Отговори
# 360
  • Бургас/Пз
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да им е живо и здраво името и с гордост и радост да си го носят!

Моят Калоян също празнува днес, затова ще ви почерпя с една тортичка собствено производство, да ви е сладко!

# 361
Ани честит ви празник!А тортата е прекрасна.Браво.
Чорле-Виктория сикрет   Mr. Green,честит ти болничен.сега ще си спинкаш до късно,а и ще пишеш повече.Липсва твоето присъствие и хумор.А за нормалното раждане хич не го мисли още.Има време.И голями бебета се раждат вагинално от първескиня.Моята Рони беше 3500гр и 51см,а я родих са 2ч и половина от първата контракция.Така,че спокойно.

# 362
  • Бургас/Пз
Даааа, подкрепям изцяло написаното от Петя. Моята щерка я родих 3800г , първо дете, нормално раждане, без никакви разкъсвания. Пусто да остане много е важно как се води самото раждане. И Калоян тръгна да се ражда и щеше да се роди нормално въпреки че беше 4200. Просто в последния момент се завъртя диването с раменете и лекарите не посмяха да рискуват!

# 363
Ани, да ти е жив и здрав Калоян! Тортата изглежда супер, кога сколаса бе момиче...
Ти как ще раждаш сега? Нормално или секцио? Колко време разлика има между 2-те раждания?

# 364
Момичета, днес се опитах, със сигурност за последен път, да се обезкосмявам с епилатора в къщи. Бая зор видях! А колко работи не можах да видя от корема Simple Smile

# 365
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте от мен и честит празник на всички именички и именници, ani_d - браво за тортата!    bouquet
Момичета, благодаря за коментарите ви по въпроса за бебешките препарати, и аз като първескиня съм неориентирана и имам много да чета, но ето че не стига времето само тук да изчета форума, а трябва вече лека полека да се почва с покупките и подготовката за бебето.

На мен този месец ще ми правят изследване за диабет, надявам се да не е гадно изследването и резултата да е отрицателен. Пазете се и дано няма вече болести в нашата група!
Весел празник на празнуващите довечера! Tada

# 366
Честит Имен Ден на нашите мами-именнички! Най-много позитивни мисли за Ивон, Иван и Калоян и щастливо детство им желая! Прегръдки за всички!  lovekiss     bigdance2

Много хубави нови предложения за заглавия! Гласувах за будуващите мами, защото снощи не можах да спя и падна голямо въртене и наместване! Но иначе сънувах плаж и море и пак осъмнахме в сняг  Laughing Това се случва за втори път - аз сънувам топло време, то си вали сняг навън хахаха

Моят мъж се оказа супер суеверен и не иска изобщо да коментира имена! Каза като се роди бебето тогава! Хахаха направо не повярвах на ушите си! Сега ще има да се убеждаваме няколко месеца, ама нали накрая мен ще ме питат в болницата  Joy Joy

Весел ден на всички! Аз излизам да се порадвам на снега и да си прибера един подарък от магазина - начален комплект памперси, кърпички и шапка! Обичам Англия и безплатните придобивки!  hahaha

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 14:18 от LadyDiDi

# 367
  • Бургас/Пз
Мерси момичета, тортичката не е от сега, но много си я харесвам и беше ужасно вкусна затова реших да ви почерпя с нея.

Мишела, за сега съм за нормално раждане. 2г и 8м ще е разликата между двете децата. Първото също ми е нормално, а второто по време на самото раждане се наложи секциото, в смисъл че пак не съм имала предварително мед.показания за секцио. За сега пак е така и ще си чакам да тръгне раждането, пък каквото сабя покаже!

Диди, на моя приятелка бебето 5 дни в болницата беше без име, докато се свържат с таткото , че той беше на рейс в морето, така че .... Имаш време да го убедиш!

# 368
Честит Имен Ден на всички именници!Да са живи и здрави преди всичко!!!  newsm51 Много е хубава тортата ,мерси ani_d, да ти е честит именника да е жив и здрав и много,много да те слушка и радва.  bouquet

# 369
  • Свиленград
Честит имен ден на всички именници.Почерпките изглеждат много съблазнително.
Ето и от мен да се почерпите че днес имам рожден ден.

# 370
Честит празник на всички именници! Бъдете живи и здрави и много, много усмихнати!

ani_d - тортата изглежда адски вкусна! Браво!

# 371
Чесит Рожден Ден vadada!Да си жива и здрава преди всичко!!!Лека бременност и живо и здраво бебче  newsm30 Весело изкарване на празника!!!

# 372
Пете, от твоята уста в божиите уши Simple Smile Хич ама хич не искам секцио. А и направих грешката да гледам видеозапис на операцията и .... заприлича ми на липосукция  Sick
ЧРД и на Вадада! Само хубави моменти занапред!
Сега бях на разходка из улиците на Х.Димитър и стигнах до извода,че не ми трябва количка. Мисля, че един луноход ще ми свърши работа. Ако имате идеи за по-евтини варианти - отворена съм за предложения. Ако marmaladd иска, можем да се комбинираме и да си го менкаме през ден  Joy 
А тази торта, ако ми падне ....   smile3508

# 373
Честит Имен Ден на всички празнуващи и Рожден Ден на vadada...най вече пожелавам здраве, другото ще се постигне с повече усилия!

Аз най - после ви изчетох -  за 2 дни!
Ама сега се оказа, че трябва да пътувам до София в понеделник за да се опитам да се освободя от някои изпити, които вече съм имала през бакалавърската степен.
Дано поне да ми ги признаят, че няма само да се разхождам...не съм и малка вече Simple Smile

Обсъждали сте толкова много неща, че съвсем се оплетох... но най много ме запалихте с този Ларедут. Голяма съм мераклийка да се науча и аз да си поръчвам, ама тоя френски ми е като китайски. Вярно, че има и темичка с много точни разяснения, ама ще почна да се обучавам, след изпитите-т.е. февруари.

Интересното е, че вчера имах хрема, днес нямам... от време на време прокашлям по един път, явно за прочистване на гърлото, ... дано да се размина леко!

Ще хвърля по едно око във ФБ и почвам да уча, че времето ме притиска вече!

# 374
  • София
ani_d, да ти е жив и здрав Калоян и да е много щастлив!!! Браво за тортата!!!

Общи условия

Активация на акаунт