Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 25 007
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
ALTEA аз като бях вдигнала кръвно преди месец и половина доки ми каза да си увелича магнерича на 3 пъти по 2. Пих го така 4-5 дни мисля, докато не отидох на преглед. Също така установих, че бадемите (сурови) ми помагаха. Когато усещах стягане на сърцето, започвах да хапвам бадеми и ми минаваше. Също така в болницата ми казаха да лежа на лявата страна по няколко часа на ден.
Забраниха ми сладко, солено и кисело (като туршия примерно) и кафето естествено.
Но все пак си мисля, че стойностите са ти високи. Не искам да те стряскам излишно. На мен сестрата от ЖК-то ми каза, ако станат над 130/80 да им се обадя, а ако не са на смяна по това време да ходя до болницата.

Момичета притеснихте ме ,моето кръвно вчера беШе 132/82, докторката ми  го мери и каzа  ,много добре било. И аz си мислех ,че съм с нормално кръвно. Не  е ли нормално това ?

# 91
и аз се кефя на водолеите, ама хич не мис е чака дотогава беее
и аз съм стрелец. сигурно има значение Simple Smile

елениа, сега има варианти за премахване на стриите, ама не съмс е разчела още подробно. с някакви лазери беше май...

ноеми, нямаш нищо за коригиране, ама ти се кефя на ентусиазма за поддръжане Simple Smile
а как се кара велоергометър след раждане? сигурно на ниска степен, а?

# 92
Да се запиша, че темата ще свърши  Laughing

# 93
Честито голямо момче на мама Саксофон,бебчо май удари  рекорда по  големина zасега ,да й е жив и zдрав .

Чери , вълнувам се вместо  теб 3а среЩата   ви   утре у дома   .Много се радвам zа теб Hug

НоЩни На мен от инвитро клиниката ми определиха точния термин 3а 27.01,и така ме беШенаписала тук,но на  У3 покаzа 31.01 и те помолих после да го промениШ.Значи zапочвам да мисля ,4е съм си с 5 дни напред от лентичката  ,явно клиниката е дала най точния термин .На 06.05,на Гергиовден ми оплодиха яйцеклетките ,няма как да  се обърка.

И нали  ми каzаха ,че може да дойде беба по рано,или да ми предиzвикат раждане ,мисля и аz да настоявам  zа коzирог,zаЩото аz съм коzирог и то на 20.01 , направо Ще си я искам  на моята дата  ,ако може,Ще бъде най  прекрасния подарък в живота ми .Дано  стане така.

Стрии нямам и се отпуснах неЩо смаzането ,ама като  ви  чета как се появяват   в последните седмици , почвам пак маzането,Имам на  гърдите  една две, но   не са гроzни , е ме притесниха zасега.

# 94
  • София
И аз минавам да се разпиша.

Честити бебенца на всички мами! Отборът става все по-голям, това е чудесно!

careener, благодаря за съветите за хомеопатичните препарати за вирусчето, засега го боря успешно с бабешки методи. Вече гърлото не ме боли, остана хремата, дано да я преборя преди бебка да се появи. В тази връзка тази вечер докторката ще каже дали наближава момента (както аз си мисля) или ще си почакам още.

Нощни, фрапира ме с тази жена, родила в 50-а г.с.  #Crazy Ако наистина е преносила с 10 седмици (не грешно изчислен термин), направо не знам как е издържала, аз за 38 вече се пазаря да раждам, че ми стана тежко.

Shanna, според мен зависи какво ти е кръвното по принцип, също може да си била ядосана, задъхана или изморена, но въпреки това горната стойност на мен ми се вижда височка.

Стискам палци на megsy всичко да мине леко и безпроблемно!

Чери, супер новина! Хайде дано потръгне кърменето вкъщи, да си се гледкате и радвате!

Мойте кила са 14, надявам се да оставя повечко в болницата, но и да не стане, знам как да ги преборя.

# 95
Какво не и харесвате на зодията Водолей, мацки  Mr. Green
Ние и двамата с мъжа ми сме водолейчета, че още по-лошо на една дата сме родени  Crazy
Каката ни е скорпионче и направо в къщи е лудница Crazyама пък си е купон Laughing Heart Eyes
Сега бебка ще е козирог да видим живот и здраве какво ще става Crazy

# 96
Да се отчета след днешната консултация!  Flutter

За който питаше какво се прави в 9-ти месец, то е кръв и урина, стандартните изследвания. Ако не е правена микробиология се прави, а също и запис на тонове.
При моя док апаратура за тонове няма, затова ме прати при неговия човек с извънземните машини  Crazy
Тези дни ще си запиша час.

На ехографа каза, че бебо все още е с топки  Mr. Green, и че се развива като по учебник! Размерите си отговарят на седмиците, плацента и околоплодни - ОК.
Малкия нещо се мръщеше и ту се криеше с едната ръка, ту с другата... Simple Smile
Каза, че щом не ща Козирог, да си пия Магнерот-а!  Twisted Evil
Кръвно - идеално (90/60).
За гъбите от миналия път ми изписа тридневни глобули и пак кремче външно.

# 97
Какво не и харесвате на зодията Водолей, мацки  Mr. Green
Ние и двамата с мъжа ми сме водолейчета, че още по-лошо на една дата сме родени  Crazy
Каката ни е скорпионче и направо в къщи е лудница Crazyама пък си е купон Laughing Heart Eyes
Сега бебка ще е козирог да видим живот и здраве какво ще става Crazy
Хаха ние пък сме деви с таткото на една дата  Mr. Green

# 98
  • София
Сега като видях Бира се сетих за гладенето. Нали беше казала, че те е заболял кръста - можеш да слагаш дъската на най-ниската позиция и да гладиш седнала, значително облекчава процеса  Peace Засега мисля да гладя, харесва ми и нямам нищо против. Разбира се, всичко зависи и от това в какво състояние ще съм. Ако съм прекалено изморена, може би само бодитата ще гладя.

За стриите - не се отпускайте с мазането, защото аз така направих в края на осми месец и веднага ми се появиха в долната част на корема. Но ще го преживея, важно е съдържанието на корема  Heart Eyes

За зодията нямам никакви претенции. Е, бих казала, че не искам Водолей, само защото е далеч датата, а не ми се иска да преносвам  Joy

# 99
Момичета да ви се оплача днес ме преглеждаха за разкритие и от 1 см. ми направиха 2см,беше доста неприятно,казаха ми че скоро нямам индикации да родя,въпреки че преносвам вече 4 дена.Бебето се чувства добре,околоплодните води били в норма и така скоро няма да се раждаме... newsm45 smile3514 newsm45 smile3514

# 100
Само аз ли се натискам за Водолей?  Rolling Eyes
И аз се моля да  не е Водолей.
Пък тези, на които ще се паднат женски водолеи, хич не им завиждам  Laughing

Пате, мога да ти дам телефона на мъжО да му изкажеш съчувствие- аз съм Водолей и се натискам за ДВЕ Водолейки  Mr. Green
С какво ли го е заслужил...Ама мъж е- хак му е!!!!

# 101
  • София
Какво пък им се дърпате на Водолеите, такива сме хубави  Laughing Laughing Laughing

Аз съм на 24ти януари родена, ама девойката няма да дочака до тогава Simple Smile

П.С. Аз съм Водолей с асцендент Водолей и още две планети (не ги помня кои бяха) пак във Водолей...Пълна лудница на половин цена  Mr. Green

# 102
markochka  Hug  Аз вече имам чувството ,че няма да раждам скоро. Cry

# 103
И аз се натискам за Водолей.
А стрии засега имам само на едната цица.....  Confused

Моят док каза, че Магнерот го дават до 37-ма седмица и след това го спират, защото плода се води узрял и готов за раждане, но като му казах, че Козирог не щем, каза да го пия още време...

# 104
чери, а какво стана с конюнктивита на изи? има ли го?
много се шашкам от тази вътрешноболничка инфекция и ми е много криво за малките бебчета Sad

Общи условия

Активация на акаунт