"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 612
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград

# 286
Ванчеееее ще те целувам и прегръщам докато припаднеш   bouquet и за снимки и за серийката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
Привет на който е в темата!

Днес филмчето ми липсва. Много кратки и орязани ни пускат и без друго епизодите, а събота и неделя по телевизиите само глупотевини. Peace

# 288
Привет на който е в темата!

Днес филмчето ми липсва. Много кратки и орязани ни пускат и без друго епизодите, а събота и неделя по телевизиите само глупотевини. Peace
така е и за това  като имам време за гледане си пускам компютъра,то по таз телевизия нищо не дават

# 289
  • Разград
Вече не е много актуален колажа, но е сътворен от фенове.

# 290
много е хубав Hug

# 291
нищо не казваш Ванче, как изкара именния ден Thinking
какво ще кажеш за последната серийка

# 292
  • Разград
нищо не казваш Ванче, как изкара именния ден Thinking
какво ще кажеш за последната серийка
Празниците си изкарах добре, цял ден в службата гости едни идват други си отиват. Телефоните не спират да звънят -станах разногледа, да се чудя от кои по-напред да говоря или на гостите да обърна внимание. Вечерта в къщи ситуацията долу горе се повтори. Дойдоха снахата и брат ми с племенниците през това се звъни на вратата комшийките идват и те да ме поздравят и така до към 21 часа че след това вече успях да обърна внимание и на децата. Тя голямата/7 год./ иска да играе на компа, а не смея и да я оставя сама. Проблема е с малката/ 3 год./ която и тя иска на компа и добре, че още се лъже. Имам една стара клавиатура и я давам на нея и тя там чатка и се кефи. Докато накрая заспаха че успяхме да си поговорим на спакойствие.
И така си изкарах празниците.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 20:28 от vania_e

# 293
  • Пловдив
Ванче,супер си си изкарала,сигурно си нямала търпение да си легнеш LaughingШегувам се,мила  bouquetнаистина вярвам че си прекарала чудесно!!!!!Тази вечер нещо много тихо в темичката newsm78героите трябва да са уморени!!!

# 294
Ееее тука съм изкажете се за последната серийка и вие че да че да ги пообсъдим малко smile3521

# 295
ми виждам че добре си изкарала, където има деца неможе да се скучае у нас постоянно е така ще се изтрепем за компютрите

# 296
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хелоооууу къзлар! Hug Hug Hug Hug
Ей, ме на и мене у кючека, ама е късно да си раздадем чичека. Joy Joy Joy
На линия съм, някой ако иска да почешеме клавиатурите. Peace

# 297
  • Разград

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 00:39 от vania_e

# 298
  • Разград

# 299
  • Пловдив
Добро утро HugТази сутрин съм най-ранобудна и ме е напънало да сервирам EmbarassedХайде буйрум,да започнем седмицата с усмивка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт