Отговори
# 135
Лелеее толкова съм поласкана!Заляхте ме със суперлативи.  bouquet
Монииии аз съм доволна и на татко си да прилича.Вероника е негово копие.Ето виж http://img812.imageshack.us/f/img3763copy3.jpg/  Heart Eyes

Охоо,какво хубаво тати...Не трябваше да го показваш,сега има вероятност да си останеш без него,като нищо ще ти го отмъкнем,хаха Laughing

# 136
Ахахахаха Joy Ей ,сега гледам в лентичката ми Калинчето как ти се заканва с юмруци  Mr. Green

# 137
  • Варна
Благодаря за мненията. Паола, Паулина,Патрисия и т.н нещо не ми се връзват с фамилията,искам да е по БГ. Пламена  не ми допада. Полина ми харесва, но асоциациата ми ще бъде с папагалчето Поли:) Въпреки,че е сладко.
Ей мацки не се сещам коя питаше, за женско име с Г, но се сетих за Галина /на галено Галя/ и даже и имен ден си има на 10 март - мчци Кодрат и Галина. Габриела /на галено Габи/ също е хубаво.
Аз съм Галина, и празнувам и на 10 март и 6 май:) Но не е хубаво да се празнува на Мъченици,така ми бяха казали в една църква.

# 138
АААААААААААА, Петя, да си ги нямаме такива. Не стига, че мъж не съм помирисвала на голо от 6 месеца, не стига, че и в близко време няма да ме огрее, а сега и още повече ми се разлупа сърцето.
А я да питам в нашия форум ли е мамчето, дето го даваха по Битиви във връзка с новото майчинство?

# 139
Здравейте ,  аз нямам с какво да се похваля Пак, връщам се от озъбен лекар и така се надявах да не ходя повече- но уви,ще си ходя. Заминаха ми паричките за легло на бебче:)

Гале, защо така бе, какво стана пак с тия твоите доктори?

Грета ми харесва Simple Smile за момиче с Г.

# 140
Ахахахаха Joy Ей ,сега гледам в лентичката ми Калинчето как ти се заканва с юмруци  Mr. Green

Хахаха,ти от сега ли я учиш да се бие,тц тц,не те е срам...

# 141
  • Сопот, Пловдив
babybu , Виктория е много красиво име и аз много го харесвам, и е интернационално. Стефани не ми харесва толкова, не знам, може би си правя асоциации с разни телевизионни героини или просто не ми звучи добре. А Белослава е прекрасно, но наистина в съчитание с твоето име идва малко в повече. Моята сестра например (хм, днес два пъти я споменавам  Thinking ) се казва Борислава, а приятеля й Белослав, ако имат дете ще е с буквата П и много харесват Преслав и Преслава, но се отказаха от тези имена, именно защото стават много окончания "слав" в една къща  Laughing.

# 142
Хахаха,ти от сега ли я учиш да се бие,тц тц,не те е срам...

Ох ,леле ,оспамихме темата с тебе  Joy

Маминка ще те лекувам ве скъпа doctor нали съм тясно профилирана в това  Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 15:08 от petia47

# 143
Ох ,леле ,оспамихме темата с тебе  Joy

Емиииии...няма лошо Mr. Green

И като стана въпрос за мъже сега аз еднин сериозен въпрос да задам...Вие откакто сте бременни...не сте ли по-чувствителни,смисъл...Аз например се възбуждам от много малко,ММ само да ме докосне и свършвам Blush Ама сега като го няма...Нощеска такъв сън сънувах,че чак се събудих,за малко да ме докара до оргазам...и това само от сън,божееее Stop

# 144
  • София
Djulia аз също се отоплявам само на климатик и на времето с моята дъщеря пак бях на климатик въпреки, че е родена декември, мисля, че няма да имам проблеми и сега, още повече, че след като родиме чак след няколко месеца ще ни трябват пак климатици за отопление.
sosmy да ти е жив и здрав рожденника, много да се обичате и да те радва всеки ден.

# 145
Мониии,остави се,той като е на работа сънувам,че се целуваме страстно ,като в пубертетските години,и о срамота,събуждам се подмокрена  Laughing
Ако не ни набият нас двете явно няма да се спрем!

# 146
  • Варна
mishelaa и аз незнам какво стана. Бях горда,че нямам проблеми поне със зъбите-ама нъцки-имала съм,без да знам. И сега ме сурвакват за ЧНГ  Mr. Green
sosmy да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша.
Аз-непросветеното девойче-да питам малко лаишки въпрос, относно поста ти- как така без белъо в болницата, пък лигнин да носиш...нещо не разбрах. Днес се замислих,че май скоро трябва да говоря с Александров дали ще се съгласи да ме оперира, или ще си търся друг.
Петя мъжът ти не е просто симпатичен или чаровен, направо си е перфектен. Заслужава те Party
Колкото и да ми е криво, ММ ме отрязва за секс. Последния път се разплаках-незнайно защо, глупави емоции-да не сме направили нещо на бебето- и явно го е приел по-навътре, и преди ден-два ме отряза.
Сега мисля как да си поискам пак Mr. Green Но сънищата ги имам...верно като пубери.

А-белят ми се гърдите и зърната,много нелицеприятно. А уж мажа.

# 147
Мониии,остави се,той като е на работа сънувам,че се целуваме страстно ,като в пубертетските години,и о срамота,събуждам се подмокрена  Laughing
Ако не ни набият нас двете явно няма да се спрем!

Хаха,поне като го няма,на сън да правя разни работи викаш,а? Mr. Green
Явно доста по-чувствителни сме си станали....
Ама кой ще ни бие,бе...Тя Калинчето теб ще те защитава поне,ами аз...Моя маймун само къчове раздава Rolling Eyes

# 148
Аз като малоумните щях да ви пиша, че ние с ММ се женихме на 04.04 и ако бебо не остиска може и на годишнината да родя както се пада и понеделник(зареди плановото секцио). А ако остискаме съм си харесала датите 5 и 6 април, но не и 7 или 8 април, че тогава докторите ще са много весели.  newsm62 newsm62 newsm62

# 149
За много години на всички, много здраве, щастие, късмет, любов и здрави бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт