Отговори
# 330
Да Са Живи И Здрави Всички Празнуващи Днес! Да Носят С Гордост Имената Си!

# 331
Честит имен ден на всички именници и най- вече на малчуганите на нашите мами!

# 332
Честит имен ден на всички Ивановци, Иванки, Ивонки и всички, които празнуват.

На вас отичат ли ви краката. До снощи нямах такива проблеми, но като си видях краката (особено единия  Shocked) . Много са ми отекли... какво правите в такива случаи....?!?!

# 333
Честит имен ден на всички празнуващи, да са живи и здрави и много щастливи.                                   fishi_fishi тази количка, която си си избрала е много хубава и аз бих предпочела нея ,но ние нашата си я купихме с 25% отстъпка , когато м-н Хиполенд имаха рожден ден и нямаше голям избор, а и мъжо направо се беше влюбил в нея ,а аз бях с малко резерви но като цена ни излезе много изгодно.

# 334
Натали, направи малка проверка - при натиск с пръст върху отока дали се запълва бързо дупката. Ако е под минута, всичко е наред, просто вдигай по-често краката си нависоко.
Ако е по-дълго, непременно кажи на лекаря си и си провери албумина и кръвното.

Честито на всички именници!

# 335
Анда, бързо се запълва отока, но доста са ми надути глезените...ще кажа на доктора другата седмица (тогава съм на преглед), но все пак леко се стресирах  Shocked

# 336
  • София
Привет, момичета, днес бях на ЖК. Бебето тежи 888 гр и върви със седмица напред в развитието си. Отговоря на термин 15 април. Това било ‘съвсем прилично’ отклонение. Иначе на мен ми назначи ЕКГ заради сърцебиенето и ще ходя сега преди обяд пак до МД. Може да се наложи да пия магнезий заради схващанията и сърцебиенето, но това ще се прецени след ЕКГ-то.

Пиша го за тези от вас, които имат същите оплаквания. Доколкото разбрах недостигът на магнезий понякога се изразява и в схващания на подбедриците, каквито аз нямам за сега!

Natali, на мен ми отичат много и имам два крема за крака един на Чико и един който си купих от магазин DM и честно казано от втория съм по-доволна, а е 2-3 пъти по-евтин. Правя всичко възможно с вани и масажи, но пак се случва, по Коледа хапнах малко кисело зеле и 3 дена не спаднаха, така че на мен туршии и други такива много ми влияят.

mishelaa/sweet_monii , да са ви живи и здрави Иван и Ивон!!! Страхотни торти!!!

Fishi, този X-lander e просто страхотен!!!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 09:42 от ЕлБиЕн

# 337
blumence, коя ти е педиатърката? Трябва и по тази тема да се поровя вече сериозно...
11 ДКЦ - д-р Пианечка, работи заедно с д-р Бурова.
Честито на всички празнуващи днес! Здраве и наздраве!
За количките исках да кажа, че ние нашата сме я използвали около година, всички кошчета. След като дъщеря ни започна да ходи стабилно нямаше нужда, така че с гаранция от 2 години мисля, че ще ви свърши работа, такава, която сте избрали, а не такава, която да ви изкара вечно...ее, зависи от детето Simple Smile
Ох, че вкусни тортичкиии:))) На мен ми е толкова зле днес, че незнам как ще изкарам:( - писна ми от киселини и повръщанееееее.....Лягам си с малката вечер, че и тормозя татито и той с нас, и пак съм изморена след 3-4 ставания през ноща..а.а.а.а.а.аа.
Хубав и усмихнат ден на всички, Натали почивай с краката нависочко и не се стряскай, остави се да те глезят повечко:)

# 338
Натали, как ти е кръвното? Албумин можеш да си пуснеш и в кварталната поликлиника срещу заплащане, под 10 лева беше изследването.

# 339
Добро утро и от мен

delilah_qk, аз също ползвах Гиназол - еднократно за гъбички - Кандида Албиканс. Другата седмица ще видя какъв е резултата от контролната МБ

mishelaa,sweet_monii , да са ви живи и здрави малките именници! Честит имен ден и на всички празнуващи! Да си носите със здраве името!

Петя, благодаря за разяснението. Аз така или иначе от доста време съм си намислила да разуча Фотошоп, чувала съм, че не е лесно, но ще се поровя  Peace

И аз съм от първескините, така че и за мен е много полезно всичко, което обсъждате тук, благодаря ви  Hug Желая ви много слънчев и по-топъл ден  Hug

# 340
А това изследване за албумин на кръвта ли е или на урината. Питам, защото вчера си направих на урина и нямаше нищо. На кръвта преди месец правих...Кръвното ми е нисичко по принцип, около 90-100/60

ЕлБиЕн, как се казва този крем от ДМ-а?

# 341
Добро утро момичета,
Честито на всички именици,да сте живи и здрави.
fishi_fishi и ние си купихме количка на X-Lander и аз първоначално си харесах триколката която показваш,но в шоурума като ги пробвах четириколкото ми се видя по маневрена и взехме нея
http://www.novobebe.com/X-lander_XA_Energy-bg-856.html
Мъжа ми също много хареса количката,като той гледаше изработката  и остана много доволен,дано наистина се окаже добра покупка и да си я ползваме със здраве

# 342
  Здравейте! Минавам да ви почерпя за именния ми ден  Simple Smile

При шоколада размерът е без значение- винаги е приятно! Така че- наслаждавайте му се  Mr. Green
  Връщам се да ви чета!

# 343
  Честит имен ден на малката Ивон на Мони! Да ви е жива и здрава и най-послушната двойна кака  Tada
  И разбира се и Иван на Мишела- най-готиния малък батко!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:52 от Mama Ivy

# 344
  • Сопот, Пловдив
Честит Имен Ден на всички именнички и на тези, които си имат именници!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Mama Ivy , като опитна в това отношение да кажа, че легендите за "шоколада" са верни - размера обикновено е по-значителен.  Blush Laughing Laughing

Момичета, да ви питам, знам че е елементарен въпрос, ама нещо се обърках из мненията в интернет, а някоя от вас сигурно знае. Ако съм здравно осигурено, и ми се наложи да раждам със секцио, но не такова при спешност, при вече започнало раждане, а планирано, заради предварително установен проблем, заплаща ли се и скъпо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт