Отговори
# 375
Честито на всички именници днес ,да са ви живи и здрави.Честито и на рожденичката.
За препаратите да се включа със закъснение-тео бебе и персил сензитив имат алое,което може да направи проблем,но има един друг персил-по -голяма туба е и е без алое,а за свръх чувствителни деца има такъв тестват с някакви медицински показатели-даже снощи ги гледах.Сано максима също съм ползвала и съм много доволна.За бебчетата за къпане определено душ гел-аз лично ползвам в момента на пенатен ,лосиона също-те оправиха кожата на малката след един душ гел на Хип,който направо я направи като шкурка.В начаото съм ползвала бюбхен,но нещата много се промениха-доста ги поразвалиха-в БГ,имам предвид.Аз съм за банята всяка вечер,изгражда се режим,отпускащо е за бебето и определено не е необходимо всеки път да се ползва измиващо средство.Сапунът го отричам нацяло,защото цял ден стои отворен  не мисля,че е много хигиенично.
Имам и аз въпрос към Петя.Моят хемоглобин беше нисък 98,но лекарката не ми изписа нищо,каза,че желязото ми е високо.Дали може да коментираш това-малко ми е неясно,явно с хемоглобин се гледа не само желязната недостатъчност. Thinking.Тогава какви  следва.Поисках да ми пуснат кръв за антитела за рубеола и за нов хемоглобин-ниския резултат е от преди месец...отказа ми се.Следващия месец заедно с урината ,при стандартните изследвания  сме щели да го пуснем.Ама така ще е като ходя по ЗК. в частна клиника-не искат да пускат нищо излишно.Ако нямах и частен прием направо щях да се замисля сериозно за доверието към лекарите.И тази жена ще ме стимулира да раждам при нея-не знам как ще стане. Confused
Стига фермани ..лека вечер и весел празник.

# 376
chorlamata -  аз съм в кв.Витоша и при нас улиците ако изобщо има не са по-хубави, и аз в началото си мислих за луноход  newsm78 ама после търсих количка с големи надуваеми колела за да мога да минавам през неравностите без мозъка на бебка да стане на айрян,дано съм направила правилен избор
Vadada - честит рожден ден  party023

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 16:41 от babybu

# 377
Vadada честит рожден ден.Да си здрава ,много щастлива и обичана,а най-хубавия подарък да дойде чак през април-в двойна доза!
Erria нисък Нв при високо Fe обикновено означава липса на витамини отгрупа В.Има и някои видове анемии(хемолитична и таласемия) с такива резултати,които не вярвам ти да имаш .Най-вероятно е да е от бременността.Така,че попитай гинеколога си дали можеш да взимаш витамини В.Също така включи отново фолиевата киселина+много червено цвекло(в суров вид).И най-добре отиди при личния лекар да ти даде направление за хематолог-за твое успокоение.

# 378
  • Бургас/Пз
Много моля бургаските майчета да минат през тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.new#new , за да се уговорим окончателно за срещичката другата седмица!

# 379
По вчерашната тема за праховете и сапуните-тук.

# 380
  • София
Честито и от мен на всички именници!

chorlamata искам, искам  Laughing аз за това не се разхождам из квартала...много, много...но ще измислим всякакви варианти  Hug

# 381
И аз да се отчета от днешната консултация.Бебо вече е 1080 г Simple Smile.Докторката каза,че е с 2 седмици напред,това е добре ,но ако продължава така по-трудно щяло да бъде раждането.Но не се притеснявам за това.Сега ще си пускам за 3 път кръв и урина,но не съм сигурна ,че гинеколога от ЖК ще ми ги пусне по касата.Ако не мога да пробвам личния лекар.Иначе след като изчезнат резултатите,ще преценим дали да вземам вече желязо.Така също и секрет трябва да ми вземат.Рапорт даден! Hug

# 382
Браво Мони пак хубава темичка си ни пуснала,не мога да ви изчета и тук да пожелая на именниците днес да се живи и здрави и много щастливи.На Referimente и тук да я поздравя за голямото бебенце,нека все така расте.

# 383
  Честит рожден  ден на Вадада!!! Да си жива и здрава, щастлива и обичана жена!   bouquet
  Петя, много полезна статия, на мен лично ми беше любопитно, благодаря ти !

# 384
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници и тези,които имат празнуващи в семействата си!Бъдете здрави!

# 385
  • Свиленград
Благодаря момичета за хубавите пожелания.Тъкмо мислех че моят мъж ми е забравил рождения ден и той преди малко ме изненада.Сега отиваме да прибавя още едно кило към килограмите си.
Erria прочетох за хемоглобина ти. Моя беше 94  и ми изписаха инжекции В12, за десет дни от 500гами. Една седмица след като си сложих последната инжекция пак ми пуснаха изследване (моя лекар не ми е отказал, а мисля че и личния може да ти даде бележка за такова изследване) и тогава вече беше 118. Заедно с това пия и Феро-фолгамма.Не съм сигурна кое от двете е помогнало.

# 386
Относно поста на  Erria за хемоглобина.Днес на прегледа при гинеколога ми стана ясно,че аз при предните изследвания хемоглобина ми беше 109 .Това е било преди 2 м да речем.Тя ми каза,че ако започне да спада под 109 е добре да се приема желязо.Приема му не давало  странични ефекти.Дано съм била полезна.

# 387
Да честитя и аз на всички празнуващи ИМЕННИЦИ и РОЖДЕННИЦИ !Да са живи и здрави!
А за раждането ,нормалното ,момичета не се притеснявайте !Да родиш по нормален начин е много по-добре и за бебето и за вас!Сина ми първороден се роди нормално 4.300,е вярно имах няколко шева,но като гушнах бебето забравих за всичко!А дъщеричката ми се роди 4.200 без шевове и много по-бързо!Така че няма страшно!И бебчо за сега върви по-едричък и сигурно ще е като кака и батко!!! Laughing

# 388
           Честит рожден ден и от мен на Вадада да си жива и здрава и много щастлива.

# 389
Честит Имен ден на всички празнуващи и от мен! Да са Ви живи и здрави имената и Вие покрай тях и да ги носите със здраве, късмет и много положителни емоции! Наздраве!
Честит Рожден ден и на vadada! Много леко добременее и двойна радост през април  Hug
А сега да Ви споделя и моята чуденка от тези дни:
Момичета, при нас пък се очертава голяма драма с мястото за бебешкото легълце Sad От вчера мерим и чертаем с ММ и не можем да измислим къде да го сложим. Аз исках от тези големките с повавалник и шкафчета, но няма място дори за обикновено дървено такова и май ще трябва да направя гоооолям компромис и да вземем от кошарките! А и другата ни драма е къде да го сложим - в нашата стая или в съседната, че ММ е на график и с тези нощни смени и спане през деня не знам как ще я караме, ако тати трябва да спи, а Жорко не е на същото мнение. Дайте някакви съвети, че направо не знам......

Общи условия

Активация на акаунт