Отговори
# 105
Марина, успех на изпитита и аз съм Илияна.

# 106
  • София
Ади благодаря ти, но не мога да асоциирам нещо коя е детската поликлиника към детската болница. Имаш предвид Медицинска академия ли ...  къде?
Напиши "детска поликлиника" в bgmaps.com като преди това избереш София и излиза точно адреса, в тази поликлиника имат кабинети всички доктори от университетската детска болница, която се намира отсреща.

bubenceto ябълката и банана ги въведох чааак като почна да ака редовно, поне през ден, че понякога и всеки ден. Допреди това карахме само на сливи, круши, тиква (тиквата ни направи ужасни колики и я спрях), тичквички, спанак. Днес дадох и броколи те са също разхлабващи, малкия много ги хареса. Има на Сънвал едно пюренце ябълки и круши, може него да пробваш вместо ябълка и банан. Ябълките регулират.

# 107
  • София
Извинявам се за може би наивния въпрос,  ама защо пробутвате на децата това пюре от тиквички и картоф? Май не съм чула някой да казва, че  е вкусно... Не може ли сами да си приготвим тиквичка, например?
ами ако намериш посред зима тиквички с доказано качество може, но аз не намирам. Освен това на нас пюрето ни е гадно понеже няма сол, но бебетата не познават солта и на тях едва ли им е толкова гадно. Алекс го яде с охота. Единствено спанак отказва категорично да яде

# 108
Здравейте и Ч.Н.Г. на всички дано новата година да измине в много здраве и игри за нашите дечица че това май е най-важно. скоро не съм писала но редовно ви чета. Момичета пишете обстойно за това как захранвате, че и аз скоро ще почвам та в момета попивам всичко което пишете. Ето малко снимки на мойто коледно джудже. Ние сме близо 8 кг. и е много жилава. Постоянно иска да сяда и едвам я удържам вече. какво ще правим още месец не знам. да ви се похваля че спечелих столче за хранене от списание Моето бебе и аз и съм много щастлива. По този повод да ви кажа че сестара ми си продава нейното което е супер ново и запазено. Аз щях да го ползвам ама сега това няма да го върна я... Ако някой се интересува да ми пише на лични да му кажа точно какво е.
http://august2010.snimka.bg/baby/simona-na-mama-maya22.528513.21980167

# 109
Здравейте мами Simple Smile
Искам да попитам кога се поставя третия прием от хепатитната ваксина - 6 мес. след първия или втория прием ( бях го чела някъде, но сега не мога да го открия newsm12 ). Благодаря ви предварително Simple Smile

# 110
Единствено спанак отказва категорично да яде

Спанака на Хип е толкова отвратителен, че кара всички бебета да им се гади и не го искат. Но си спомням, че спанака на Ганчев много се услади на нашата кака.

# 111
Успех на Маринка и всички останали майчета, на които им предстоят изпити. Добре, че ми се махнаха от главата и само държавен остана.

Ние с таткото сме по-добре засега, та и аз започнах със схемите за захранване. Живот и здраве смятам от понеделник с песен и тиква да се пробваме. Божидара ми се струва, че ще е злояда, защото  едвам намира време да си изяде АМ-то. Постоянно иска да се оглежда и да мърда.
Аз съм много зле с готвенето, така че определено ще давам купешки пюрета. И аз съм се ориентирала към Хип, Сънвал и марката на ДМ. Семпер и Гербер също имат добри попадения. А като казахте за сол и захар, кога се овкусява храната на бебетата?

# 112
Къде е била тази ясла с опашката?

В квартал Павлово. Тук от няколко години е така, само ако си между първите 30-40 записани на първия работен ден от новата година, детето ти има шанс за септември да започне.

# 113
Здравейте мами Simple Smile
Искам да попитам кога се поставя третия прием от хепатитната ваксина - 6 мес. след първия или втория прием ( бях го чела някъде, но сега не мога да го открия newsm12 ). Благодаря ви предварително Simple Smile

на 6-тия месец е третият прием на хепатитната ваксина, т.е. 6 месеца след първия... на 5 месеца не се слагат никакви ваксини!
Wink

