"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 524
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
много бързо говорят в този филм аз знам 5 думи и тях немога да разбера като ги казват,като гледах липите като че ли по им разбирах

# 316
тука съм и чакам да почне серийката atwork

# 317
  • София
тука съм и чакам да почне серийката atwork
и аз така вече съм на линия  Popcorn atwork beer2 cheers

# 318
Много се радвам, че ще си побъбрим. През уикенда ми е тъпо без филмчето и без вас!
Само е кофти, че е по-малко от час. Тук съм и не мърдам!
 Hug

# 319
  • София
Много се радвам, че ще си побъбрим. През уикенда ми е тъпо без филмчето и без вас!
Само е кофти, че е по-малко от час. Тук съм и не мърдам!
 Hug
имам чувството че с всяка серия става все по къс епизода или само на мен така ми се струва
докато почне и вече е свършил  newsm78  bouquet  bouquet

# 320
Хандан ще я удуша smile3515

# 321
Ах, колко е гаден тоя Джем! Тая Ханданка,  ей сега я убих! никаква гордост и акъл! Тъпа гъска! #2gunfire

# 322
  • София
абе май ще и дойде акъла .Немогла да стоя на онова място тъпа крава hahaha hahaha hahaha Joy Joy #2gunfire

# 323
абе май ще и дойде акъла .Немогла да стоя на онова място тъпа крава hahaha hahaha hahaha Joy Joy #2gunfire

Да се домъкне  в панелка, тогава! Joy Joy Joy
Още малко и ще му целува з-----а на оня психопат!

# 324
  • София

Да се домъкне  в панелка, тогава! Joy Joy Joy
Още малко и ще му целува з-----а на оня психопат!
ами като гледам са си лика прилика и двамата не са наред с главата  hahaha hahaha Joy Joy и аз бих  я поканила в моята панелка патка заспала hahaha

# 325
Брей мюжгян и тя за трепане #Cussing out

# 326
Я. Юмер какъв мъжага бил hahaha hahaha hahaha! Да не повярваш, че му се опъна на Джем!

# 327
# 328
  • София
Я. Юмер какъв мъжага бил hahaha hahaha hahaha! Да не повярваш, че му се опъна на Джем!
Този път му се изкефих на макс евала ,ей той бил мъжкар бре hahaha hahaha hahaha

# 329

Сякаш е от Бъкингам, а не от същия квартал. Голяма превземка.

Общи условия

Активация на акаунт