Отговори
# 390
Здравейте и от мен момичета!
Честит Имен ден на всички именници и Рожден Ден на Vadada с пожелания за здраве, щастие, любов и много сбъднати мечти. newsm67  smile3525  Gift
Малко се по-изгубих, заради кошмарен грип, от който не мога да се отърва вече повече от седмица (още се боря с хремата и кашлицата) и липсата на Интернет за известно време hit.
Новини за бебка нямам, на преглед съм на 14.01. и нямам търпение вече. Вече съм +15 и май скоро ще спра да се тегля. Много сладки коремчета...гуш на всички.
Много щях да пиша, но както често ми се случва напоследък, забравих какво.
Айде чао и до когато се сетя. Hug

# 391
Здравейтееее!
Честит рожден ден,Вадада!Да си жива и здрава,много-много щастлива,обичана и подкрепяна!През април ти пожелавам да гушнеш най-сладките ,пухкави и здрави момченца!

Ивенце,честит имен ден,миличка!Да си жива и здрава,много щастлива,усмихната,обичана и през април да си гушнеш най-сладкото,здраво и кротичко бебче!

Мишелка,честито ти християнче!Честит имен ден на Иван,да е жив и здрав,много щастлив,да има прекрасно,безгрижно детство и много да ви радва!

Ани,чудесна тортичка,браво!Честит имен ден на Калоян!Да ти е много здравичък,щастлив,усмихнат!Пожелавам му прекрасно детство с много игри и веселие!

Ние досега празнувахме именния ден на Ивон.Събрахме се с кръстниците и с няколко приятелски семейства с дечица.Децата направо полудяха,тичане,танци,игри...Голямо слушане на телевизия Планета падна,децата ми много обичат тая музика и понеже сега има някаква песен,която започва с Ей,не ги прави тия работи бе...или нещо такова...Ивон явно я научила и днес Бела направи беля,аз й се скарах,а Ивончето да ме защити и тя почва да се кара на бела и й казва "Ей,не ги прраи тия работи бе!" Joy Аз чак сега разбрах,че е от песен и днес ми стана толкова смешно,защото си мислех,че тя сама се е сетила за това,ма не е...

Охх,иначе да ви кажа,че ММ ми изпрати снимка на едно много хубаво креватче,хареса ми и ще го занесем при един дърводелец,който направи и леглото на Беа и Ивон,та да видим дали той ще може да го направи същото,или поне подобно,защото е хубаво,не заема много място,има доста чекмеджета,има си  и място за повивалника...Абе хубаво е,дано да стане....
Вети,миличка,много съжалявам,че си се разболяла,тия грипове са ужасни!Надявам се,че вече си добре и се възстановяваш!

# 392
момичета, може ли някой да ми каже как да се появя в априлски бебета ? новак съм  newsm78  Laughing термина ми е  20 април ! лека бременност на всички .

# 393
момичета, може ли някой да ми каже как да се появя в априлски бебета ? новак съм  newsm78  Laughing термина ми е  20 април ! лека бременност на всички .
Ами кажи ни,на колко си,това коя бременност ти е и от къде си,а ние ще те добавим на първа страничка!Ааа,и пола на бебчето,ако го знаете...

# 394
Moнии, както винаги се включваш точно на време Simple Smile
Моля, дай снимка на това легло, че да помогнеш и на други отчаяни бъдещи майчета като мен, дето не знаят как и къде ще си съберат бебешкото легълце  newsm78
хаха то даже и с рима се получи Simple Smile

# 395
  • Червено знаме 11:)
Vadada Честит рожден ден!!!Много здраве и късмет,и април най-голямото щастие на земята,да прегърнеш две прелестни същества!!!...Ааа,и да беше свирнала днес,щяхме да хапнем по една паста на Парапината за твое здраве Laughing smile3525
Бети оздравявай,верно се изгуби доста време.И аз съм 15+ кг,мислех че съм само аз с толкова много килца Embarassed
Добре дошла на новата мама,къде ходиш досега,ние откога си бременеем заедно,охоо Laughing

# 396
  • Червено знаме 11:)
e.damyanova и аз исках такова голямо легло със скрин отстрани,но няма място,та и аз ще заложа първоначално на тия подвижните кошари!!!

# 397
Ами кажи ни,на колко си,това коя бременност ти е и от къде си,а ние ще те добавим на първа страничка!Ааа,и пола на бебчето,ако го знаете...

На 30год. съм от Варна, първа бременност с момиченце  Simple Smile Благодаря

# 398
Честито на всички именници и от мен!
Вадада, честит рожден ден!

Пожелавам много здраве и само положителни емоции!
Едва сега успях да ви изчета, а само 2 дни ме нямаше  book . Но и на мен ще ми е от полза информацията за препаратите и захранването, че то от преди 17  години всичко се е променило и все едно че ще раждам за пръв път. newsm62
Стана въпрос за сърцебиенето. Аз също имам, кръвното ми е ниско, нормално си е 90/60, но пулсът ми е висок 120.  И аз се задъхвам от малко усилие, но се успокоявам, че е от бременноста и килограмите, може и от ЕГН -то  newsm62
По-нагоре имаше въпрос за албумчето, но макар и да четох внимателно, не видях отговор. Та да попитам и аз: ние можем ли да разглеждаме, в смисъл всеки ли може да получи парола, за да разглежда?

# 399
  • Пловдив
Честит рожден ден,Вадада! Весело изкарване от мен!!!    bouquet
Мишелка,честито ви християнче!  Hug
kuester - Гиназола само веднъж ли ти препоръчаха да го слагаш?! На мен ми каза първо два пъти, после за по-сигурно три, ама да взема и аз да пусна едни изследвания преди следващия прием  Thinking
Момичета, благодаря за споделеното относно бактериите в урината, особено на Петя! Много ме успокоявате в такива моменти, когато имам голяма чуденка относно някакъв проблем и не мога да се доверя на наблюдаващия ме, а знам че тук мога да споделя и все някой ще сподели нещо по подобен проблем. Hug
Реферименте - радвам се, че толкова добре е минал последния преглед , само така да продължава до финала, пък за трудното раждане на голямо бебче - и аз предния път чакам чаках голямо бебе, вървеше с оклово седмица и половина-две напред уж, а малкия се роди под 4килограма, общо взето средностатистически му бяха размерите, та това за меренето си оказва значение явно. Иначе аз съм била 4500гр и първо раждане за майка ми, нормално без усложнения, само с разкъсвания малко, така че не би трябвало да е кой-знае колко по-трудно раждането само заради това, не го мисли! За хемоглобина - бях 108, сега 109, а пия Ферофолгама почти два месеца вече  Rolling Eyes
Да си кажа за килограмите - както до скоро бях +7/8кг след вчерашния преглед се оказвам +11, май ще гоня 20те кг пак и тази бременост, пък си хапвам иначе - почнах да готвя по-редовно откакто малкия не е на кухня ( вече не ми се мръзне  и пързаля навън ) и това е резултата.

# 400
Елинце,ето това  е леглото
ММ каза,че долните шкафчета са мнооого дълбоки,стигат до другия край на леглото,отстрани зад мястото за повивалника,също имало 3 шкафчета,които били дълбочки също,но на снимката не се виждат...
Много ще се надявам да успее дърводелеца да направи ПОНЕ нещо подобно,като цветове съм се спряла на оранжево и кафяво,но утре ще отидем да говорим с него и ще видим...

# 401
Мони, много е хубаво легълцето и аз си бях харесала нещо подобно, обаче не ме устройват размерите  на готовите - 180- 190  дължина на 80 - 90 широчина  - няма място където да го съберем.. Това с какви размери е или по  - скоро с какви мислите да го правите?

# 402
# 403
Ели,не знам с какви размери е,а и на нас не ни пречи,понеже спалнята ни е мноого голяма и така или иначе половинат си стои празна...Щом бяхме събрали спалнята и 2 бебешки легла,смятай Laughing
Но аз си мисля,че ако си го направите при дърводелец легълцете,ще ви го направи с размери,каквито вие искате и ще ви излезе и по-евтино дори...

# 404
Монии, благодаря за вписването ми в албума априлски бебчета -6 точки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт