Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
-
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
-
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
-
Какви изследвания се правят по време на 36-та седмица от бременността?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са методите за определяне на термина на бременността?
.

и аз искам да раждам,ама не зависи от мен!!! С тея въпроси "Айде бе к'во стана , кога ще раждаш?" направо ме изваждат от кожата ми. Първо спрях да вдигам,ама не става .... звънят по няколко пъти,а след това и на мъжлето, та и той милия само ги реже - "Добре сме, разхождаме се, пием кафета и НЕ ЧАКАМЕ бебе"
Много ми е сладък душичката
Стискам палци да е скоро.
все едно магазини след моето разждане няма да има... то вярно, че подсъзнателно пренареждаме приоритетите, ама си е направо смешно да си купиш 5 кила мазила за коса...
та се отказах.Дано Ива да е добре,аз също знам за фалшив запек,но е редно поне да опипа коремчето педиатъра за да разбере състоянието на червата.