Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за обрязването на момчетата?
Какви са мненията за коланите по време на бременност?
Какво е мнението за естественото раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за обрязването на момчетата?
Мненията относно обрязването на момчетата са разнообразни. Някои родители вярват, че е важно да се извърши поради хигиенни и здравословни причини, докато други се колебаят и смятат, че решението трябва да бъде взето въз основа на нуждите на детето. Важно е да се отбележи, че мненията варират и всяка майка трябва да вземе решение, което е най-добро за нейното дете.
-
Какви са мненията за коланите по време на бременност?
Мненията за коланите по време на бременност са различни. Някои майки смятат, че не е добре да се използват, тъй като това е посочено и в закона. Други се колебаят и вярват, че решението трябва да бъде взето въз основа на конкретната ситуация. Важно е всяка майка да вземе решение, което е най-добро за нея и нейното бебе.
-
Какво е мнението за естественото раждане?
-
Какви са мненията за еднократните и многократните пелени?
-
Какво е мнението за бебешкия перилен препарат?
, сина ми се научи да задържа тазови резервоари към 1,3г като тръгна на ясла.
аз си имам момиченце и не съм имала такива терзания. Но сега чакам момченце поне според няколко доктора, така че ще ми се наложи да следя темата. Изчетох статията от 

Вече съвсем се обърках 

Ама каква дискусия се е за формила за мъжкия атрибут