Отговори
# 90
Вениии, няма да се справя сама, сега ще ги кача от компа във фото бг за да го дам с линкове, ако може  Embarassed

# 91
Ееееее ама какви сте Лъвици, грам не отчетохте че съм се мернала вчера.  Mr. Green

E, Синеочко, па Я като те спретнах в следновогодишните пожелания с ново BMW (щото с друго се не сетих с какво, не съм запозната много с хобитата ти)... и ти не си видяла. Hug

Стеф, ама то почти се сбъдна  Mr. Green Laughing

# 92
  • София
Както ти е удобно, Синеоч  Hug! Уха, нова кола! Супер!
Спондж, оздравявай и не се давай!

# 93
Синеоч... честито. Само това "почти се сбъдна" как да го разбирам - да не би да е само с две гуми вместо с 4?

ВидЕхте ли ся какво правят моите пожелания! Веднагически се сбъдват!

# 94
Честито и от мен Синеоч.  Hug
Спонджи да взимаш да го преборваш този вирус, че ще пратим някой страшен юнак да го бори, ако ти не можеш.  Mr. Green

# 95
Аз пък ходих в албума, видях на Руми веце-то, заека и май друго ново няма newsm78
Стеф, абе ти не ми ли каза, че си пуснала снимки в цял ръст? newsm78 Сънувала ли съм? Rolling Eyes newsm78

Люско, оздравявай! Hug
Мен ме боли ужасно главата, ама като от настинка - на моменти, при навеждане, челото, очите Rolling Eyes. Хапче не ми помага. Rolling Eyes

Синеоч, обикновено казваш Бау! и бягаш Crazy. Дано се задържиш повечко сега Hug
Пускай снимки в албума, лесно е. Peace

# 96
Мъж ми заминава за Германия в неделя, ще докарва коли, щот продаде нашата принцеса и затова казвам почти.  Whistling

Поли, пак не обещавам Crazy, смятам след като оздравее Ния да започна да поработвам, че взе да ми писва престоя у дома ooooh!

# 97
Джуличко, някой бутнал руло Стефани у твоите снимки ли? Ми давай, пиши се съавтор и готова работата. А мъжо много гледа Нешънъл Джиографик, а? Браво, и аз съм в тая партия.

hahaha Joy
Ех, каква си ми луда глава!   Hug

Синеоч... честито. Само това "почти се сбъдна" как да го разбирам - да не би да е само с две гуми вместо с 4?

Хахахахахаха...
Ей, личи си, че си "от наш'те".  Joy
Ся се сетих да ви се оплача.
Нощес, докато сме спали, взела, че изгоряла печката.  ooooh!
Та, събуждам се аз към 5.00ч., пол'винчо се накатерил и попълзял върху мен като охлюв, а в стаята се разхождаха няколко пингвина и две- три бели мечки!  ooooh!
Направоо....
Взехме си набързо Джули при нас и й приватизирахме печката, че ако бяхме останали така до сутринта, сигурно щяха да ни размразяват с пароструйката после.
  hahaha Joy

# 98
  • Балчик
Синеочко вирусно е , така каза докторицата - остра вирусна инфекция ; ама в офиса всички си кашлямя дружно  Mr. Green
Чеб къде го този юнак , давай го , пак ще се тръшна болна  Mr. Green
Джули Joy Joy Joy
Поли хич не е хубаво така , с това главоболие , малка разходка вън в студа може и да ти помогне , само да не се тръшнеш и ти болна

# 99
....Чеб къде го този юнак , давай го , пак ще се тръшна болна  Mr. Green...

А сИга Crazy. Сколасахме я. hahaha

# 100
Юнака го даваме само в здраво състояние. Иначе за болни само преглед от този.

# 101
Джулко, изгонихте белите мечки значи, а?   Joy
Хора имам проблем.  Whistling От два дни само сладко ми се яде.  Mr. Green Ужас не мога да се спра.  ooooh! направо ми иде....  Twisted Evil
Сега си взех от магазина Арменски сладки, мнооого са яки. Май ще взема да си приготвя една дозичкаMr. Green
За моЙто интервю за работа нищо не казахте.  Crossing Arms

# 102
....За моЙто интервю за работа нищо не казахте.  Crossing Arms

А, ми к'во да кажа Rolling Eyes. Къде ли има хубава работа, че и добре платена #Cussing out. Освен да си шеф, ама те местата са заети hahaha. Обаче и шеф не ща да съм Crossing Arms. Толкова отговорности, и толкова отговорности..... Crossing Arms

# 103
такааааа, снимките съм ги свалила във фото бг на кой да давам линкове да ги сложи в албума? има ли желаещ  Rolling Eyes Embarassed

# 104
....За моЙто интервю за работа нищо не казахте.  Crossing Arms

А, ми к'во да кажа Rolling Eyes. Къде ли има хубава работа, че и добре платена #Cussing out. Освен да си шеф, ама те местата са заети hahaha. Обаче и шеф не ща да съм Crossing Arms. Толкова отговорности, и толкова отговорности..... Crossing Arms
Да, вярно е, ама някой път се Уливат.  Twisted Evil
И аз не ща да съм шеф.  Crossing Arms
По скоро не искам да работя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт