Отговори
# 405
Мони, то и  нашата стая не е малка, но спалнята ни е голяма - като я купувахме нея не мислехме за бебешко легло - много умно от наша страна !!!- тогава други мисли ни бяха в главата - хахах, ма то след другото  идва и това! Това с дърводелеца и собствените размери е добра идея, ще видя дали някой от тукашните ще се навие да го направи. А то после става ли на юношеско и бюро, както ги дават другите подобни?

А бебчето по - долу е наистина голямко, ма бая грозничко ми се вижда   ooooh! дали само на мен?

И аз да пусна един линк с послезно инфо:  http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7946&sectionid=2&id=0000301

Хайде лека нощ от мен на всички майки и техните коремчетаи сладки и спокоини сънища  Hug

# 406
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7946& … =2&id=0000301
Ох, нещо съсипах линка - ето го отново.

# 407
Ели,виж за това пък забравих да попитам Embarassed Но би трябвало да става на юношеско...
А това бебе и на мен грозноватичко ми се вижда Rolling Eyes

# 408
все не успявам да се включа,чета,но не ми остава време да пиша.Честит имен ден на имениците и ЧРД на Валада.да сте живи и здрави и много късмет и усмивки.добре дошла на новата мама.пазете се сладурки и гледайте да не се разболявате повече.  Hug

# 409
Здравейте
Разбудих се и станах, направих си едно кафе и викам да ви прочета...
Кръщенето беше успешно, но...тоя поп беше адски подробен и стриктен, направо ми стана лошо по едно време. Още докато влизахме в църквата Иван започна да мрънка и да дава назад. В 16,30 влязохме в 18.000 излязохме. Отчето води едни беседи, обеснява за кръщенето, пя...а малкия само в мен искаше да стои, някой друг ако посегне да го вземе и започва да пищи...направо кошмар. Мен ме заболя кръста, гърба, обаче това кръщене нямаше край... А като започна къпането в купела...не искам да си спомням - това бяха писъците от ада (ако може малко черен хумор)  Mr. Green Но отчето все едно не го чува-пее си, нарежда си...аз направо не знаех на кой свят съм вече. Най-накрая приключи...После естествено като се прибрахме в къщи Иван се успокои, въпреки че цяла нощ се върти в леглото и прохленцва. Толкова много емоции...

# 410
Ели, да кажа няколко мисли за леглата - ако малкия ще си има собствена стая, сложете това легло, което си харесала там, а във вашата стая да има някаква сгъваема кошара (най-добре ако някой ви даде). Така, ще имаш и двата варианта - ще спи при вас, ако ти си мн уморена, или в неговата стая, ако тати е уморен и трябва тишина. Освен това ще е пролет-лято и проблема с отоплението ще е нулев. Според мен няма защо да правиш компромис с размерите на леглото само и само да е във вашата стая - стандартен размер, без скринчето е 120 см...колко по-малко ще го направи дърводелеца и като е по-малко детето ще го ползва по-кратко време... Това е мое мнение де, просто си мислех...

# 411
Ставйте, поспаланки! Мен нещо ме е подгонила нервата, цяла нощ се врътках и накрая в 5.30 станах. Тъкмо  свиквам да не спя след 3 месеца. Интересно, че и бебе се събужда с мен.
Днес съм и на ЖК. Най-противното е, че имат само 4 направления за ЛКК и както лекаря работи от 9часа, аз трябва да висна в тоя студ в 8 без нещо, за да чакам да отворят клиниката в 9 часа, че да взема заветния талон. Че първия път това не го знаех и се наложи да ходя втори път.Гадна работа.
Та взех, че закусих и сега пия кафенце, макар че днес трябва да ми пуснат най-вероятно кръвни изследвания. Ами така де - не стига, че ще съм премръзнала, ами и от глад ли да умирам. Мога да ги направя и в понеделник изследванията, нали така.
Хубав ден и прегръдки на всички ви!

