Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 758
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Само аз ли се натискам за Водолей?  Rolling Eyes
И аз се моля да  не е Водолей.
Пък тези, на които ще се паднат женски водолеи, хич не им завиждам  Laughing

# 76
  • бургас
  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
И аз не искам водолей

Бубе, има нещо сбъркано в цялата работа с твойте термини. Как така пренасяш 4-5 седмици по ПРМ Shocked Аз мисля, че точно по ПРМ се определя термина, УЗИ не винаги дава ясна представа, там зависи от много неща

И аз нямам намерение да гладя, само когато се налага с естетична цел. Ама просто хей така, че си нямам друга работа Naughty  Naughty Пък и не живеем в катуни я, горе долу средата ни е стерилна

Момичета, в коя седмица спряхте магнезия, тези, които пиеха

# 78
  • София
И аз, и аз нямам нищо против  Mr. Green дядо ми беше Водолей и беше страхотен човек!

Моя док ми изчислява термина по стандартния начин, ама аз си знам (а и му бях казала, ама той си знае неговото), че овулацията ми беше доста късно -  след 20-ти ден..., бебка е станала на 05.05... така че според док термина ми е на 17.01, а според мен е на 21-22.01. newsm78 Ще видим бебка какво ще каже по въпроса Wink

# 79
# 80
Нощни, не питай старило, а патило  Wink - ето и Careener потвърждава... страшно йе и то ти го казва Телец, дето има нерви като далекопроводни жици... готови са патъците ти да събуят и пак да стане тяхното - > доказателство (не ви ли я показах!?):

Thigh_highs-9885 by Agent Provocateur 007

А Careener действително само един корем дете е сложила и се разхожда като мис Бременност  Thinking Ама сега пък няма да имаш оправдание да си вееш дупето по ЛПиДжи-та, йоги, сауни, масажи  Grinning

За отчета - стрии нямам, и от първата нямам, но пък измазах де що има мазило за целта, то не бяха френски, американски, български, то не бяха масла - еко , студенопресовани... вчера грабнах смес масла за негроидна коса и това чудо мирише толкова добре и е с такъв добър състав, че след косата си омазах и коремата Wink

# 81
Сигурно 10 пъти броих 266-те и все някой ме прекъсва  #Cussing out Според датата на зачеване трябва да родя на 28.01, според другата - 2 февруари (мдаа, 2 пъти, мъжът ми ме обвини, че вярвам в непорочното зачатие Joy), според ПРМ - 4 февруари. Според УЗИ от самото начало си вървя 1 до 2 седмици по-рано.

Аз си искам бебка, пък все тая Козирог или Водолей. По-добре второто, че да си стои на топло по-дълго. Нещо почнах да се шашкам да не е момче, даже с мъжа ми мислихме и имена  Joy Тези дни пера дрешките й, няма такава розова сушилка, лошо да ви стане. А никога не съм си падала чак толкова по розовото. Ама не вярвам да има грешка, дори аз видях че е момиче на 3Д  newsm78

# 82
Честити нови ангелчета bouquet!!!

Днес последно ходих да чуем тоновете, всичко е наред и утре ще ме приемат. Сега остана да оправя багажа и съм готова. Вече нямам търпение, дано всичко мине бързо и безпроблемно.

Не знам мамите от Варна как успяхте да си намерите педиатри, направо голям ужас. Сигурно съм говорила с 5-6 докторки и всичките имали много бебета, нямали достатъчно ваксини, като кажа че живеем до жп гарата им било далече, изобщо луда работа.

# 83
  • ул. "Мечтание"
хихи, Агентче, то ние вкъщи сме си отбор въздухари!  Joy Моя милост е Везна, мъжете са Близнаци. Един Водолей тамън ни идва.
А на мен специално много ми пасват Козирозите.  Wink

Я кажете от къде да видя за асцедентите тая година как са?

Мегси, успех утре! Ще чакаме новини.
На мен също ми беше зор да намеря педиатър. Все нещо се оправдаваха, накрая им теглих една и ни записах всичките при един ОПЛ в Окръжна, бебето и него там ще запишем като се роди. И без това и педиатър да беше щях да го ползвам за мерки и теглилки само.

Отивам да си полегна да си почета малко книжка.

# 84
  • София
За стриите - все си мислех, че нямам, ама един ден сестра ми ми снима в профил шкембака и на снимката видях едни късички стрийки и от двете страни на корема - в посока към гърба.... Оказа се, че като се мажа, не съм достигала до тях Rolling Eyes и от тогава редовно ги напоявам с мазила, ама късно  Joy Joy Joy Joy

Аз сега изпрах цялата количка, столче за кола и т.н. - не очаквах че има толкова мнооооого части туй чудо  Joy в една пералня не се побраха  Mr. Green

megsy
 стискам палци всичко да мине леко и бързо да се възтановиш!

Аз педиатър вече намерих - и то тази която си бях заплюла предварително, въпреки че има страшно много пациенти, честно не ми се вярваше, че ще ни приеме Rolling Eyes

# 85
  • София
Хей какво им се шашкате на Водолейте Simple Smile Аз също искам Водолейче  Blush
За справка - родителите ми и двамата са Водолей, бъдещият татко също. Може би защото ги познавам всичките много добре с положителните им и отрицателните им страни и за това нямам нищо против.  Flutter
Обичам си ги всички и ми допада зодията!
Не знам дали има значение - аз съм Стрелец  Mr. Green

# 86
  • София
Не знам дали има значение - аз съм Стрелец  Mr. Green
И аз  Hug

# 87
Ние се прибрахме от консултация. Добре сме . Плацентата е 3ст. Започва да престарява. бебчо е добре - расте. Ако не родя на 10 влизам в болницата. Дадоха ми листа  за приемане в болницата.

# 88
  • София
Аз за козирог ще се боря - аз дева, таткото козирог - заземени сме отвсякъде. Да му мисли бъдещата кака водолейка. То да не му мислим ние с 2 водолейчета де, но нещо ми се струва, че моментът наближава и няма да дочака 20-ти. Чак до асценденти няма да се задълбавам.

# 89
  • В две тъмни очички
И аз се моля да  не е Водолей.
Пък тези, на които ще се паднат женски водолеи, хич не им завиждам  Laughing
И аз искам да е водолей ама няма да ме огрее  hahaha

Бубе, има нещо сбъркано в цялата работа с твойте термини. Как така пренасяш 4-5 седмици по ПРМ Shocked Аз мисля, че точно по ПРМ се определя термина, УЗИ не винаги дава ясна представа, там зависи от много неща

Става ,става...като имаш цикъл, който ти идва когато си иска (на около 3месеца средно), става! При мене ситуацията е такава!  Tired А както Нощни вече обясни по УЗД могат да те следят само ако още от самото начало (м/у 6-12 г.с.) са ти дали дата за термин. До тези седмици се води ,че няма отклонения!

Общи условия

Активация на акаунт