Отговори
# 240

Аз вече избрах имената - Дамян и Анастасия. Само ако има изненада ще съм малко затруднена.
Приятен ден на всички.

Simple Smile към името Дамян съм пристрастна - баща ми и големия ми син се казват така. Празнуват на 1 Юли - св. Дамян и Козма

Винаги аз съм избирала имената на децата. Никога не ги обсъждаме с ММ. Като родя, мъжа ми ми се обажда в болницата и пита как ще кръстим детето. И аз казвам - еди-как си и той се съгласява Simple Smile Няма такива консенсуси и пр...

# 241
Св. Козма и Дамян имат и още един имен ден - на 1 ноември Simple Smile

# 242
Добро утро, коремчета   bouquet

Честито на всички именници! Да са живи и здрави и много успехи да се нареждат до името им!

Аз се събудих рано и сега ми е едно кривоооо, добре че съм сама, иначе ще съм заядлива с всичко живо. Ние още не сме почнали с имената, ама и за никъде не бързаме. Само да не стане да го обсъждаме, когато бебето вече е факт, че предричам война, докато харесаме нещо  Laughing

Зачестеният пулс е факт, да не става дума и да изкача няколко стъпала и съм труп  #Crazy Иначе нямам оплаквания освен един седалищен нерв отвреме на време ми прави номера и се схваща. Доста е болезнено на моменти, особено като се понаведа малко. Вчера направо ми се искаше да крещя от болка - толкова рязка беше и то при елементарно раздвижване. Но ще се трае няма как...

Усмихнат ден на всички  Hug

# 243
Св. Козма и Дамян имат и още един имен ден - на 1 ноември Simple Smile

Да, права си, ние също празнуваме и двете дати, но наблягаме на 1 Юли, съчетано с Джулай морнинг и става..голямо напиване. Винаги сме на плажа, то детето милото вече сигурно е алкохолизирано от тези именни дни Simple Smile  Embarassed

# 244
Здравейте, коремчета, аз май живнах малко, че последните 2 дни бях толкова болна, че просто не е истина Sad
Може ли да Ви питам нещо - от известно време насам като си легна по гръб, усещам Жорко да ме подтитва много сериозно, което е сещата колко ме радва, но.......... тук идва и питанката - вижда се/усеща се е= едно равномерно потупване, движение като от удар на сърце, което е толкова силно, че чак ми подвига дрехата. Имате ли идея какво е това и възможно ли е да е неговия пулс, който да е толкова видим дори с просто око? Аз много се зачудих онзи ден? Страх  ме е да не са пак контракции или нещо друго от сорта  newsm78
Ще съм благодарна ако някой ми каже нещо повече.
Ние днес ще ходим на ЖК и после ще докладвам!
Хубав ден Ви желая!

АААААААА, Честит Имен ден на всички именяци!  bouquet

# 245
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ СЪС ЗДРАВЕ.разписвам се и аз за днес и се връщам да ви чета,че много сте изписали вчера.кажете ми как е "тензухени пелени" на англиѝски(на Вие сме с този език)за да поръчаме.
Защо не си купиш от тук, или някой роднина да изпрати, със сигурност ще ти е по евтино. Аз ги гледах тук http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=177 и ми се вижда евтино,има и бархетни. Пък може и да доставят до CY.

Редактирам, тук май е по евтино http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=175

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:35 от Mwpo

# 246
  • Варна
Trufel, вчера гледах Ла редут-а и дрешките които ти си взела са точно тези, които и на мен ми харесаха  Laughing Laughing Laughing.
newsm10

Нямам търпение вече да идва време да се подготвят за бебо prostor, засега са скрити в скрина, ама ги вадя час по час - веднага ми се лепва една усмивка на лицето, големи вълнения, значи отсега още!  preggo

# 247
  • Червено знаме 11:)
Честит имен ден на празнуващите,в това число и нашето бебче Божидар!Пожелавам му да се роди живо и здраво дете,и след някоя годинка да скача за кръста:)
Сърцебиене имам и аз,особено като кача четири етажа стълби... Rolling Eyes

# 248
  • Червено знаме 11:)
Днес влизам в 7ми месец Grinning

# 249
  • España (Плевен)
Здравейте на всички..   Hug
Честит Празник на всички празнуващи. Здраве и късмет през Новата Година.
Да ви кажа аз нямам така забележимо сърцебиене, но пък много се задъхвам. Нямам достатъчно въздух..  hahaha Оплаквам се и от кръст. Така жестоко ме наболява някой път.  ooooh!  Rois и на мен много пъти ми се е случвало да ме прережда възрастен. Нямат малко срама. Мислят си, че те са с предимство и бързат колкото могат. Mwpo тава за сериалчето беше страхотно изказване..  hahaha hahaha  vadada страхотен избор си направила на имената. Харесват ми.  Peace  И аз да ви покажа моето коремче от сутринта,/прясно-прясно/  Mr. Green

Лек ден от мен..   Nature Sun With Face

# 250
И ние сме си избрали имена за нашите юнаци Иван и Спас .Ще ги кръстим на двете баби да се радват Grinning.За момиче много ми харесват Виктория и София,но така ще се казват следващият път.
Аз също имам учестен пулс особено като изкача няколко стълби.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 17:35 от asq81

# 251
  • Свиленград
mishelaa не знаех че и Дамян има имен ден.Това беше единственото което ме притесняваше, че едното ще си има имен ден, а другото не. Сега вече съм спокойна и двечките ще имат имен ден.

# 252
  • Варна
Trufel нещата ви са страхотни. Искам и аз да не гледам вече само неутралните,кога ли ще си знам пола на детето...
Djulia честито порастване, К А Т И-хубаво коремче. Вие кога се прибирате??
Благородно завиждам на всички за имената,аз съм наникъде. Винаги съм казвала,че бебето ще си има негово име. Но сякаш искам да носи името на някой от моите родители-като благодарност за всичко,за помоща ,която продължават да ни оказват,за всичко. Знам,че няма да се сърдят ако не го направя,но на мен ми се иска. Отчитам го и като моя грешка,че когато има нещо-ММ научава винаги след  тях. И ми е много мъчно,че тате скоро заминава на рейс и ЖЗ ще се върне когато бебето е родено. Оплаках се, днес ми е нещо криво по повод това.

# 253
Честито на всички празнуващи днес - прекрааасен празник, много го обичам, а и първият ми кръщелник е Йордан и съм лично горда:)))
Изчетох ви, просто немога да повярвам...наистина пишете мнооооогооооо:))))пупупупу... Няма как да реагирам за всичко, което искам, но поне да споделя, че само прекрасни коремчета виждам и малки и по-големи...и аз ще снимкам моето, но по нататък, че забравихме кабела на фотото при мама:(((...
Петя, знам, че много те хвалят и нямаш нужда и от моето поощрение, но браво - явно имаш много таланти!:)
Някой пита за смяна на доктор за ЖК, на мен ми се наложи с предната бременност и Клисурски от МД ме прие много радушно, а и смятам, че е добър, внимателен и наблюдателен, но не изражда.
До преди малко ме беше много яд, че нямаме име фаворит за Малчо, но май си имаме - Венелин(Венко). Наш приятел се чул с татито да му честити новата година с пожелания за второ бебче и нашия - готово и много ми хареса да чуя, че имам поздрави от Венко, та май този проблем отпада, дано само не е отново временно:))
Забелязвам, че момиченцата, явно по финни ли са какво, но са с по-малко изразени тумбаци, личния ми опит показва, че шкембето, което имам сега с момче вътре се появи с малката може би в осмия месец?!.... добре, че все там, че си имам доста навсякъде:)
Нормално ли е според вас да имам ниско кръвно и сутрешно кървене от носа? като малка имах диагноза хипертония, наследствена, но последните години се оправих и знам на какво се дължи кървенето, но защо сега с ниско кръвно? на 17 съм на ЖК и ще питам, но може и други да има като мен.
За хората и не/възпитанието им не ми се коментира, защото е масово явление и аз дори не им се ядосвам - те горките колко са наказани  hahaha.
Много ми хареса написаното от фиши-фиши май за имената, напъъълно подкрепям, все едно я съм го писала:))
Няма как да реагирам на всичко на писано - не помня, я и много ще ви отегча, но за секса няма да пропусна - обичаааам гоооо, обичаме гооо винаги и по всяко време......моя мъж се чуди какво ми става с тоя голям корем съм доста смешна картинка, но много ни е хубаво...каза ни, ако не беше бременна щях да помисля, че имаш любовник с тази моя изобретателност Simple Smile))
някоя мама се оплаква, че татито не иска секс - опитай да попиташ доктора си дали е добре, при мен много подейства първия път и нашия тати се дърпаше, а аз си умииирах от желание и доки каза ---ооо, секс задължително и да видите какво стана в 9 месец  Joy. Беше му нужна "професионална" подкрепа, дано и при теб да подейства:))))
Поста го пиша от час, че имам и работа и сигурно много сте изписали пак:))) - 8 Simple Smile)

# 254
Trufel- нещата са много хубави, скоро и на мен ми пристигнаха почти същите от La redute разликата е в цветово отношение Grinning  Памука на техните дрешки много ми харесва, сега чакам още една поръчка да дойде, но там се изкуших да поръчам за по голяма възраст за есента  Embarassed
Чакам с нетърпение намаленията, че да се развихря по добре  Laughing

Честито на всички празнуващи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт