Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за участие в конкурса?
Каква е темата на предстоящия конкурс?
Как протича гласуването в конкурса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за участие в конкурса?
Участниците трябва да създадат произведение на изкуството, използвайки предоставената снимка, като могат да добавят допълнителни елементи като цветя, пеперуди и други подобни. Основният мотив трябва да бъде детето от снимката. При избора на тема за произведението участниците трябва да използват творческия си потенциал. След създаването на произведението то се снима и изпраща за гласуване. Гласуването се извършва от участниците, като се определят първо, второ и трето място за всяко произведение.
-
Каква е темата на предстоящия конкурс?
-
Как протича гласуването в конкурса?
-
Какви са някои от коментарите и предложенията за оценяване на творбите?
-
Какви са някои от критериите, които участниците използват при гласуване?

Но нищо не набивам в главите на другите.Смятам че останалите са достатъчно интелигентни за да имат свой вкус и предпочитания.А колкото до ютията, аз съм писала че мога и да греша.Просто мислех че темите са и за това - да изказваш лично мнение , предположения, да се дават предложения и пр но явно съм грешала .Със сигурност повече няма да го правя...
Не значи,че не съм оценила вложените повече труд,техники и т.н. Само,че когато трябва да купя нещо за себе си аз не се интересувам колко техники,труд са вложени в тях / там е по-лесно ,че това трябва да е отразено в цената
/ не съм търсила под вола теле .Обикновенно ги пускам всичките и когато отбележа харесващите ми ги разглеждам една по една защото трябва да избера само 3.Не ме интересува дали е "играла ютия",дали с пръсти или скъпа четка - интересува ме въздействието на творбата върху мен като личност с определени вкусове и характер.
Моето предложение - да се изберат няколко момичета /от майсториците 
Нашия конкурс е отворен за участие на всички - дори и на начинаещи. Затова и на мен ми харесва, че е насочен именно към видимо харесване, ако се насочи и към сложност, риска да участвата малко желаещи, както и риска крайния резултат да е накичен с де що измислена техника и материал сме открили в декупажа също ще се увеличи.

Обаче, хубав кон и под скъсан чул се познава..та...