На пазар във Варна - 13

• 54 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Какво сте пощурели по тези зайци? GrinningКакво изпускаме останалите НеЗаеко търсачи? Mr. Green

Радина мисля,че всички боулинг писти са само за големи,но пускат и деца на тях,а и повечето имат едни парапети от двете страни и като искаш ги вдигат така топката остава на пистата.Така,че успех в играта Peace

# 61
Какво сте пощурели по тези зайци? GrinningКакво изпускаме останалите НеЗаеко търсачи? Mr. Green

Нали е годината на заека, та затова. За подаръци  Peace

# 62
  • Варна
Реа,Жаси благодаря  Hugнещо съм проспала в коя година сме влезли Laughing,но ако някой улуви белия заек да свирка от къде да си хванем и ние по един/говоря за блейките като мен/ Laughing

# 63
  • Варна
Solar Wind , вземала съм от Рая до Метро. Но последно преди коледа поръчвах по интернет.
Благодаря!  bouquet

И аз така ще направя, така и не открих това което търсих след доста ходене и се ядосах. Само си загубих времето. Уж исках да стане по-бързо  ooooh!.

# 64
Къде в района на лятно кино Тракия може да си поръчам торта на фирма Дилайт.Принципно знам къде от центъра може да си поръчам, но живея до лятното кино и ми е удобно да я взема някъде в близост. Преди до нас имаше едно магазинче, което предлагаше техни торти, но има нов собственик и май не работят с тях Tired

# 65
Здравейте! Досега не съм влизала в тази тема с молба за помощ, но ето, че и на мен ми се наложи. Имам две питанки:

1. Виждали ли сте някъде из нашите магазини хубав комплект гащеризон с яке за момченце на годинка?
2. Моля за идеи за магазини с възможно по-голям избор на десени и размери килими на нормални цени (в нета гледах някакви тип shaggy, които ми се иска да видя някъде на живо, ако ги има и ако си струват).

Предварително се извинявам, ако въпросите ми са обсъждани наскоро, но си признавам, че не съм чела напред в темите Embarassed. Благодаря ви!

# 66
Килими: срещу Метро-http://www.carpetmax.bg/stores/%D0%92%D0%90%D0%A0%D0%9D%D0%90.html Карпет Макс; долу до ЖП гарата също има магазин за подобни настилки. Зад Спортна зала в белите бараки има красиви ръчни килими, преди около 6-8 месеца, цената беше 180 лв. на квадратен метър.

За детски комплекти - разходи се из моловете има 50% намаление на доста от нещата, специално в lc waikiki имаше подобни комплекти, но не знам за каква възраст те интересуват.
Някъде в задната тема имаше инфо за магазин в района на Градска Болница (ако не се лъжа) варненско производство за якета и гащеризони за всякакви възрасти- на повече от прилични цени. Доколкото схванах от отзивите на ползвалите ги ( включително и аз ) са/сме доволни....Бре, че не мога да се сетя - съжалявам..

# 67
2. Моля за идеи за магазини с възможно по-голям избор на десени и размери килими на нормални цени (в нета гледах някакви тип shaggy, които ми се иска да видя някъде на живо, ако ги има и ако си струват).

Магазин Зора. Първият етаж е пълен с килими и подобни  Peace

Къде в района на лятно кино Тракия може да си поръчам торта на фирма Дилайт.

Сещам се единствено до Пощата имат тяхна сладкарница  Peace

# 68
Здравейте момичета.Някой знае ли , къде във Варна мога да купя продуктите на body shop.Благодаря предварително.

# 69
Здравейте момичета.Някой знае ли , къде във Варна мога да купя продуктите на body shop.Благодаря предварително.
Никъде , имат сайт но има много малко неща  bodyshop.bg

# 70
  bouquet,благодаря много.

# 71

Къде в района на лятно кино Тракия може да си поръчам торта на фирма Дилайт.

Сещам се единствено до Пощата имат тяхна сладкарница  Peace

И аз за там знам, но ми е далече.

# 72
Nadina, Pea, благодаря ви!  bouquet

А сега май ще трябва пак да попитам, къде е магазинът на lc waikiki? С google ми излезе, че има такъв в гранд мол, за там ли става дума? Извинявам се за глупавия въпрос, но не помня от кога не съм ходила по центъра, както и по молове. Не съм шофьор и нямам отмяна, затова обиколките са ми малко зор и съм поизостанала с информацията Rolling Eyes Дано някой се сети за този магазин за шушлякови грейки (якета и гащеризони) около Градска болница...

А относно килимите в Зора - винаги съм си мислила, че това е верига само за бяла и черна техника, благодаря за актуалната информация, ще разгледам и там! Hug

# 73
  • Варна
Nadina, Pea, благодаря ви!  bouquet

А сега май ще трябва пак да попитам, къде е магазинът на lc waikiki? С google ми излезе, че има такъв в гранд мол, за там ли става дума? Извинявам се за глупавия въпрос, но не помня от кога не съм ходила по центъра, както и по молове. Не съм шофьор и нямам отмяна, затова обиколките са ми малко зор и съм поизостанала с информацията Rolling Eyes Дано някой се сети за този магазин за шушлякови грейки (якета и гащеризони) около Градска болница...

А относно килимите в Зора - винаги съм си мислила, че това е верига само за бяла и черна техника, благодаря за актуалната информация, ще разгледам и там! Hug

Освен в Гранд Мол има такъв и във 2-те Кули хубаво е да разгледаш и двата магазина,защото ми направи впечатление,че имат различна стока не всичко, но имат различни неща на различните места. Peace

# 74
Освен в Гранд Мол има такъв и във 2-те Кули хубаво е да разгледаш и двата магазина,защото ми направи впечатление,че имат различна стока не всичко, но имат различни неща на различните места. Peace

Desuri, и за теб   bouquet! В Кулите още не съм ходила, тъкмо повод да ги посетя и да разгледам и там детските стоки!

Общи условия

Активация на акаунт