# 114
Момичета да ви попитам - Оригвате ли още след ядене?

# 115
Ох, ето ме и мен най-после. Хич не сварвам да ви изчета....ама то и една активност ви е подгонила тия дни...луда работа  Laughing
Първо искам да честитя новата година на всички вас и вашите семейства. Да сте здрави най-вече и много щастливи!!!
Ние също си разбихме съня  smile3511, уж махнахме едното нощно....пък то накарая какво излезе - заспива Борко към 11:30, после яде към 4-5 (преди към 5-6) и от там нататък се буди през час  #Crazy Ако имам късмет на пресекулки го изкарваме до към 9-10, но кошмара е пълен и аз умирам за сън  smile3507
Започнах и аз със захранването - давам картоф от понеделник, а от утре ще вкарам и моркова. Имам си селски, дядо ни уреди с известно количество  Naughty Иначе съм ги замразила (картоф, морков и ябълка) нарязани на кубчета. Сега си взимам няколко кубчета и ги варя (кошничката ми за готвене на пара е голяма и не влиза в този съд, а тенджърата е все пълна със супа), после ги намачквам и слагам АМ. Става никак не лошо...аз си мислех, че ще е някаква гняс, ама на! Въпреки това Борко си му се мръщи, прави ужасни физиономии...но пък зяпа като подам лъжицата  newsm12
Освен традиционното захранване с плодове и зеленчуци, при нас го има и момента с АМ - голяма мъка е....като види шишето и истерясва. Сега пробвам други АМ, че имам една кутия Фризо, а то било най-гадното. Днес пробвахме Милумил и май му хареса...да видим, че плануваме да ходим на ски в събота или неделя и баба трябва да го гледа.
За БИО продуктите вчера научих нещо интересно - до нас има малък био плод-зеленчук и понеже сме редовни клиенти там (на неБИО такива), вчера се разприказвахме с шефа и той ми разказа, че е направил първия онлайн био плод-зеленчук. Каза, че в момента зарежда от Гърция и Холандия, но като стане сезона си има свои хора в БГ, които били с доказано качество. Разказа ми колко са био био-тата примерно в Елемага....склонна съм да му вярвам, а само като си помисля, че бях решила да взимам от там и да правя пюренца  smile3555 Ето го сайта...само дето нещо май в момента не е тамън - http://www.bioasorti.bg/
Маринка, какво направи на изпита? Дано всичко е минало наред!
Либи, пращам ви една голяма прегръдка. Само едно мога да ти кажа, сигурно си вярваща - Господ праща такива тежки изпитания само на тези, които най-много обича  Peace

# 116
Либи, във връзка с въпроса ти от първата страничка ще ти пиша на лични Simple Smile

Един бърз въпрос към консултантите, а и някой ако знае моля нека отговори.
Какво мога да пия при повръщане и спазми в стомаха?
На мъжа ми са му дали Натриев Цитрат, друго в аптеката са отказали да му продадат, като са разбрали, че е за кърмачка.
Дано ми поразмине де, ама все пак да знам  Tired
Мога ли да кърмя в това състояние?
Аз нямам голям избор, предвид че моето диване не иска да види шише.

red shoe, извинявам се за закъснялото включване. Натриевият цитрат не ти ли помага? Не би следвало да е проблем да продължиш да кърмиш като внимаваш да не ти се обезводни организма. Добре би било да те види лекар, ако повръщането продължава.

# 117
Добро утро и от мен  newsm08
Честит имен ден на всички с празнуващи на Йордановден!  smile3525
И ние почнахме захранването от новата година.. в началото моят бебо правеше едни такива странни физиономии  newsm09 ,  но вчера го забелязах, че като му подавам лъжичката с пюре някакъв се набира да я посрещне и отваря устица вече по-широко  smile3521... Засега сме взели пюренца, но смятам и да направим няколко ние /милият ми е решил да се изявява като майстор-пюретчия/..само че трябва да наберем бурканчета с винт.
Иначе колкото до сън явно на мен не ми се полага от няколко дни е кошмарно...заспива към 9 и малко става към 12 после към 2 после към 4 после към 6-7  ииии аз издивявам цяло зомби съм  smile3514. Вместо да премахваме  нощното хранене ние го увеличаваме.
За оригването да още го правим след повечето хранения ама вече си се оригва много бързо и не  ми е проблем

# 118
  • София
Иначе колкото до сън явно на мен не ми се полага от няколко дни е кошмарно...заспива към 9 и малко става към 12 после към 2 после към 4 после към 6-7  ииии аз издивявам цяло зомби съм  smile3514. Вместо да премахваме  нощното хранене ние го увеличаваме.

Същата работа,като през деня не спи и става още по трагично.
Честито на всички Именници днес.

# 119
  • София
Честит Имен Ден на всички именнци! Да са живи, здрави и много усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт