Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 082
  • 711
  •   1
Отговори
# 495
petq_alisheva, Notova Страхотни новини  Hug  Hug  Hug

Миш Аз пия магнезий 3*2 и в началото когато не пих Гинипрал- това е за болезнените контракции, пих но-шпа 3*2  newsm78 а ти пиеш по малко, незнам. По спомен от първата бременност магнезия ми го спря доки, когато влезнах в 9-ти м. каза 'Сега вече когато и да родиш няма страшно'  Peace А за седенето в къщи  ooooh! и аз съм така и съвсем съм се побъркала особено и като не мога да спя  Crazy, но се успокоявам че след това ме чака най хубавото нещо, да си гушна малкото слънчице.

Аз също основно лежа и съм се обградила с дистанционното на телевизора, лаптопа и едно ръкоделие и по цял ден пускам едното, хващам другото Blush
Все едно ме описваш мен  hahaha  Joy  Joy  Joy само без ръкоделието, при мен е  книга.  Mr. Green

# 496
И книжки имам, но са на втора линия, че не мога да се съсредоточа изобщо. Все съм някъде в облаците  Whistling
Миш, моят пък е капризен на ядене, ама в момента не ми пука особено  Crossing Arms

# 497
  • Карлово
Момичета, искам да ви представя Amorevole. Тя се присъедини към отбора на ЛЛЛ и също ще ви помага, когато имате въпроси относно кърмене, захранване и отбиване, заедно с мен и Скреч. Ако не ви се помнят никове или пък за по-кратко, когато имате питане към нас, може да напишете само ЛЛЛ, искам да попитам за...
Хубав ден!

# 498
Една новина, която откраднах от януарките и касае тези, които ще са с избор на екип за раждането.
В ДВ днес е обнародвано, че при избор на екип повече от 350лв не могат да ни взимат!
http://www.ciela.net/FreeStateGazette/OpenDocument.aspx?id=2135713184

# 499
микки много благодаря за инфото  Hug

Mur нашият татко не е капризен, но ние си имаме едно малко мишле в къщи и трябва да готвя за нея, дори ида не ми се иска  Mr. Green

Аз прочетох нещо за "Еднократни, стерилни следродилни гащи" , от къде се купуват те  newsm78 ?
аз да си призная не съм ползвала такива, това не е ли подобно на памперс или аз се лъжа  newsm78

# 500
Здравейте и от мен! Днес малкият не е на градинка и затова чак сега се включвам, но  няма как.
Нотова, браво , че бебето се е обърнало. И на мен ми беше голяма мъка тази тема, но и без упражнения се получи. Честито и на другите мами, които имат хубави новини за пораснали бебета.  bouquet
Мама Веси, в родилния дом ми казаха, че трябва да мия на бебето косичката по този начин -с вода, в която има 1 капачка шампоанче. Simple Smile
Женичка, подготовката за появата на бебето е много важна според мен. Ние непрекъснато говорим на сина ни за предстоящата промяна, колко ще бъде хубаво да си имаме бебе. Той е много състрадателен и грижовен, така че мисля, че ще бъде добър батко. Peace Всички ще спим в една стая, той няма да се чувства изолиран. Сега гали корема, пуска музика и чака бебка да се разтанцува Joy А по Нова година като се гърмеше много си слагаше ръчичките на корема ми и казваше , че така и запушва ушите да не се изплаши от силните шумове Laughing Все пак понякога казва, че точно тази играчка няма да я дава на бебето, а еди коя си/избра едно пищящо пиано hahaha/, но му обясних, че така ще го изплаши и той се отказа да го  подарява на бебето. Ще бъде новост за всички ни, промяната е голяма, но мисля, че всичко ще е наред! Peace

# 501
Само да добавя за раждането. Аз ви разказах как бързо и безпроблемно съм родила първият път, така че не четете учебници и статистики-нищо не се знае как ще бъде при вас. Дано да ни е леко на всички. Hug

# 502

Аз прочетох нещо за "Еднократни, стерилни следродилни гащи" , от къде се купуват те  newsm78 ?
аз да си призная не съм ползвала такива, това не е ли подобно на памперс или аз се лъжа  newsm78

като нормални гащи са си, но са от някаква хигроскопична материя. Аз от Вис виталис си взех, но видях че в dm са на по-добра цена.

# 503
  • Стара Загора
Благодаря ви за отговорите,момичета   bouquet
Темата наистина ми се струва доста деликатна и не маловажна.Аз лично съм си решила да постъпя точно както и майката на mama_vessy-активно да включвам малкия в отглеждането на бебето,за да не се чувства изолиран.Той също е много любвеобилен и грижовен и се надявам това да не спре с появата на бебка.Настръхват ми косите когато видя брат и сестра да се разминават на улицата без да се погледнат-за това според мен са виновни родителите и голям страх ме хваща да не допусна такава грешка. #Crazy А двете баби ги срязвам тактично,когато изръсят някоя глупост,но ще ги траем само до края на другата седмица-тогава се прибирам с малкия в стара загора и ще си го подготвям както аз съм си решила.

# 504
Момичета, само за малко влизам и набързо хвърлям по един поглед на това, което сте изписали Wink

Относно срещата утре, ще се опитам да дойда, но не мога да потвърдя 100%, тъй като имам един ангажимент, който може и да отпадне Wink

# 505

Аз си купих такива вчера. Всеки чифт е опакован отделно. 5 лева са и са 5 броя в кутията. Не са като памперси тънки гащи са.

# 506
         Добър ден на всички!
         Днес бях на преглед с бебчо всичко е ок ,но е седалищно разположен и малко съм се притеснила знам ,че има още време да се обърне, но ми е притеснено каката по това време се беше обърнала вече.
          Разликата между каката и бебчо ще е 2г и 7м и ние се опитваме да я подготвим ,говорим и всеки ден ,че ще е кака ,както аз съм кака на вуйчо ѝ ( тя много го обича).Казвам ѝ ,че ще го разхожда с количката, ще му сменя памперса ,ще го къпе  и ще си играе с него. За сега е щастлива гали ми коремчето ама знам ли какво ще и хрумне , като се роди ,тя не обича много да си дели играчките и е много ревнива.
          За еднократните гащи - аз използвах такива след първото раждане и съм много доволна и сега ще си взема ,много са практични .
          И аз съм с отрицателна кръвна група а таткото с положителна, когато бях бременна с каката в 28 г.с ми биха профилактично анти Д ,а след като се роди малката се оказа,че и тя е с отрицателна кръвна група и не се наложи повторно анти Д.

# 507
  • до моите любими хора
redreny2000 не съм питала конкретно за име, защото не ме е интересувало. Ако се чуя с моята позната ще я питам, но това беше повече от година от както се е случило. Верно е, че няма доктори за които да има само положителни мнения, винаги има и отрицателни стават и грешки, но когато си плащаш за това не ми се струва много нормално.
Commelina ами професора изглеждаше по-млад, но явно не е бил защото сега четох че е починал на 67 годишна възраст. Не знам, пиши като се разберете да видим дали ще можеш да разчиташ на нея по-всяко време. Пък за раждането, пожелавам ти да е много бързо и лесно, никакви 17 часа, най-много 5-6 стига толкова  PraynigДа ти кажа, че като отидеш там и те гледат да се отърват по-бързо та няма кой да те остави толкова време без системи поне аз така мисля. Те разкъсванията са ако детето е по-голямо или ти си по-тясна, не от самата система поне аз така смятам(пък знам ли Rolling Eyes). Всичко си е до организъм. Моята позната, сутринта в 7 и изтекли водите, като отишла в болницата към 8 и нещо вече е била с 3 см. и в 11.15 ч вече беше родила. Като не е имала никакви сериозни болки, просто кръста е наболявало. И това и е първо раждане. Така, че каквото дойде може и ти да си от тези късметлийки  Peaceпожелавам ти го.
Миш щом трябва ще лежиш. Важното е всичко да е наред!
Notova нали сме тука, за да си споделяме. Никой не е разказал нещо, за да плаши другите, а да сподели опит и ако може да помогне на някого.
''Тук никой не пуска бащата в предродилна зала, освен ако не си е платил. Да не говорим че никой не те пуска да се разхождах извън отделението. а на мен даже въобще не ми даваха сложиха ми един колан за следене на тоновете на бебето и трябваше да лежа.  Тук не ти дават нищо да ядеш, даже напротив прави се клизма . Общо взето си съвсем самичка през целия този период. Аз с удоволствие бих взела таткото в болницата, дори и да не влиза в родилна зала, достатъчно е да бъде с мен до момента на раждане. " Mama Vessy, много хубаво си го казала, само че и аз не мисля че тук е възможно за съжаление.

# 508
Privet i ot men. Hug
Izvinqvam se za latinizata. Nie sme dobre, Koki si go pazq vkashti, che ima mnogo virusi, a sega tochno ne trqbva da boleduvame i dvamata. Az dnes bqh na lekar, bebo veche e 2400 gr., pone taka go meri aparata, na men chak ne mi se vqrva, makar che korema mi dosta porasna. Bebo e dobre, no az pak imama otochi i pulsa mi e mnogo uskuren. Prashtat me na kup izsledvania i na kardiolog. Stiskaite mi paltzi vsichko da bade nared.

# 509
Еднократни, стерилни следродилни гащи

Моите са малко по шаренки но като материя са същите.
Купих ги от DM днес за 4 и нещо.
Днес там напазарувах на около сто лева,  има много неща там за деца и родилки.
Като състав взех много добър прах за пране, дано наистина е това което пише щото за пръв път срещам в БГ толкова изчизтен като състав прах.

Превръзки за след раждане.

Кърпички за бебо.

Ей такива еднократни постелки.

Чай за кърмачки

Абе много неща ми се сториха на добра цена и все пак немска марка но ще видим дали са хубави.
За резус отрицателните
След раждането трябва да ти поставят инжекция за да нямаш проблем със следващото дете.
За съжаление не я знам каква точно.
момичета да ви се похваля!!днес бях на ЖК, пак сме една седмица назад но доктора каза че е супер Hugтежим  1260кг главично сме и 100% ще имаме мъж Heart Eyesдаже направи снимка на тестисите да я дам на таткото че много хубаво се виждаше Laughingхемоглобина ми е 122 и за него съм много щастлива.ами това е хубав ден !! Hug
По какви показатели изоставяте, щото аз днес бях на 4Д, видях моя красавец и всичко казаха че е ок а като тегло и термин сме същите.
Края на 30 седмица сме и тежим 1248 гр.

Общи условия

Активация на акаунт