"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 148
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
абе тя там не прави кой знае каква игра че да не се обръща внимание на другите , Неджип е също интересен герой снощи кви ги накъдри......

# 691
  • Пловдив
Вие как предлагате,да се включим към тях или да помолим Зизу да ни направи наша тема,нещо от сорта на Бюлент и новата му роля newsm78Ако се включим към тях мисля че ще се промени изцяло стила ни на дискусии Naughtyа на мен много като че ли не ми се ще,тук си изградихме наше кътче с хумор,закачки,одите на Зизу!!!!Ама ще направим както решите,аз съм с вас Hug

# 692
аз съм за отделна тема  smile3521 newsm10

# 693
Аз цял ден гледам филми с мъжо  Laughing
а утре едва ще изчкам да стане 22.00 ч. че да гледкам...нямам търпение,много съм зарибена  Embarassed
дано след него пуснат някой готин сериал..да не е някоя тъпня
Айде цялата компания избираме общ филм и се местим там да не се разделяме, като свършат липичките.

ти кой филм предлагаш

http://www.imdb.com/title/tt1244754/
този е много готин
Благодаря ти много, че предложи този филм - дръпнах го и го изгледах, супер стойностен Peace
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Момичета, какво се кахърите дали да обсъждате песента или не и да искате от някого
позволение. Никой няма нищо против, предполагам най-малкото пък Зизу.
В стари теми за Липите сме обсъждали даже много турски филми, а доколкото съм чела
правилата на форума няма ограничение какво да се пише в дадена тема и да е само по тази тема.
Даже ще бъде по-интересно, ако се обсъждат и двата сериала, все пак това е проект на
Бюлент Инал, не само на Берг.

# 694
аз съм за отделна тема  smile3521 newsm10
Мисля, че с нова тема само за песента ще се обидят другите момичета,
защото такава тема вече има във форума, а и какъв е смисъла, като можете
да си пишете тук без да се дублират по 2 теми за един сериал.

П.П. Едно предложение за следващата ни тема, която като гледам страницата ще е скоро -
просто Зизу като я пуска може да разшири леко заглавието, примерно
"Под липите и Бюлент Инал в Безкрайна песен" или "Под липите и нови проекти на актьорите
от сериала", нещо такова...

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 23:12 от Fan

# 695
аз съм за отделна тема  smile3521 newsm10
да има такава тема ама там обсъждат Берг и Халит,много малко се пише за актьорите от филма

# 696
аз съм за отделна тема  smile3521 newsm10

Именно, точно това писах и аз одеве тази тема си продължава с лек намек , че и песента е в нея.
в ДРУГАТА ТЕМА  не харесват Бюлент и се коментират проекти на Берг и Халит, а тук ще се коментира кариерата и проектите на Бюлент.
Аз ако почна да пиша в другата тема ще настане патаклама.

# 697
                   Възмутена  съм  от  изказването  га  някой  момичета ,които  се  държат  много  

нагло  спрямо  СЕВИ  НИЛ.Вместо  да  и  благодарят  за  преводите на  филма  БП  ,за  труда,

който  полага ....Бива  ли  така. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 698
Нервакова и аз съм на същото мнение newsm10, а пък патакламата е сигурна

# 699
Мацки, вижте П.П в горния ми пост,в който добавих едно предложение за промяна
 или по-скоро допълнение на заглавието в следващата ни тема, като предполагам,
че това решение също би ни удовлетворило
.  Peace
Зизка ей сега ще се изходи компИтентно по въпроса, като свърши купона у тях Laughing

# 700

нагло  спрямо  СЕВИ  НИЛ.Вместо  да  и  благодарят  за  преводите на  филма  БП  ,за  труда,

Не съм влизала да чета тази тема, но ако наистина е така -
не им прави чест, изобщо дори!
Аз имам много хубави впечатления от Севи, изобщо никой преводач в никоя тема не
дължи на някого обяснения защо се е забавил/ предполагам, че евентуално има упреци за това/,
всичко е ПРО БОНО и е крайно време някои съфорумки да го проумея.

# 701
  • Пловдив

Извинявай, неразбрах за кои момичета става въпрос newsm78Някой от нашата тема ли визираш?Аз лично съм безкрайно благодарна за безкористния труд на Севи  newsm51,както и на Ира и другите момичета които превеждат Пленителката newsm51Това е нещо, което те вършат абсолютно на добра воля и трябва да си пълен глупак за да не го оцениш(извинявам се за грубостта,но наистина го мисля)

# 702
Moмичета, в късна доба рекох да ви прочета, че чак сега се добрах до компа. Поразена съм от съществуващата телепатия- днеска на няколко пъти си мислех колко хубаво е да останем заедно след като свърши сериала.
Харесва ми как си дискутираме и не се караме за нищо. Дано някой друг сериал ни събере пак!

bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам на мъжа на Зизу да е жив и здрав и да я обсипва с любов !

# 703
  • Пловдив
Добро утро HugВъх,че съм ранобудна,сън не ме хваща да ви сервирам кафенцето Embarassed  bouquet

Успешна седмица на всички!!!  love001

# 704
Добро утро и от мен  Hug Heart Eyes мерси за кафето

Общи условия

Активация на акаунт