Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 551
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Някой знае ли как стоят нещата с ОДЗ-тата.Ако детето е на ясла в ОДЗ автоматично ли отива в градината или трябва да се подават документи отделно?Детето ми е става на три в началото на ноември.
Благодаря за отговора!
  bouquet

# 106
Здравейте!
Някой знае ли как стоят нещата с ОДЗ-тата.Ако детето е на ясла в ОДЗ автоматично ли отива в градината или трябва да се подават документи отделно?Детето ми е става на три в началото на ноември.
Благодаря за отговора!
  bouquet

ако няма промени от миналата година, би трябвало детето да си продължи в ОДЗ-то, не знам дали ще искат удостоверения от данъчното и служебни бележки от работодателя  newsm78

# 107
Вчера точно това питах, докато плащах таксата на малката - жената ми каза, че автоматично ги прехвърляли първа група. На мен ми се иска да кандидатстваме отново в градината до нас - настоящата ни идва доста далече и ни е трудно, когато е лошо времето.

# 108
# 109
Здравейте,
доколкото ми стана ясно всяка градина ще си прави томбола. Тогава това с 4-те желания би трябвало да не важи. Всяка градина ще си самостоятелна, т.е. ако искаш да се класираш някъде подаваш във всички, които са ти район?!? Всяка година ни правят на маймуни. Ако се не класира детето почва търсене на начини, на места другаде и т.н. и станало време за училище. И там пак така. Въртим се в омагьосан кръг.

# 110
 ooooh!Момичета вече съвсем се обърках,та моля да ме просветлите.Нашата госпожица е родена 2008 година август месец,миналата година кандидатсвахме за ясла и съответно-греда.Т.е в момента е на 2г.и5мес. за къде сме -за ясла  пак ли да подавам или за градина?Предполагам,че сме за градина,но на практика излиза ,че ще ни приемат чак като станем на 3 ли? newsm78 #Cussing outНямам думи просто.Педварително Ви благодаря!!!!

# 111
  • Варна
ooooh!Момичета вече съвсем се обърках,та моля да ме просветлите.Нашата госпожица е родена 2008 година август месец,миналата година кандидатсвахме за ясла и съответно-греда.Т.е в момента е на 2г.и5мес. за къде сме -за ясла  пак ли да подавам или за градина?Предполагам,че сме за градина,но на практика излиза ,че ще ни приемат чак като станем на 3 ли? newsm78 #Cussing outНямам думи просто.Педварително Ви благодаря!!!!

Здравей gxmaniq принципно можете да подадете за ясла, вече за ясли се подава по всяко време и да помолите да ви вземат от сега до август, изцяло зависи от благоразположението на директорката, дали ще се съгласи.  Rolling Eyes
Иначе за децата родени 2008 , тази година се подават документи за градина. Вземат ги когато навършат 3год, но в повечето градини така или иначе не по рано от 01.Септ.

# 112
# 113
Ох, повръща ми се от тия хора вече (за управниците говоря)-как може всяка година да се чудят кое и как да променят, така ли не можаха да решат веднъж за винаги как и кога се кандидатства във всяко едно заведение ( в горната статия сега пък пише, че за яслите важал входящия номер, а не томболата, ужас!) и да не го променят.

# 114
Здравейте на всички, и аз като вас следя проблема с детските градини. Моят син не е ходил на ясла, т.к. имам две баби на разположение  Simple Smile , но твърдо съм решена да го пусна на детска градина - дано да  се класираме. Въпреки, че има кой да го гледа, докато съм на работа, детето ми има крещяща нужда да има своя среда и да общува с деца. 

# 115
запис и от мен

# 116
Здравейте и от мен  Hug
Вече една година следя проблемите с ясли и детски градини, мин. год. не се класирахме за ОДЗ, сега ходи в самостоятелна ясла и тази год. пак ще подавам документи.
Не знам тази новина за самостоятелната томбола в градините дали е добра или не, пък и докато не излезе официално в сайта на общината, не вярвам. И все пак си мисля, че ако имаш право да подадеш в 4 градини и съответно учавстваш в 4 томболи, шанса за прием е по-голям.

# 117
# 118
# 119
Нали уж на 10.01. трябваше да се появи някаква информация на сайта? Или след 10ти? И колко след 10ти? Само един подпис чакали, колко време отнема да се подпише човек?! Напълно споделям мненията и на другите майки, които са възмутени от управниците и от ежегодните (ненужни) промени! Ако някой има актуална информация, нека я сподели!

Общи условия

Активация на акаунт