Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 550
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се да следя темата.

# 91
Записвам се да следя и аз Simple Smile тая година , ще подавам и за втора група , и за ясла на малката , да видим какво ще стане .

# 92
  • Варна
Момичета, знаете ли дали местоживеенете се доказвана задължително с адрес по лична карта и на двамата родители или може и с адресна регистрация (без това да е адресът от личната карта).

# 93
  • Varna
Изискванията миналата година бяха - ПОСТОЯНЕН АДРЕС в гр.Варна, което не означава, че не може да бъдете само с настоящ адрес тук, но намалява шансовете ви за прием и това условие важи за двамата родители!!!

# 94
 wavey И на нас ни предстои кандидатстване за градина. Следя темите за яслите и неприетите в детски градини от миналата година.

humpty-dumpty специално за яслите изискваха адрес по лична карта като поне на единия родител да е в административния район, в който се намира детското заведения, за което се кандидатства.

# 95
  • Варна
millasan и Kisa05 благодаря, че се отзовахте на питането ми.
Моят и на мъжа ми адреси по лична карта са във Варна, но сменихме апартамента и сега сме в друг така наречен админстративен район, това намялява ли ни шансовете, да си правя ли нова лична карта или само адресна регистрация, или както се казва вече смяна на настоящ адрес?

# 96
millasan и Kisa05 благодаря, че се отзовахте на питането ми.
Моят и на мъжа ми адреси по лична карта са във Варна, но сменихме апартамента и сега сме в друг така наречен админстративен район, това намялява ли ни шансовете, да си правя ли нова лична карта или само адресна регистрация, или както се казва вече смяна на настоящ адрес?

Само с бележка от общината за смяна на адресната регистрация не върши никаква работа. И ние сменихме апартамента и май месец се опитах да сменя градината на дъщеря ми. Наложи се да чакам по опашки и да си пусна бърза поръчка за нова лична карта. Изрична наредба има за адрес по лична карта. Поне единия от двама ви трябва да си смени картата. И ние сме така. Мъжа ми е на стария адрес. Това не намалява шансовете.

# 97
 запис и от мен

# 98
  • Варна
nickless® благодаря  за отговора. Тогава да си сменям личната карта навреме... Сигурно ли е че може само единият родител да е с адрес в админ. район на ДЗ. Има ли го написано някъде или е информация от някоя директорка?

# 99
Според правилата миналата година можеше само единия родител да е с постоянна адресна регистрация в района - този, който подава молбата. Класирането не зависеше дали другия родител е с адресна регистрация в друг район - важното бе и двамата да са от Варна.

# 100
Според правилата миналата година можеше само единия родител да е с постоянна адресна регистрация в района - този, който подава молбата. Класирането не зависеше дали другия родител е с адресна регистрация в друг район - важното бе и двамата да са от Варна.

newsm10

Да ги видим тая година кви ще ги спретнат ...

# 101
  • Варна
ето малко информация от морето.нет http://www.moreto.net/novini.php?n=116168&p=1

# 102
и аз да се запиша да следя че миналата година големи главоболия с тия ОДЗ-та и чисти ясли.
Аз имам момиченце което става на 3г. края на юни и много се надявам да не я отпишат от яслата че то и без тово трудно ни приеха на 2г и 2 месеца.
Някой ако може да ми каже дали тази година пак ще подаваме в едно заведение и ще пишем още 3 желания или ще се подават във всяка градина по отделно т.к. разбрах че щяло всяка ясла да си прави самостоятелна томбола?
И също ако двамата родители са с различна адресна регистрация може ли да се подадат документи в два района

# 103
И също ако двамата родители са с различна адресна регистрация може ли да се подадат документи в два района

и мен тва ме интересува. Ще видим сега като всяка градина ще си има томбола, дали са го уточнили в условията за кандидатстване.

# 104
Здравейте! И аз съм на опашката с чакащите информация  Mr. Green Дано скоро има някаква яснота, че е голям зор ходенето по инстанциите...

Общи условия

Активация на акаунт