Отговори
# 345
Здравейте, милички и Честита Нова Година пожелавам ви едни прекрасни пухкави бебоци. Направо не смогвам да ви прочета. Домъчня ми за вас, но това пренасяне ми взе здравето.Слава богу че приключи и сега имам време за по-приятни занимания.

За Ла редут, можете да си изтеглите и тулбар за улеснение.Иначе - само от френският.

Ох да се оплача бях на консултация преди няколко дни и лекарят каза че може да сме болнички от диабет. Даде ми направление за изследване на кръвта, но ми каза да го ползвам след две седмици че сега било много рано и ще се побъркам докато разбера. Много ми е криво. Казаха ми че госппожицата вървяла по-голяма с 1 седмица Cryох

За течението и аз имам малко по-засилено, правих изследвания  на урина (за белтък и т.н)и ми излезнаха някакви бактерии, сега ще си правя микробиоогия, но ви съветвам периодично да си пускате такива изследвания, защото сега сме по-предразположени към развитието им.

# 346
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 347
Честито на всички именници

# 348
  • София
Здравейте, милички и Честита Нова Година пожелавам ви едни прекрасни пухкави бебоци. Направо не смогвам да ви прочета. Домъчня ми за вас, но това пренасяне ми взе здравето.Слава богу че приключи и сега имам време за по-приятни занимания.

За Ла редут, можете да си изтеглите и тулбар за улеснение.Иначе - само от френският.

Ох да се оплача бях на консултация преди няколко дни и лекарят каза че може да сме болнички от диабет. Даде ми направление за изследване на кръвта, но ми каза да го ползвам след две седмици че сега било много рано и ще се побъркам докато разбера. Много ми е криво. Казаха ми че госппожицата вървяла по-голяма с 1 седмица Cryох

За течението и аз имам малко по-засилено, правих изследвания  на урина (за белтък и т.н)и ми излезнаха някакви бактерии, сега ще си правя микробиоогия, но ви съветвам периодично да си пускате такива изследвания, защото сега сме по-предразположени към развитието им.

Споко, Мама_лиа, това че бебчето върви с 1 седмица по-голямо въобще не означава, че имате диабет. Как е възможно да има такива лекари, които така да стряскат бременните жени. Просто ум не ми го побира. Направи си изследване и дори ти да си развила т.нар. гестационен диабет /за което до тук май нямаш никакви симптоми/, това пак не означава, че бебето има такова нещо.

Уф, както съм яхнала метлата от сутринта, тоя твоя доктор ако ми се мерне ще го смачкам #Cussing out #2gunfire

Не се притеснявай миличка, това са предположения, които нямат никакво основание!

P.S. Честит имен ден на всички, които носят името на св. Йоан Кръстител. Нека по неговите молитви да сте живи и здрави и да се радвате на много щастлив живот!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:57 от Stacked

# 349

Здравейте момичета! Да ви почерпя за именния ми ден:

И да честитя и аз на всички именници, защото днес наистина са много.

Сутринта слушах по радиото, че миналата година има отлив от Ивановците и другите производни. Само Ваня все още си запазвало челни позиции сред имената  Embarassed.

# 350
Честито и от мен на всички именници,да са ви живи и здрави!!!  bigdance2

# 351
Честито и от мен на всички именници!
сега се вращам от ЖК взеха ми изследваня за гестрационнен диабет и урина заради многото околоплодни води,Чакам резултатите след 1 часа,бебо сега варви не с 2 а с цели3 седмици по голям Shocked.За първи път записваха тоновет на бебо и голямо гонене падна много енергичен и постоянно се изместваше ,чак ми стана неудобно по едно време от сестрата защото я измачихме Embarassed ,но повече ме притесни това че доки каза че имам завишена чувствителност на матката с постоянни контракции аз пак не усещам нищо,но ми увеличи магнезиа и от другата седмица всеки ден на запис на тоноветве Sad
Оххх дано да отминат

# 352
Честит имен ден на всички именници! Hug

# 353
  • Червено знаме 11:)
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШИТЕ МАЛКИ СЛАДУРИ ИВАН И ИВОН.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО С МНОГО ЛУДОРИИ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ!!!  Gift newsm38  ura  bigdance2 newsm18 Tada
И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА НАШИТЕ МАМЧЕТА ИМЕННИЧКИ,И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! smile3525

# 354
Явно всички нас ни стряскат за диабета... На мен пък околоплодните води ми били повече и се наложи да направя обременяването с глюкоза / от тогава ненавиждам сладкото  #2gunfire/. Отрицателен, разбира се! Просто ген - едни са с повечко води, при други бебоците големи.

# 355
Честито на малките именници ,Ивон  и Иван да са ви живи и здрави .  bouquet
Честито и на всички останали   bouquet ,весело посрещане на празника  Hug.
Ох и на мен нещо не ми е добре ,почти само си почивам ,че да не стане някоя беля  Sad.

# 356
  • Червено знаме 11:)
Относно количките,и аз вече имам тази на X-lander,като на babybu,просто като я видяхме с ММ и си казахме че тя ще бъде.За Чиполиното,всеки казва че се разтраква и разскърцва много бързо.
Днес ми пристигнаха изследванията,хемоглобина ми е 119,супер засега.В урината имах бактерии,урати и т.н.т,но така е всеки път,доки каза че това е защото урината не е стерилна,а преди месец пуснах заради това стерилна и всичко беше ок,затова не се притеснявайте.

# 357
Stacked , благодаря ти миличка, наистина се надявам доктора да е прекалил с хипотезите. Ника_81 то и нашият татко е по-едричък и се надявам да се е метнала на него - както казваш - ген . Ей ще ни побъркат до края на бремеността.

А за бактериите - сега си пуснах 3 дневни стерилни изследвания и ще видим, дано да се окаже че предните пъти средата не е била стерилна.

vania_svet , да си ни жива и здрава, пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с парички и парички за всичко останало Wink

# 358
                                   Честит имен ден на всички празнуващи!

Мони,така си и мислех,но да попитам.Ще я направя аз  Wink
Делия не разбрах съвсем от думите ти,но ако си дала урината без да си направиш преди това тоалет и без да е средна струя е напълно възможно част от вагиналния секрет да е попаднал в урината.Иначе наистина е нормално да има до няколко бактерии в нея,но не са упоменали колко.най-добре дай още една ,рина.Задължително сутрешна(първата),след щателен тоалет и да е средна порция.
мама лия не се стряскай,че малката върви седмица по-голяма.Разлика от седмица-две е възможна от неправилно фиксиране на граници за измерване.Това е допустимата грешка.Освен това може да си била с по-ранна ову.Няма страшно.Леля ми се е родила 5100гр като първо дете,а баща ми 5400гр.Нито един от двамата не е бил с даибет.Всичко е било до ген.Така,че спокойно.
Роис,когато се налага секцио по медицински причини,било то и планово,ако е без избор на екип не се заплаща нищо.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:16 от petia47

# 359
Добро утро и от мен! Честит празник на Ваня, Мама Иви и двете съкровища Ивон и Иван. Да са много здрави и послушни. Ако следващото ми дете е мъжко ще се казва Иван, така че след 5години може да ми честитите и на мен  Laughing Laughing Laughing Освен това честит имен ден на всички други :*
Вчера бях за болничен и ми дадоха за 30 дни  newsm44 и днес естствено си отспах. Станах преди малко. Освен това доки каза, че е време пак да видим "дали мърда" Simple Smile Оказа се, че вече няма помен от уголемените бъбречни легенчета, че е малко над килце и най-вече, че се е обърнала госпожицата главично. Плацента и води в норма и т.н. Така че засега нормалното раждане е постижимо  Grinning
За изследванията на урина, на мен специално като видяха, че имам бактерии веднага ми казаха да си пусна стерилна урина (пробата се взема по определен начин) и тогава се оказа, че всичко е ок. Обикновеното изследване не дава инфо за вида на бактериите, а само дали се изолират такива.
Натали за отоците трябва да намалиш до минимум солта и вечер поне 15 минути лягаш и вдигаш краката на стената. http://www.novinar.net/news/zdrave-ototcite-po-vreme-na-bremenno … Mjk2NDsxMTU=.html Ето една статия.
Delilah, не е нормално да ти изписват лекарства "на око". Настоявай за изследване!
Аз отивам да купя храна на котката ми, че нещо много й засилих диетата Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт