Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 743
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Ноеми, не че имам нещо против, но МииМаа е човекът със ските.

# 61
А как се смяташе, когато се знае датата на зачеване? Рових се, ама нещо не го намерих... Embarassed

Ноеми, та ние забременяването го планирахме според ски-сезона  Joy Само дето закъсняхме с 2 месеца, ама пак ще успея!

# 62
# 63
  • София, Лагера
Ух, сори  Embarassed
Да, четох го това, чак ми се дорева  Sad Баси, ще ги взема аз, ако ми ги дадат! Tired

# 64
А как се смяташе, когато се знае датата на зачеване? Рових се, ама нещо не го намерих... Embarassed

Четох преди време, че когато се знае датата на зачеване се броят 266 дни от нея, и така се изчислява термина. Броих един път - и ми излезе 28.12.2010 термин. Та затова взех да се шашкам и аз вече... newsm78

# 65
  • ул. "Мечтание"

Четох преди време, че когато се знае датата на зачеване се броят 266 дни от нея...

Да, толкова долу-горе.

На мен по дата на зачеване ми излиза на 18ти термина. Но и двата пъти като забременях циклите ми бяха "стандартни", а и знаех датите на зачеване.

# 66
Чери,браво!Много,много се радвам за вас! Hug
Саксофонче,да ти е жив и здрав Иван и само радост да ви носи!

# 67
МииМаа, няма да има проблем със ските. И аз мисля за март месец ски и тенис.

mrm и аз съм паника, но в момента се успокоявам като чета разни статийки и тъй като ми е много тежко вече... искам да минава.

# 68
Хей, мацки, нямате изчитане. Две теми ви гоня и реших да се разпиша без да съм дочела, че може и да не успея скоро...
За много години! Желая ви здраве, любов, вдъхновение и много усмивки! И, разбира се, вълнуващи мноменти със здрави, папкащи и спинкащи, пухкави бебоци!
Ние сме добре. Борим се с кърмене и цедене, недотам успешно, но не се предаваме. Благодаря и тук на Ivy за съветите и полезната информация!
Честити бебоци на всички мами, които съм изпуснала! Честита принцеса Тея на Бебешондел и честит юнак Иван на saxophone! Да са здрави и щастливи и да пълнят с радост душите на мама и тати!

На всички очакващи стискам палци да мине бързо и леко и да гушнат скоро своите рожби!

Аз се връщам да чета...

# 69
[На мен по дата на зачеване ми излиза на 18ти термина. Но и двата пъти като забременях циклите ми бяха "стандартни", а и знаех датите на зачеване.

аз току що смятах това с 266 дни от зачеване и на мен ми излезе 18-ти януари, както си мислех може и да стигна водолея  Wink

mrm аз отвреме на време се шашкам, ама при мен се случва вечер като се стъмни, а и мъжът работи далеч и не си е постоянно в къщи. Иначе си свиркам, дори съм си приготвила един диск, ако получа през нощта контракции или ми изтекат водите, а съм самичка да си го надуя яко да се поуспокоя, докато примерно мъж ми си дойде  Joy Joy Joy

# 70
Честит голям юнак на Сакси  Grinning

Ноеми, та ние забременяването го планирахме според ски-сезона  Joy Само дето закъсняхме с 2 месеца, ама пак ще успея!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green МиииМееее, много яко!
(ММ го планираше да е 2010 фискална година, аз го планирах да е Скорпион с рез. вариант Стрелец, само дето закъсняхме с 2 мес и успях да го докарам само до рогато като майка му! поне 2-ри Водолей ми се размина, че това нямаше да преживея)

Чери, много се радвам за Бела! Мнооого! Дано и кърменето потръгне като я нагушиш!  Heart Eyes

# 71
Simple Smile браво на вас - за енергията, ентусиазма и т.н.; аз пък изобщо не възнамерявам да връщам 'форма' по някакви хиперактивни начини. коремът, който май единствен ми порасна (http://s192.photobucket.com/albums/z258/rolla-careener/Xmas%2020 … rent=P1010079.jpg), ще стягам с писане с крака във въздуха, както май ви и забавлявах преди време тук във форума, с кърмене (надявам се) и бясно навъртане на километраж покрай грижи с моя tween и малката (живот и здраве).

mrm, и аз се шашкам доста последните дни; просто бях забравила от първото раждане, а отскоро взех да си припомням и ...хмх, бррр.

и аз да се разпиша за термина по ПРМ - аз пък съм с дълъг цикъл (32 дни минимум), но имах missed в 7-ма г.с. 4 месеца преди това забременяване, а нали след аборт (май) се нормализира цикълът, та си нямам идея нормално дълъг ли да залагам в онлайн калкулаторите, или присъщия си по-дълъг. затова направих същия номер - според датата на зачеване, и заради това си мисля, че може би пак ще преносвам. ама да видим. засега нищо, йок, нц.

# 72
Mr. Green Mr. Green Mr. Green МиииМееее, много яко!
(ММ го планираше да е 2010 фискална година, аз го планирах да е Скорпион с рез. вариант Стрелец, само дето закъсняхме с 2 мес и успях да го докарам само до рогато като майка му! поне 2-ри Водолей ми се размина, че това нямаше да преживея)

Чери, много се радвам за Бела! Мнооого! Дано и кърменето потръгне като я нагушиш!  Heart Eyes

Агентче, и аз това се моля, да ми/ни се размине втори водолей (при това женски) вкъщи, ама знае ли човек, не смея да се обзалагам. Simple Smile

# 73
  • ул. "Мечтание"
Само аз ли се натискам за Водолей?  Rolling Eyes

# 74
 Heart Eyes
Честито на новите майчета!

Общи условия

Активация на акаунт