# 412
  • Варна
Добро утро и от нас. Бебе ме събужда рано последните дни-не му се спи, но това не значи че и на мен не ми се спи, но ...
Маминка, хапвай, наистина можеш да отидеш друг път. Едно време се смеех на ММ,че като е гладен го боли глава-сега ако не хапна и глава ме боли, и лошо ми става-а никога не е било да закусвам.
mishelaa официално честито ти християнче.
Четох в нета какво да ти пожелая, но хората пожелават милост и състрадателност-а в днешно време не е много хубаво да си мил май:) Нека расте живо и здраво, вие ще го възпитате добре:)

Това за бебето 6-те кила- не ми хареса. От пълнотата ли, незнам , ама като малко Мишелинче беше. И аз съм пълничка, ама съм симпатична и скромна:)
Хубав ден

# 413
Добро утро ,излюпих се  Grinning.
Вадада изтрих си поста от вчера ,там съм ти пожелала здраво и красиво бебе ,извинявай  :о:,нека Април да гушнеш най здравите и красиви Бебоци .
Много голямо 6 кила бе  NeWS78,аз 4 кила са ми достатъчни неща повече.
Да ви се оплача много ме придърпват яйчниците ,и костите ме болят отдолу ,все си мисля ,че ще раждам ,макар че болките не са големи ,по скоро дразнещи ,че не ми е наред нещо ,и аз не мога да го обясня ,пък и тумбачето много ми тежи .Боже дано стигна до седмиците в които няма проблем за бебето да се роди  Praynig.
Кревата ми е 140 на 70 и малката още се събира в него ,после остава за брат и ,и ми остава само кошарката да купим ,така ще имам и в спалнята и в детската креват че за Бебо.Пък каката си има двойно легло тип сандвич ,матраците са по 90 см ,да може спокойно да си се върти ,даже аз си спя там от време на време ММ  като се раз хърка Sick.

# 414
  • Варна
Леле, мамчета, изписахте се за 1 ден, снощи взех да ви чета, а тази сутрин дочетох. ooooh!

Много благодаря за приятните отзиви за дрешките ни (някъде 10 страници по-напред Laughing).

Честито на патерица на всички именници, на рожденничката, на новото християнче и на всички останали с повод за празнуване!  bouquet

Да дам и тук моя доклад от ЖК. Отидох аз вчера на обяд в болницата и ме пуснаха ... след 5 часа.  Sad Пак искаха да ме приемат в болница, но след много пазарлъци се разбрахме да ходя на дневен стационар, за да ми вливат банки магнезий, а да си спя вкъщи. Пак ни се влоши положението с контракциите. Аз си ги усещам по-често и болезнени от няколко дена, ама се успокоявах, че си пия магнезия...обаче не било достатъчно. Иначе бебо е добре, още няма и 600 гр., но си отговаря на 23-та седмица, та поне това е ОК. Още сме с уголемени бъбречни легенчета, ама до 9-ти месец ще се оправим, зарекла съм се! Sunglasses

И така, сега ще си ходя няколко дена за по 5-6 часа в болницата да ми вливат магнезий, та дано да се поуспокои положението. Аз съм оптимист, ама няма да ви казвам какви сценарии ми описаха при такива контракции като моите... мили хора са тия доктори, един оптимизъм за бъдещето ти вдъхват...  Mr. Green

Имахме и забавна част на прегледа - доки каза, че бебо не само че имал пишка, ами и в момента като го гледахме бил в ерекция?! Хахахахах, изправено му било пишлето! Ама как се изчервих, за двама!  Stop

Тумбакът е 80 см и вече съм 49 кг. , та ми обърнаха внимание, че "нещо повечко съм качила този месец"... ха! казах на акушерката, че ще я цитирам многократно, на всеки, който каже нещо от сорта на "къде ти е коремът", "кой те излъга, че си бременна" и "какво си качила, много си слаба"! Joy Препоръчително било 11 кг. до края, но предвид аз от колко слаба съм била в началото, по-добре да са по-малко, че органите ми никога не били виждали много килограми!   newsm78

Иначе бебко си е седалищно, с предна плацента съм... ама не го коментирахме раждането, че то май си става ясна работата, направо питах за цената на секциото (1215 лв.  #Crazy). Но пък доки ме пита решила ли съм нещо за стволовите клетки... а аз съм в такава чуденка за тях. Проучих дотук само, че излиза около 4 000 лв. процедурата и макар да не е малка сума, имаме спестени парички (които уж събираме за бъдещата ни къща някога си), но се чудя дали това не е по-добра инвестиция... вие мислили ли сте вече за това?

Хайде, ще приключвам аз с фермана, че да се приготвяме за болницата, какво по-забавно за съботния слънчев ден от 5-часово лежане в болницата, вързана за системата? Mr. Green Но пък ще почивам интензивно щото нямам избор - лежане и лежане! ooooh!
Както казва ММ, опитват се да ме 'пречупят' тия лекари, ама аз напук - не се давам! Младежът ми и той ще е инат като мама и тати, гаранция-франция! hahaha

# 415
  • Варна
Trufel  извини ме,че съм пропуснала, ама къде ходиш на ЖК? Много перипетии, но ината ти ще ги пребори:)
За стволовите клетки и аз съм ЗА,въпреки,че когато чаках за преглед чух, без да искам, мнението на Козовски  и Ковачев. Но не спирам и да мисля,че все едно предизвиквам съдбата с това.

# 416
Хубав ден на всички коремчета! Ако четях така учебниците както и вашите постове, щеше да съм отличничка! Толкова е слънчево на вън, че като свърши "Търси се..." изчезвам... тъкмо и билет да си купя за голямото село!

Използвайте януарското слънчице! Hug

# 417
  Здравейте и от мен! Днес се наспах прилично- мъжа ми пое сутрешните задължения около малкия и ме оставиха да спя чаак до 9.30  Mr. Green . Да ми е жив и здрав, че ще трябва да помага повече след някой друг месец  Laughing
  Дими, да се изкажа и аз за стволовите клетки. Аз не съм ентусиастка да вземам стволови клетки. Първо, както каза Галето- не искам да си мисля, че ЕВЕНТУАЛНО някога може да ни се случи нещо ужасно, за да ни потрябват тези клетки. Другото е, че е мнооого скъпа тази услуга. Освен първоначалната такса по вземането им има, доколкото се сещам, пак четирицифрена сума за разходите по съхраняването им за всяка година и ако калкулираш за примерно 20 години напред...  #Crazy
  Мишела, честито ти християнче!!! Ужасно е това, което разказваш за попа- все пак това е малко дете, което трябва да се щади от такъв стрес  #Cussing out Как няма да се върти милото в леглото после?!

# 418
Мишела ,честито ти християнче  Hug,сега ме върна назад  с нашето кръщене беше същото ,направо едвам издържах ,пък и малката беше на 4 месеца ,как не се сети попа ,че детето не може да издържи толкова дълго ,пък и ние също  : ooooh!

# 419
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честит рожден ден на Vadada  - най-хубавите подаръци да дойдат на пролет, как изкара празника си?
То и едно от нашите талисманчета вчера е имало имен ден, Мони чувала ли си се с Twinsmomy?
Mishelaа честито христианче, айде след година и още едно да имаш да кръщаваш(сигурно при друг поп)!
Trufel - браво за спокойствието и ината ти!
Мен тия дни ме събужда през нощта бебо с ритници, даже в просъница си мисля, че са две бебета, едното ме рита като съм обърната наляво, а другото като се обърна надясно  hahaha
Имам и едно разстройство от вчера и май в този януарски слънчев ден ще си остана вкъщи, някакви бабешки методи за справяне с проблема ми? ММ ме кара да пия черен чай, но аз нещо му се муся...
И ние май ще имаме проблем с размерите на детското креватче за спалнята ни и ще трябва да мерим преди да се насочим към нещо. А вече ми се иска да съм ориентирана и да ми е по-спокойно, но аз и отдавна на преглед не съм ходила и раждането още не сме обсъждали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт