"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 494
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро момичета Hug Hug Hug тази сутрин кафето е от мен Coffee да ви  е сладко   bouquet

# 346
Брях, снощи е имало купон, а аз съм изтървала.
Ванчееее мерсаж за любимата ми снимка, ей ся ще си я турна пак за аватарче, немога без него бреееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм с рядката болест та снощи пазих леглото , май и днес ще е така, ако ме остави малкия, затова не ви правих къмпани, ама дано довечера съм по добре да си сойлеме, както казва Зизу newsm78 всъщност, тя къде е била снощи?

# 347
Добро утро и от мен  Hug Еййй какво хубаво кафенце сте спретнали   bouquet аз малко се позагубих..ама полежах в болница събота и неделя и сега съм на линия  Hug

# 348
Добро утро и от мен  Hug Еййй какво хубаво кафенце сте спретнали   bouquet аз малко се позагубих..ама полежах в болница събота и неделя и сега съм на линия  Hug
Злате пажелавам ти бързо да оздравяваш newsm10

# 349
мерси Галка то мойто не е баш болест..ми от тъпи доктори  #2gunfire легнах под ножа за тоя дето клати дърветата  #Cussing out диганоза "извън маточна бременност" а се оказа че съм направила спонтанен аборт  #2gunfire #2gunfire за три дни изживях такъв ужас,че не го пожелавам даже и на Хандан  Sick хихии

# 350
Злати, прегръщам те , бързо да се съвземеш и дано не са те резнали или го направиха?

# 351
Резнаха ме,те така разбраха...абе мани ужас беше,добре че попаднах на добър екип ooooh! мен в 1 АГ ме объркаха и аз се изписах от там и отидох в Шейново и там ме отвориха и разбраха че тоя от 1 АГ ми е объркал диагнозата и демек за нищо ме отвориха  #2gunfire

# 352
Резнаха ме,те така разбраха...абе мани ужас беше,добре че попаднах на добър екип ooooh! мен в 1 АГ ме объркаха и аз се изписах от там и отидох в Шейново и там ме отвориха и разбраха че тоя от 1 АГ ми е объркал диагнозата и демек за нищо ме отвориха  #2gunfire
Повечето доктори са големи некадърници то кви доктори те са бизнесмени само за пари гаворят

# 353
точно Бизнесмени...както и да е Hug важното е че всичко мина..

# 354
  • Пловдив
Мараба компанията HugЗлатце,миличка,много съжалявам за случилото ти се SadАбсолютни  кретени са тия доктори,само в ръцете те гледат и всичко претупват.Надявам се да не са ти причинили по-голям проблем,бързо оздравявай  bouquetВидях че сте писали за Песента.И аз бях започнала да го гледам и като спряха да превеждат попитах едното  от момичетата,каза ми че Севи(момичето,което превежда филма)има здравословен проблем и не се знае кога ще продължи с превода.

# 355
кой играе в този филм Песента ?

# 356
Мараба компанията HugЗлатце,миличка,много съжалявам за случилото ти се SadАбсолютни  кретени са тия доктори,само в ръцете те гледат и всичко претупват.Надявам се да не са ти причинили по-голям проблем,бързо оздравявай  bouquetВидях че сте писали за Песента.И аз бях започнала да го гледам и като спряха да превеждат попитах едното  от момичетата,каза ми че Севи(момичето,което превежда филма)има здравословен проблем и не се знае кога ще продължи с превода.

благодаря ти миличка  Hug

# 357
кой играе в този филм Песента ?
Бюлент Инал и Бергюзар Корел аз лично много се зарибих

# 358
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар! Hug Hug Hug Hug
Ей, най-сетне успех да дофтасам на мегдана. Joy
Сега ще ида да прочета размислите и страстите от снощи и ще се изходя компИтентно по случая. Peace
Златце, бичмиш олсун (май така беше... Rolling Eyes), не се нерви...спучват се и такива неща в живота. Важното е да се оправиш, младо си, готино си...всичко ще се оправи. Hug  bouquet

# 359
Мараба Зизанке  Hug ще се оправи бе много ясно няма къде да ходи,лошо че втори път се случва така..ама аз не губя надежда де  Praynig ще си имаме и ние някое пухкавелче рано или късно  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт