Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 031
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
г-жа Стихийно бедствие мерси за инфото. А да те питам в пощата ли получаваш пратката?  newsm78

donika28 ами следващия път като ходиш на консултация  Peace

# 646
  • София
Привет и от мен, момичета,
Честито на именниците!
Честито за покупките. За матрака и на мен ми е интересно, защото все още не сме взели решение какъв ще е.
Да споделя, че вчера бях на последната фетална и бебечо се развива добре, вече е 1400 гр.

# 647
  • София
katilias, и моя син ушким знае, че ще имаме бебе, знае, че е в корема ми, но понякога така говори, сякаш нищо не е схванал:"И аз имам бебе в ко'ема". Веднъж ме пита:"Мамо, защо паиш ей 'ка(пъчи се)?", обяснявам му пак за бебето, а той:"Неее, п'ибе'и гооо! Ей 'ка искаммм(гълта си корема навътре)". Сега знае, че чак като излезе бебето ще си прибера корема, но понякога пак се дразни на "пъченето ми"  Laughing

# 648
Здравейте , Момичета  newsm51 !

Честит Имен Ден на празнуващите днес   bouquet  bouquet  bouquet !

Не съм се включвала доооста отдавна , а иначе следя от тук оттам как сте  Embarassed ... малко на вентилатор  Simple Smile.
Бързах преди празниците да си направя чертежите за ремонта  и да ги предам максимално бързо за да не се бавим , после пък бяхме болни и двамата с малкия и така ...

mama_vessy , много са сладки дрешките  Hug !
matza83 , дано да нямате повече такива стряскащи ситуации  Hug !
Ужасно изживяване е за всяка майка ! Уж си подготвен , аптечката пълна , но като видиш такава Т и губиш почва под краката си  #Crazy

Не съм ви чела подробно , но видях , че говорите за матраците ... Бях чела , че за деца е хубаво да бъдат освен ортопедични , антибактериални , антиалергични и т.нт , да бъдат и средно твърди .
Това беше свързано с гръбнака и растежа .

# 649
  • Кукуландия
Uinen  е това не е добре  Mr. Green ти няма ли да дойдеш по рано  newsm78
Ами планираме да постоя 1-2 седмици в София Simple Smile Първо мислехме от началото на Март да сме в Сф, но след това реших да отидем 1 седмица преди термина (13ти Март)... този месец на прегледа ми казаха, че ще е момче (миналия месец залога беше за момиче  Laughing)... а уж момчетата по-често закъснявали, та така Simple Smile Мъж ми ще е с мен и за това се надявам бебето да излезе докато той е в отпуск заедно с мен, не да му изтече отпуската, да ме остави сама и тогава да тръгне  Laughing НО ще видим... аз си правя разни сметки пък накрая каквото сабя покаже  Crazy

Много красиви неща сте си накупували! Аз дрешки почти не съм купувала, въпреки че много се изкушавам Embarassed Засега само комплект за изписването и едно друго комплектче сме купили. От мен има останали страшно много дрешки, както чисто нови така и използвани, но запазени, та съм решила първо тях да използвам и в движение ако реша да купувам нещо ново. На вълна спестяване съм, въпреки че е много трудно  Blush

Честит Имен Ден на празнуващите и от мен!

/Мъж ми е Атанас, обаче аз съм му сърдита и нищо няма да получи  Mr. Green/

# 650
Много нещо сте изписали ,коремчета.Нямаше ме 2 дена и гледам Shocked Laughing.
Първо честито на всички именници!Да сте живи и здрави и семействата ви.
Много сладки дрешки сте купили.
Вече стегнах багажа за родилното и направих първите покупки за бебка.
Гедам коментирате кошарките и се чудя дали преносимите са добър вариант.До каква възраст могат да се използват? Стабилни ли са за постоянно използване?

# 651
Мами, нямам време да ви пиша и чета, само да помоля да се сетим за подходящо заглавие на следващата тема. Дайте предложения!

# 652
Мама скоро в 9-я влиза, но МАРТенче още да не бърза да излиза!
Това измислих аз, че най-важното е да не бързат бебетата все още. Peace

# 653
Здравейте момичета !
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet  Party С пожелания за здраве, щастие, късмет и хубави, здрави бебчета през март  Grinning

# 654
И аз имам предложение за нова тема - "Март месец вече наближава и до срещата с бебоците само месец и половина ни остава"

# 655
Ето предложения от мен:

МАРТенските мами пазаруват, от наближаващата среща с бебчо се вълнуват
Дрешки, креватче, количка - до срещата през МАРТ ще сме готови с всичко
МАРТенското бебче в коремчето палува, мама все-повече се вълнува

# 656
Привет за днеес.... Честито на именниците
Аз нали ви казах вчера, че съм лепнала май нещо - еми ужасна,суха кашлица, температура и болка в гърдите. Много е неприятно, пия някакъв сироп за кашлица, пък дано ми мине. Днес милото си е вкъщи и аз съм много щастлива, защото иначе се виждаме за по 1 час вечер и аз скучая през останалото време. Имам молба към софийските мами: кажете ми магазин с голям избор на колички, посетила съм: ВисВиталис, Бейби Мол, Малечко, Пигис хаус та се чудя къде да се мотаме днес...

За темата: Мама скоро в 9-я влиза, но МАРТенче още да не бърза да излиза!
 А за матраците и аз си мислех за Магнифлекс, но не съм тършувала сериозно какво се предлага.

# 657
  • София
marinels, спрели ли сте се вече на някаква марка колички - от това зависи и в кой магазин ще търсиш?
По този повод да кажа и на другите мами, че ако някой се е спрял на Mutsy, мога да ви насоча към магазин, в който има намалени цени на някои цветове, които се водят от старата колекция. Разликата между новата и старата колекция наистина е само в цветовата гама.

# 658
  • Кукуландия
Имам молба към софийските мами: кажете ми магазин с голям избор на колички, посетила съм: ВисВиталис, Бейби Мол, Малечко, Пигис хаус та се чудя къде да се мотаме днес...
Има един магазин на два етажа до Mall of Sofia на бул. Стамболийски, името така и не запомних Embarassed Намира се малко след мола в посока Западен парк, преди беше огромен магазин за паркети и т.н.

Аз съм си харесала Victoria New на Мони - черно и червено - http://family-bg.com/prX_5070.htm?ref=56. Видях я наживо в Хиполенд в Пазарджик и много ми хареса! До месец ще я поръчаме  Heart Eyes

# 659
  • София
Магазинът на Стамболийски мисля, че е нов на Висвиталис. Аз лично не съм ходила още там и не знам дали е по-добре зареден от този на Симеоновско шосе.

Общи условия

Активация на акаунт