Отговори
# 585
  • Бургас/Пз
Мони, пази се! Hug Hug
Имаш ли инфо от Туинс мама, как са близначките?

Благовесна, стискам палци и чакам утре да се разпишеш!

# 586
  • София
blagovesna, във Фемина съм ходила три пъти при д-р Врагалева, много съм доволна от нея, преглежа дълго и внимателно и всичко обяснява. Цената е 70 лв. Но теб са те записали вече при друг лекар. Силно стискам палци всичко да е наред

# 587
Здравейте момичета групата във ФБ April 2011 Mommies ли е? Там ще ми е по-лесно да следя там съм по-редовна.

# 588
кажи как си ти във ФБ, ако мога ще те добавя

# 589
Честит Рожден Ден М.Мега!Да Си Жива И Здрава!Винаги Обичана!

# 590
blagovesna  Hugвсичко ще бъде наред .
и аз имам главоболие днес  Sick,момичета все по трудно ще ми става ,само да го родя Бебо сигурно няма да искам да виждам бременни  Heart Eyes
Ladu1 пази леглото мила  Praynig всичко да е наред и при теб ,за се беси вече свикнах да се чувствам зле Sick.
Моni и ти се пази контракции са и аз имам ,магнерича за сега ме спасява малко.

# 591
пратих ти покана, приеми я, защото иначе няма как да стане май. иначе видях, че имаме и общ приятел. светът е малък Simple Smile

# 592
Аз поканата ти я приех, но тя е за личния ти профил, а не за групата. Да и аз видях, всъщност ние се познаваме от кантората с теб.

# 593
Здравейте и от мен.

Честит рожден ден на m.mega. С пожелания за хубави емоции през цялата година   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!

От днес и мен ме пишете към мамите в болничен. Реших да спирам с работата не защото ми пречи, а защото влача една магистратура и мисля сега да се дипломирам. Прибрах се от доктора на обяд и цял след обяд ми е гузно за работата. Не мога да лъжа, а днес колегите ми се обаждат да ме питат как съм и ужас трябваше да ги лъжа че имам контракции /това е истина, но не са чести и съм само на магнезий засега/. То след като ни отрязаха Годишните бонуси /които аз толкова чаках заради ремонта на кухнята/ сигурно не трябва да съм толкова гузно, но уви.

Относно покупките - вече имам забрана да пазарувам до март месец. Не че съм купила много неща, но всички около мен мислят че е много рано. Мъжът иска да видим какво ще ни дадат първо и тогава да купим останалото. Мисля обаче до раждането да си имам всичко подредено, изпрано и чакащо най-сладкото бебче.

Стволови клетки за хора, които парите не ги притесняват, мисля че е задължително за се замразят. Но за хора кото мен, които трябва да ги вземат на заем тези пари ще пропуснем. Дано да не съжаляваме някой ден.

Коластра нямам и се надявам де не е задължително да потече преди раждането.
Линеа негра и аз имам и мойта е крива - много е смешно  Joy.

Днес беше ужасен ден с тази мъгла. Само за сън ставаше.

Хайде лека вечер момичета.

# 594
Здравейте мами,

току що се прибирам вкъщи с последните резултати от Микробиологията. След повече от месец лекуване на гъбички и бактерии, сега имам :
1. peptostreptococcus sp
2. candida albicanis  - умерено количество.

В сряда съм при док, и сигурно пак ще започне борба с гадинките. Някой от тези микроорганизми опасни ли са при бременност?  newsm78 Направо вече ми омръзна от тези течения и опитите за лечение , които все са безрезултатни Sad

Laughing Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 595
Здравейте мили мами,
Много хубава тема сте спретнали тук, пълна с полезна информация - поздравления за всички ви Simple Smile
Да се впиша и аз при вас - ние чакаме нашия малък разбойник някъде към 20 април Simple Smile За мен - от София, 31 г., първа бременност ми е.
Тук повече чета, отколкото пиша, защото си бях обещала, че "първо ще изчета всичко", а после ще пиша, но то това първото се оказа като да преплуваш океана! Simple Smile - та рекох все пак да се обадя, преди април да е връхлетял с пълна сила Simple Smile
Пожелавам на всички здраве и здрави бебета!

# 596
Здравейте, момичета!

Първо - ЧРД на рожденичката с най-хубави пожелания   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли и на новите мами, ще се подкрепяме до април (че и след това...)

Благородно завиждам на мамите в болничен. Моята шефка ме сюрприира, че няма да ми даде отпуск до майчинството (много работа имаме) и сега се чудя дали да си взема някой ден болничен. Притеснява ме да не стане така, че да не мога да се върна после на работа, много ще е гадно. То със сигурност ще има един излишен (назначават човек на моето място) и най-вероятно ще съм аз  Cry.... Но да сме живи и здрави, нещата ще се наредят... Heart Eyes

# 597
  • España (Плевен)
Момичета, Здравейте...  Peace 
Честит Рожден Ден, m.mega  Много късмет и прекрасни мигове.
Добре дошли на Новите мамчета  wavey Simple Smile  Simple Smile 
Да ви питам нещо, че се чудя  newsm78  След като определят една цена за раждане в болниците. Дали в Авис Медика - гр. Плевен има вероятност да е така? Тя е частна клиника. Май много ми се иска, а?  hahaha hahaha  И аз днес имах леки контракции. Но леки и поносими.
След малко ММ ще ходим до докторката да искаме бележка за представяне пред авиокомпанията, че съм бременна. След 8 дена летим. Много бързо мина това време. Ужас.  Sad Sad  Диди, ти представяш ли такава бележка като пътуваш. Нали по често си във въздуха.

# 598
  • Червено знаме 11:)
m.mega Честит рожден ден!!!Много здраве,и оше здраве,и напролет едно прекрасно пухкавко бебче!!! Hug
Сана Фейри,Seagul добре дошла!!!
мирта,Гале, и аз имам болки в срамната кост от 2 месеца,отначало бях много уплашено,но като прочетох че и други момичета имат същите се успокоих.
lady1 пази се,лягай и не мисли за  нищо друго!
Мони,и да лежиш.И децата са на градинка нали,почивай си.
Аз днес бях на ЖК,всичко е наред,обърнало се е с главата надолу,както трябва да бъде ако ще се ражда норманло,е ,аз няма да съм от тези късметлийки.Но преди няколко дни си го усетох бебо как се обърна Laughing

# 599
  • София
Здравейте коремчета  Hug
Да споделя, че моята бебка е доста активна. Имам чувството, че непрекъснато се върти, ту ме рита около пъпа, то ниско долу, ту отстрани. Новата любима игра(след скачането по пикочния мехур) й е скачане по матрака  Mr. Green Като се завъртя на една страна и почва да подскача, обърна ли се и тя  newsm32
Относно гъбичките моята докторка още в началото каза, че докато съм бременна няма как да се отърва от тях окончателно, защото не може да приемам медикаменти през устата. С глобулите само ги ограничаваме временно  cry
За моренце тая година даже не си и мечтаем  Sad Като си спомня каква влага беше миналата там не мисля че е за бебче на 5-6 месеца. Най-вероятно ще почиваме на планина с минерално басейнче, да е по-хладно  Flutter
п.п.Забравих да напиша, че линеа негра сега ми се появи, мислих, че ще се размина, но...
Коластра имам от няколко дни, но само от едната гърда .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 20:07 от @nni

Общи условия

Активация на акаунт