Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
-
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
-
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
-
Какви изследвания се правят по време на 36-та седмица от бременността?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са методите за определяне на термина на бременността?

, ама сега ще се стегна да оправя малко в къщи и да сготвя, че довечера ще имаме гости.

... няма никакво намерение да гладя, независимо от коя страна
Досега не съм намерила нито една сериозна (за мен) причина да го правя. Не страдам от излишък на време 
(
)
Е, трябва да отбележа, че майка ми има стрии на същите места, на които и на мен ми се появиха.
Но съм много доволна, че успях да се договоря с доки да не ме режат на 7-ми,ако не съм родила до тогава
Разбрахме се ,че на 6-ти ще се гледаме на ехографа и тогава ще решим колко точно още може да изчакаме и в най-лошия случай, ако все пак на 7-ми преценят ,че трябва да раждам, ще пробваме първо със системи
Абе.... много съм доволна общо взето! Иначе малкото инато човече ме спуква от ритане ,а винаги като легна на кушетката на записа и тя заспива
Направо е страшна работа 
но все пак....