Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 542
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
ДА помогнем на ЛОГОПЕДИЧНАТА ДЕТСКА ГРАДИНА да остане за децата на Варна Praynig

Сузи, каква е причината, да не би да има някакъв проблем с нея? Ние наскоро като подадохме документи казаха, че даже има шанс да приемат допълнително деца.

http://www.moreto.net/novini.php?n=129470&p=5

# 706
# 707
  • Варна
Имам въпрос- след като съм студентка, на полето за месторабота от заявлението какво трябва да пиша? Името на университета и че съм студентка ли?

# 708
ДА помогнем на ЛОГОПЕДИЧНАТА ДЕТСКА ГРАДИНА да остане за децата на Варна Praynig

Сузи, каква е причината, да не би да има някакъв проблем с нея? Ние наскоро като подадохме документи казаха, че даже има шанс да приемат допълнително деца.

http://www.moreto.net/novini.php?n=129470&p=5

Ясно, значи за това става въпрос. Аз си помислих, че искат съвсем да я закриват.
А какво им пречи да си построят ново крило сами от общината, щом имат желание, едва ли ще струва чак толкова. Защо ли питам де.  Rolling Eyes

# 709
  • Варна/Белгия
Здравей те имам следното питане.Отглеждам детето си сама,но е призната от баща си.Трябва ли и за него да подавам документи в градината,когато кандидатстваме.

# 710
  • Варна
Здравей те имам следното питане.Отглеждам детето си сама,но е призната от баща си.Трябва ли и за него да подавам документи в градината,когато кандидатстваме.

Да, иначе ще се водите с непълни документи и най-назад с шансове за класация. Точно в горния линк е описан такъв случай.

# 711
  • варна
 Ние също нямаме брак ,но подадохме и за таткото документи.
 За Логопедичната градина - нямам думи - все към рушветите клонят за съжаление.
 Малко по малко се превръща в кварталче Морската градина, дето уж само "общественополезни" сгради е разрешено да се строят.

# 712
  • Варна

За момента се налага да подаваш документи и за бащата. Тях ги интересува бащата по акт за раждане, а не имате или нямате брак. Аз съм в подобна ситуация но с баща чужденец на всичкото отгоре, който не живее тук въпреки че имаме брак.
Казаха ми че предстоят промени в които системата им ще позволява да се подават документите само за единия родител и това ще бъде отчетено като пълни документи за определени случаи. Е... подала съм документи и чакам да излезе тая промяна че да могат да ме отбележат като - Пълни документи... Да видим това кога ще стане.

# 713
  • Варна/Белгия
Благодаря ви.

# 714
Искам да попитам мога ли да подам документи за градина по двете адресни регистрации - моята и на бащата (нямаме брак), които са в два различни административни района?  newsm78

# 715
  • Варна
Искам да попитам мога ли да подам документи за градина по двете адресни регистрации - моята и на бащата (нямаме брак), които са в два различни административни района?  newsm78
Не, имате право да подадете в един от двата района. Това, че нямате брак въобще няма значение .

# 716
  • гр. Варна
Здравейте,знаете ли кога ще влезе в сила новият закон,който  не позволява на яслите да изписват децата преди да тръгнат на детска градина?Сега подавахме документи за градина.но все още сме на ясла.Директорката каза,че края на май месец ще ни махне от яслата.По новините бяха казали,че закона ще влезе в сила след 1 месец,но той вече изтече.

# 717
  • Варна
Здравейте,знаете ли кога ще влезе в сила новият закон,който  не позволява на яслите да изписват децата преди да тръгнат на детска градина?Сега подавахме документи за градина.но все още сме на ясла.Директорката каза,че края на май месец ще ни махне от яслата.По новините бяха казали,че закона ще влезе в сила след 1 месец,но той вече изтече.

Аз следя ДВ, но все още наредбата не е обнародвана. От сайта на МЗ се вижда, че е приета като проект на 25.03, но фиксирането на срока за изписване 1.09 стана в началото на април, т.е. правиха промени след 25.03. Доколкото си спомням това стана на 5.04. И ако сметнем още месец - би трябвало до 5.05 да я обнародват.  Praynig

Предполагам, детето ти е родено първо полугодие. Ако е прието в ДГ, от 1.06 би трябвало да го изпишат от яслата и да почне в градината.

# 718
  • гр. Варна

Аз следя ДВ, но все още наредбата не е обнародвана. От сайта на МЗ се вижда, че е приета като проект на 25.03, но фиксирането на срока за изписване 1.09 стана в началото на април, т.е. правиха промени след 25.03. Доколкото си спомням това стана на 5.04. И ако сметнем още месец - би трябвало до 5.05 да я обнародват.  Praynig

Предполагам, детето ти е родено първо полугодие. Ако е прието в ДГ, от 1.06 би трябвало да го изпишат от яслата и да почне в градината.

Мерси за отговора.Детето ми е родено на 03.01.2008 година.Питам за всеки случай,поне да имаме вариант кой да го гледа ако не го приемат на градина.

# 719
Някой да е бил на сесията днес? Имало е доста майки на деца, за които е нямало място в детските градини. Май е било голям панаир... Ако съдим по написаното във Фейсбук:

http://www.facebook.com/notes/varnautrebg/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0% … 0/196697670367079

Общи условия

Активация на акаунт