Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 037
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
За срещата в събота – момичета, така ме разведрихте, че ще се радвам скоро пак да се видим (този път с резервирана маса)  Mr. Green

catwalk, Буб, при мен това изтръпване започна от към 4 месец . Долу горе по времето на припадъците, които пък се дължаха на ниския хемоглобин, учестеното сърцебиене и пулс, за които говори don4o71. За изтръпването ми казаха, че се дължи на магнезиев дефицит, и от тогава взимам магнезий (и за контракциите е добре) плюс желязо, за ниския хемоглобин. Така че, не сте сами  Hug

Валари, честит кучо-малчо. Как се разбират с котака? Ти нали имаше сиамец, или греша.

Момичета, един въпрос: към какви матраци сте се насочили? Аз първо се бях спряла на този бебешкия на Магнифлекс, но после много упорито ми препоръчваха някакъв с водорасли вътре…. И някак се разколебах? Вие на какво сте се спрели?

Аз отивам на слънце   sun

# 601
Валари, да ви е жив и здрав черния бандит. Представям си какъв тандем ще са с бебока.  smile3501

Таша, количката е супер.

Тони Бонбони, Честит имен ден - да си ни жива издрава !  bouquet

Честит празник и на всички останали!

skrech, с килограмите не си сама - и аз съм с теб + 20 кг.  smile3514

# 602
Здравейте мили момичета! Реших и аз да се присъединя към вас Simple Smile Та малко информация за мен ... на 28г съм от Бургас, но от няколко години живея в София , първа бременност ми е и много неща не са ми ясни, но тук гледам има много полезна информация от по напредналите мамчета Wink Термина ми е на 29.03 , чакам момиченце, ще раждам секцио - така се налага. Чета тук , софийските мами сте се срещали, дано пак се срещнете, че и аз да дойда , ако може Wink

# 603
Честит имен ден на всички именници днес   bouquet
Добре дошли на новите мами и леко бременеене до финала  Hug

Срещата беше много приятна и за мен. Следващия път може да се разберем за през седмицата, тъй като повечето вече излизат в болничен. Може и по-спокойно място да си изберем, че в Мола хем е навалица, хем въздуха не стига  Confused А пък аз не знам дали не лепнах и някой вирус, че нещо имам леки симптоми, с които се опитвам да се преборя.

Валари, честит кучо-малчо. Как се разбират с котака?
Взе ми думите от устата. Котката не стои все скрита зад сушилката, нали? Иначе кучо е с такъв миловиден поглед  Heart Eyes

Таша, честита количка! Справила си се с най-сериозната покупка за бебо Peace

# 604
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!![

# 605
Честит имен ден на именниците!
Не съм чела всичко затова ще пиша само за това което мернах.
Таша
Честито, аз съм фен на Куини, но това го знаеш Wink
Валари
Честито, стягай се, две деца хич не е лесно Laughing
Лъки
Нали ти ми беше препоръчала сайта с Веледа newsm78
Да кажа че в четвъртък ги поръчах нещата, днес са пристигнали в офиса.

P.S Столчето също е пристигнало, по късно ще се изфукам.

# 606
  • Ямбол
Здравейте дамиии. Първо да честитя на именниците и на тези които имат такива:)
Днас бях на ЖК, всичко мина нормално. Моята щерка пак е седалищно Laughing Каквато е била позата предният месец и сега си е такава. Заседнала е нашата и не мърда Simple Smile. Дано да се обърне, че искам нормално да си раждам. Следващата ми консултация е на 14.02.2011 и тогава ми започва майчинството. По размери бебка отговаря на 31, а иначе съм в 30, но това си е нормално. Май ще е дългокрака като майка си:))). Главата й е точно под жлъчката ми и затова в зависимост от позата изпитвам ужасни болки - тя ме е натискала. Утре ще ми правят и пълни изследвания. Дано вс е ок. Ами това е от мен засега.
аааааааа и още нещо да се похваля. Днес имах шопинг дей след хубавият преглед. Купих спален комплект , купих комплект за изписването, ножичка и нокторизачка в комплект, четка за шишетата, един много сладък анцунг за новородено Simple Smile))), ританки и камизолки. Ами вече почти всичко по списък ми е готово.
Лек ден ви желая

