Отговори
# 180
Ооо,Нели,ето ти го моето шкембе,тъкмо от снощи

Хайде,аз също ставам,да вечеряме,да къпя диванетата и да ги слагам да спят,че утре ще ги водя на изследвания,та ще ставаме раничко...

# 181
  • Варна
 Ей затова ми беше питането, пак се "завърна" по повод поста наdelilah_qk . Лигнина нали е като парчета голяма салфетка, как без гащи и как си стои на местото този лигнин. Мишела я разбрах- маха гащите като идва доктора, ама ...
П.С-имам претенции да съм поне средно интелигентна, ама ...не ми се получава с гащите и лигнина:)

Мони, пу-пу, да продължава да расте

# 182
  Днес бях на работа, нямах компютър и като се прибрах... #Crazy 7 страници!
  Ама то с тези интересни теми, които сте започнали как няма да ги изпишете толкова страници. А и Мони се завърна с пълна сила обратно в нашите редици  Mr. Green
  Ох, чудя се откъде да започна, за толкова неща исках да си дам мнението... Май отзад-напред- Мони, много ме разсмя с твоя Бам-Бам, ама да ти кажа оригинала е вкъщи от две години и половина  Mr. Green От бебе му дай да блъска и да удря и досега любимата му играчка е един чук..., вече е натрапил хладилника от блъскане...  Laughing А бе, мъжка му работа... Та, беше на шест месеца като го кръстихме така  Grinning
  Ани и твоя малчо ме разби- Кума Лиса или Житената питка, хахаха! Подсети ме да питам моя син и той каза, че нашето бебе щяло да се казва Бебо, а той да му вика Бебооооо!  rotfImbo
  За без бельото след раждането- аз бях първите три дни без бельо и само с лигнин. Като свикнах как да ходя, че да не пада лигнина беше лесно. А и да исках не можех да си обуя гащи, защото бях като парцал първите три дни след секциото и за сгъване не можех и да си помисля  Naughty А после една сестра минаваше преди визитациите да ни предупреждава да сваляме гащите.
  Петя, страхотни колажи (или както там ги каза  Confused) И Вероника е голяма чаровница! А за таткото спор няма- хубавец е  Peace И аз се нареждам на опашката за колаж на бебето ни напролет  Mr. Green

# 183
браво Мони  пу пу ,да не ти е уруки .АБЕ АЗ МОЯ си го качих в АПРИЛКИ ,НО НА моя профил ,защо не мога направо тука . newsm78
ох ще помоля ММ .

# 184
  • Варна
Разбрах:)

# 185
  • sofia
Иви, Ани, вашите бъдещи батковци са малки и им е простено на предложенията за имена на бебетата. А моя дългуч е почти на 8 години и предложи да кръстим бебето Смилодон - никой нямало да разбере, че това е латинското име на съблезъб тигър. Crazy И тъй като е любител палеонтолог това е по-добро предложение отколкото името на някой динозавър. Joy

# 186
Еееей, момичета, сега се присетих и аз за моите сънища от предните дни!
Първият беше, че започва раждането и като започнаха тези ми ти контракции в чудо се видях. Направо усетих болката в съня си и си мислех "А аз какво се глася да раждам без обезболяващи"  Laughing
Така и не знам какво стана накрая - роди ли се или не, но снощи сънувах, че сме вкъщи и си говорим с ММ и в същото време наглеждам бебчо (беше момче, противно на това, което уж очаквам) и беше седнал! на едно високо столче без гръб - тотално несигурно се поклащаше, но аз не стоях до него да го пазя, а само го гледах от далеч. Лоша майка, какво да кажа!
Е, дано наистина сънищата да са обратни на реалността  Joy

# 187
# 188
ето ме Joy

# 189
Уоооооу, kroelahai!!! Ето това е корем!!! Бебчо има място за игра и спане определено  Laughing

# 190
kroelahai , това се казва корем!  Simple Smile А аз си мислех, че моя е голям... Но не виждам място за притеснение- големината на корема и много индивидуална, а в днешно време с ултразвуковото изследване могат да се видят евентуални проблеми, така че дерзай!

# 191
  • София
Ей момичета днес нямате изчитане  Hug
Пете мислих да пусна една снимка от морето на мъжа ти, ама размислих, че туко виж го подгонили  Mr. Green
Да питам тези които вече имат опит - гърдите ви кога спадат, след раждането или като престанете да кърмите. Нямам вече сутиени които да ми стават дори и горе-долу. Сега карам със спортни, но покрай намаленията се зачудих дали да не си взема "нормални" за пролетта и лятото  newsm78
Ей ... моя корем е точно на половина, тя и затова бебка е малка Simple Smile

# 192
  • Червено знаме 11:)
Ухааа,kroelahai,какво коремче само Hug Rolling EyesБебо има място да се вихри:)

# 193
Ето и един корем от мен

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 19:55 от Erria

# 194
Лелеее,Нели,какво коремче само,пупу!Бебо определено има място да се вихри на воля....Кой знае как ти тежи и колко ти е трудно с това тумбаче....

Ериа,твояна снимка нещо не я виждам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт