децата, родени първото полугодие, най-зле сме с деца, родени януари и февруари, ще ни изпишат от яслата и после половин година ще чакаме да ни приемат в градина, но нямаме право да кандидатстваме по-рано, от годината на навършване на 3 години. тази наредба трябва да се промени
Много точно казано. Close

# 130
Запис да следя темата, че и ние сме на опашката за ред ...

# 131
Ох, мен малко ме притеснява това с томболата във всяка градина....тука субективния момент е много голям. Какъв ще е контрола над тия томболи-само персонала на градината ли ще си ги върти.....то тогава...отиде коня в ряката.

# 132
Искрено се надявам, заедно с наредбата за постъпване на деца в общинските заведения през 2011г., да бъде публикувана и методиката на приема, както това беше направено миналата година.
Пиша го с ясното съзнание, че тук четат както представители на общината, така и на фирмата-изпълнител на софтуера, който извършва тегленето на томболата.

# 133
Ох, мен малко ме притеснява това с томболата във всяка градина....тука субективния момент е много голям. Какъв ще е контрола над тия томболи-само персонала на градината ли ще си ги върти.....то тогава...отиде коня в ряката.
И мен ми е чудно, как ще стане това теглене във всяка градина....... ако ще е така, трябва във всяка градина да има нотариус да следи тегленето....... а не ми се вярва да го направят. Rolling Eyes
Дано наистина публикуват и методиката на приема, че да ни стане ясно кое и как ще се случи. newsm78

# 134
Относно яслите моят син е роден на 20.Февруари и в яслата го държаха до приема в .първа група.
Той е в ОДЗ стоя си цялото лято въпреки че беше преит в градината и така Септември се прехвърли в първа група. Peace
Това беше преди сега не знам дали е  така но мисля че все още съществува тази практика Peace

Общи условия

Активация на акаунт