# 607
Mur и аз май съм лепнала нещо, защото вчера бях страшно отпаднала, все едно ме е блъснал влак, а от тази нощ съм с отвратително суха кашлица, много е гадно, щото като се закашлям не мога да спра, а пък няма какво да изкашля. Дано само не съм болна пак, че ми омръзна  Sad А пък и бебка пак почна да "трепери" не знам дали има връзка, но същото усещах и предния път като бях болна, дано не му е зле и на него милото

Миш, честитит покупки  Hug

# 608
Здравейте мамчета! Честит празник на всички именници!
Да ви кажа и аз имам страшно сърцебиене и почти през цялата нощ ръцете ми са изтръпнали. Като казвам на доки той само се усмихва, щото все си мисля, че поредната промяна всъщност е последна и той много се забавлява с мен. И всеки път ми казва "Чакай, има още", но не пояснява какво ме чака. За килограмите и аз много се депресирам, но.......после ще му мисля. Всъщност като се замисля напоследък всичко ме депресира и ме кара да плача. И като се сетя, че бебо усеща ми става още по-гадно.....и се полчава един лош цикъл. Ох, извинявайте, че ви натоварвам, но няма с кого да говоря Sad
Валари, честито малко топче, това са възможно най-любвеобвилните кучета, ще се разбират страхотно с бебо.

# 609
  • Бургас
Били, като спомена за плачене - в началото на бремеността сякаш бях имунизирана срещу силни емоции - нито можеш да ме разплачеш, нито да ме разсмееш силно.
Сега е лудница с мен - уж се хиля на нещо, после рева  Crazy, голяма смяна на настроения, голяма чувствителност, голямо нещо  Laughing
skrech , добре завърнала се  Hug
donika28 , добре дошла при нас  Grinning

# 610
  • Кукуландия
Здравейте коремчета!
Много пишете, аз не мога да ви изчета, камоли да пиша  Laughing
Насочила съм се към водно раждане в Св. София. Някоя от вас случайно да е направила такъв избор или вече да има опит с водното раждане в тази болница? (Всъщност доколкото ми е известно в София само там се предлага раждане във вода newsm78)

# 611
Здравейте коремчета!
Много пишете, аз не мога да ви изчета, камоли да пиша  Laughing
Насочила съм се към водно раждане в Св. София. Някоя от вас случайно да е направила такъв избор или вече да има опит с водното раждане в тази болница? (Всъщност доколкото ми е известно в София само там се предлага раждане във вода newsm78)

Аз много исках такъв тип раждане, но има списък с изисквания, на които трябва да отговаряш, така че погледни го, защото при мен точно той беше спънка. Иначе друга информация нямам...

# 612
donika28 Добре дошла и на теб.   bouquet и леки оставащи месеци  Hug

ОООО мами да ви се оплача.  Confused Днес като си взех болничния ме сюрпризираха неприятно  ooooh! оказа се че тази доки която ме наблюдаваше се е преместила в Токуда  Cry и сега ще трябва да си избирам нова  ooooh!

marinels Да ти си били по голяма  newsm78 но ще го измислим някак.  Peace

Uinen аз само съм чела за водното раждане. Но както казва  marinels има списък с изисквания. Чела съм че било по лесно раждането и за майката и за бебето.  Peace Ако успееш така да родиш, после да споделиш  Peace

Честити покупки на всички и аз си взех нещата и са супер   newsm44  и това което си бях избрала за изписването е много сладко.  newsm68  и сега съм много щастлива.

Били спокойно, не е чак толкова страшно това което те чака. Hug А този док. да вземе да се  #2gunfire той си мисли че ти прави услуга като ти говори така ама въобще не мисли че с това само те шашка още повече.   #Cussing out
За настроенията аз не съм така,  newsm78 само съм по изнервена и нямам търпение. Горкото ми детенце е най потърпевшо в случая  #2gunfire Confused

# 613
  • Карлово
Честит имен ден на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet

Валари честит пухчо Simple Smile

# 614
  • Бургас
mama_vessy , при мен се получи същата неприятна изненада - изведнъж се оказа, че лекарката, която ми следи бремеността ще отсъства за 3 месеца - т. е. няма да се видим повече и тези, които се водим при нея, автоматично се поемат от друг лекар (когото така и не съм виждала още, тъй като ходих само на консултация, която е при акушерка ) Много е тъпо така, но явно се случва.

Общи условия

Активация на акаунт